goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel, praktisch en zonder gedoe, Prima!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke leerzame dag gehad en s\'middags blij naar huis met een behaald aanhanger rijbewijs.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf En een woord gewoon top van receptioniste tot instructeur zeer vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon door de receptioniste Jacqueline heeft gezorgd dat de blokkade eraf kwam dat had te maken met de c op het rijbewijs ook kon ik snel worden ingepland voor het examen ik kreeg les van instructeur Henk heel rustig goede uitleg en heel erg behulpzaam de vragen die ik had kreeg ik een goed antwoord op Het was een leerzame dag een echte aanrader rijschool boensema ook als ik gezakt Was had ik deze referentie ook geschreven want wat goed is moet goed blijven zo doorgaan groetjes

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede instructies.\r\nWat mijn ervaring geeft dat als je geen ervaring met aanhanger rijden heb.\r\nKan je beter eerst lessen nemen want dan slaag je niet en is het jammer geld.\r\nDit laatste moet nog duidelijker op de website vermeld worden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 1-dag cursus E achter B gevolgd en geslaagd. Aantal uren les gehad en goede tips gekregen. Daarna dezelfde dag examen gedaan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg prettig en alle vragen waren beantwoord

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede voorbereiding op het examen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Samen met mijn partner vanuit het westen naar Delden gereden om hier mijn E achter B te halen.. Lange rit maar het is het zeker waard. Wij hadden tegelijkertijd les van Henk, super rustig en geduldig alles uitgelegd en ook bij het CBR was de service vanuit de rijschool top. Ook voor mensen met faalangst zou ik deze dag zeer zeker aanraden!! Gr. Janine

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer deskundig en prettige instructeurs.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerste telefonische contact met secretaresse was gelijk een warm bad. Ik werd direct teruggebeld, kreeg een persoonlijke mail met uitgebreide informatie en naar aanleiding van mijn verzoek werd er zelfs rekening gehouden met mijn voorkeur voor een bepaald type (rustig en geduldig) instructeur. Mijn indruk werd bevestigd op de dag van de les en het afrijden. Boensma stelt zijn team zorgvuldig samen. Het voelt alsof het een grote familie is waar uiteraard wel geld verdiend moet worden, maar de klant zeker geen nummer is. Mijn complimenten! Dit maak je niet vaak mee. Als ik die dag niet geslaagd zou zijn die dag, dan had ik zeker weer voor deze verkeersschool gekozen en dezelfde instucteur. Perfecte match.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooie ervaring, zou zo weer bij Boensma lessen volgen in de toekomst maby de Motor.

voldoende, een redelijke ervaring

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Veel gereden op 80 wegen. Begrijpelijk maar soms wel jammer. Altijd rustig en duidelijke antwoorden op vragen wat erg fijn was. Contact leggen met de rij instructeur was erg makkelijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne instructeur, en daarnaast ook nog hele gezellige lessen gehad!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super rijschool!! ook zeer goede begeleiding

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top.. Leuke mensen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige instructeurs, duidelijke uitleg

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een goede ervaring, en snel antwoord op de vragen die ik had.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke man heeft geduld. Doet het echt voor de hobby.\r\nIk zou het zo weer over doen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf TOP service!!! Alles goed geregeld bij Boensma\r\nGoedkoper vindt je nergens

Spanjerstraat 9

7491MG Delden