goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De vereiste vasrdigheden en theorievragen werden zorgvuldig beoefent en doorgenomen door Recep Uzun. Verbeteradvies was duidelijk en rustig.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg fijne les, goede instructeur!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een goede rijschool waar van te voren duidelijkheid gegeven word en de auto + aanhanger waar ik mee mocht lessen waren erg goed! Zeker aan te raden dus!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede ontvangst en begeleiding, super geregeld.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima rijschool. Communicatie met het bedrijf was top. De lesochtend zat een goede opbouw in en genoeg tijd besteed aan de bijzondere verrichtingen. Materialen goed verzorgd. Ik kan de rijschool zeer aanbevelen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je wordt snel geholpen. De rijinstructeur kan zijn kennis goed over brengen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaring vandaag: goede heldere instructie: vakkundig en vriendelijk door instructeur Henk ... en ja: geslaagd voor aanhanger rijbewijs

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij aanmelding liep de communicatie goed, fijne medewerkers, lekker vlot.\r\n\r\nIk had een halve dag les, aansluitend examen:\r\nFijne les, goede uitleg. Prettige sfeer.\r\nEn uiteindelijk geslaagd

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede rijschool die het aandurfde om mij les te geven voor BE rijbewijs terwijl ik rolstoel gebonden ben.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf BE rijbewijs gehaald in 1 dag en fijne begeleiding. Genoeg aandacht voor alle onderdelen die tijdens het examen voor kunnen komen. Ervaring met aanhanger is wel een must om de cursus van 1 dag te doen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf super!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima geregeld met mooi eindresultaat . Voor een perfecte prijs. Was alleen niet op de hoogte dat les samen met medecursist was.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Instructeur was op tijd gelijk rustig uitleggen. Eerst vooral waar je echt op moet letten en toen gelijk rijden. We waren met zijn tweeeen maar ging vlot maar had de zenuwen voor het examen maar door de instructeur en rustig uitleggen en corrigeren . Is het allemaal goedgekomen vandaag van ons alle 2

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een prima ervaren bedrijf. Geeft duidelijk en vriendelijke aan wat de bedoeling is.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima geregeld van begin tof eind, prettige duidelijk instructeur, al met al een plezierige dag met het gewenste resultaat. Team Boensma, Henk, bedankt!\r\nGroet Han

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed! Erg tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top bedrijf!!!!! Werd super geholpen en en super aardig. Zou iedereen boensma adviseren als je zeker je rijbewijs wil halen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer tevreden over de vriendelijkheid en deskundigheid van Boensma Rijopleidingen. Wat een verschil met andere rijscholen! Absoluut aan te bevelen!\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Meer dan Goed, Zeer vriendelijk en gezellige instrukteurs, ze zijn heel duidelijk naar je, hierdoor pak je het veel beter op.

Spanjerstraat 9

7491MG Delden