goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles prima geregeld en een leuke leerzame dag geweest. Het resultaat mag er zijn, aan het eind van de dag examen gedaan en geslaagd! Bedankt, Patrick Dijkgraaf

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aardige instructeur proffesioneel en toch gezellig. Verder alles prima geregeld

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede bereikbaarheid, vriendelijke ontvangst en fijne instructeur. Johan deze dag. Ervaren, rustig en ontspannen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gewoon echt perfect!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duidelijke communicatie voor aanvang van de dagopleiding (aanhanger), vriendelijke ontvangst, goede instructies tijdens de les en begeleiding bij het CBR

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duidelijke communicatie vooraf. Tijdens de cursus duidelijke en professionele coaching

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super ik heb snel mijn rijbewijs kunnen behalen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed tot zeer goed

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, aardig mensen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg prettig en Leerzaam.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke, rustige instructeurs, prima sfeer, ook op het CBR

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik moest er een eind voor rijden maar het was het dubbel en dwars waard ! Na een lange leerzame dag ( duo opleiding) zijn zowel ik als de mede cursist dik geslaagd !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb goede ervaringen gehad met dit bedrijf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn contact vantevoren gehad, begeleiding via mail en telefoon was prima. Vandaag zeer tevreden over de instructeur die op een professionele wijze oefeningen heeft gedaan en goede instructie heeft gegeven met als resultaat het BE rijbewijs! Het opgestuurde theoretische lesmateriaal sloot niet helemaal aan bij de praktijk. Dit kan beter ontwikkeld worden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dagopleiding BE Met s middags gelijk examen is prima concept. Duidelijke instructie. Was. En prettige dag.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel fijn bedrijf willen je met alles helpen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hartelijk Bedankt. Alles is perfect gegaan. Zeer vriendelijke en bekwaame instructuurs en mensen uit administratie. Ik zou zeker aan iedereen bevelen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie ervaring, deskundig personeel zal ik zeker aanraden bij anderen.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed

Spanjerstraat 9