slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geen goede ervaring,je eigen mening telt uiteraard niet.\r\nOok wordt er totaal geen rekening mee gehouden als je gespannen bent.\r\nErg jammer is dat er geen positieve feedback is,bijvoorbeeld elke afdraai was wel wat op aan te merken en nooit een keer zeggen dat het wel goed draait.\r\nAls je na de rij opleiding al geen lust meer hebt in het examen,zegt dat genoeg.Je doet examen omdat je al betaald hebt,maar anders had ik dat nooit gedaan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Over het algemeen positief en snel kan schakelen waar nodig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gedurende mijn rijlesperiode bij deze rijschool heb kreeg ik bij elke les voldoende informatie, opbouwende kritiek op mijn rijgedrag en niet te vergeten gezelligheid.\r\nDe lessen die ik dan ook volgde bij dhr. Recep waren van uitermate goede kwaliteit.\r\nVan handige praktische tips tot nice-to-know\'s.\r\nNa afloop had ik voldoening en keek uit naar de volgende les.\r\nDe service van rijschool Boensma is zeker ook van goed kwaliteit, altijd vriendelijk en ze waren nooit beroerd om mee te denken met mijn afwisselende werkrooster en ee vonden dus samen altijd een oplossing.\r\nAl bij al een top rijschool, zeker tevreden met mijn keuze en kom in de toekomst terug voor verdere examens.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat een professioneel bedrijf. CBR liet heel veel steken vallen... maar ik werd perfect ondersteund door Jacqueline die veel heeft geholpen..\r\nDe duo dag cursus voor BE is een goede zet. De fijne kneepjes ff aangescherpt door Henk.\r\nIk kan het iedereen aanraden

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hier een dagles gevolgd met aansluitend het praktijk examen voor het BE-rijbewijs.\r\nHet was een erg prettige les, waarin voldoende aandacht was voor persoonlijk presteren. Het examen ook keurig in één keer gehaald!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijbewijs BE

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik mag wel zeggen echt SUPER. Top instructeur perfect geregeld!!! Echt een aanrader TOP TOP TOP

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben tevreden over de kwaliteit vd opleiding, wel vind ik het jammer dat de vorderingenkaart niet wordt bijgehouden.\r\nWat ik misleidend vind is hetvsantal lessen dat jullie aanbieden in de pakketten. Wij kochten 28 lessen (van 45 minuten dus), maar jullie geven helemaal geen lessen van 45 min alleen van een uur. Je hebt dus masr 21 lessen, ik vind het eerlijker om dit dan ook te noemen.\r\nDeze enquete kost wel meer dan 30 sec. Zeker 3 min

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik heb een goede ervaring gehad met Boensma

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In één dag mijn BE rijbewijs gehaald. Professionele en aardige instructeurs, goed meterieel. Kan het iedereen aanraden!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Was helemaal het persoonlijk bericht vergeten dus daarom nog een keer dezelfde recensie maar dan met bericht. Het 2x de dagopleiding gedaan. De eerste jeer ben ik gezakt omdat ik het achteruitrijden grondig verprutste door stress. Lag geheel aan mij want Henk is een fantastische instructeur en mij zoon met wie ik samen reed slaagde zonder enige moeite. Direct ingeschreven voor een tweede dag en nog 2 extra lessen genomen op advies van Johan. Dit was een gouden advies. Na de lessen en een 2e dagopleiding ben ik geslaagd dankzij de rust en fantastische begeleiding van Henk en Johan. Voor het plannen van de 2e dag heb ik emailcontact gehad met Jacqeline en dit ging heel soepel en ze dacht goed mee in de planning. Eric: je hebt een topteam en hierdoor een fantastische rijschool.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De cursus via hans izm boensma en het is super gegaan ik ben met een nette uitslag van 63 punten geslaagd. \r\nDe uitleg was zeer begrijpelijk bij de cursus een het waren 3 leerzame avonden.bedankt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede rijschool,altijd vriendelijke mensen aan de lijn gehad(Jaqueline en Eric) en een hele goede rij instructeur gehad, Mr Recep , dat me alles maar echt alles heel goed heeft uitgelegd, dus mijn slag kansen waren gelijk heel groot.Ik bedank deze mensen voor de klantvriendelijkheid en natuurlijk voor het behalen van mijn rijbewijs BE.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima les gegeven. Erg praktisch!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed en goede communicatie

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Administratief niet goed op orde waardoor er veel verwarring kan ontstaan dat is het punt waar jullie het meest op moeten verbeteren.

Spanjerstraat 9

7491MG Delden