perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend ! In een keer geslaagd en veel geleerd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat een top ervaring om in 1 dag E achter B te hebben mogen halen bij jullie. Logisch dat het slagingspercentage zo hoog is; goede service, uitstekende instructies op maat, aandacht waar nodig en vooral met plezier en rust!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag due les, BE gedaan. Erg vriendelijk ontvangen en een zeer prettige instructeur gehad die je perfect voorbereid op het examen. ‘S middags ook direct in 1 keer geslaagd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De opleiding is goed georganiseerd.\r\nPrettige instructeur.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, de uitleg was duidelijk. De leraar was geduldig, duidelijk en gezellig

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer enthousiast over Boensma. Ik was in Haarlem 2 x gezakt en las over deze opleiding op internet. Ik moest 250 km ( enkele reis) rijden, maar het was het meer dan waard. Super kwaliteit/uitleg. Duo opleiding is ook heel fijn, je kijkt mee en leert vd ander. Ik had fantastische instructeur die heel goed met mijn faalangst om kon gaan. Ook CBR was wereld v verschil met mijn eerdere ervaringen. Ik zou dit iedereen aanbevelen!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne dag opleiding gehad en examen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede begeleiding, aardige instructeur met kennis van zaken. Fijn dat je terug word gebracht naar het bedrijf!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede communicatie tussen leerling en instructeur zowel tijdens als na de les. Alles Viel te overleggen. Mede door de deskundigheid van de instructrice binnen een korte tijd mijn rijbewijs behaald. Alles in één keer!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het halen van mijn BE rijbewijs is prettig en spoedig verlopen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ervaring gehad, vriendelijk personeel, goede uitleg en meteen geslaagd!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaring met deze bedrijf gehad in elke opzicht.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd leuke rijlessen gehad en in een meer geslaagd

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een aantal prettige lessen gehad die ik nog nodig had voor het afronden van mijn motorrijbewijs. Ondanks dat ik er al aardig wat lestijd op had zitten toen ik bij Boensma kwam lessen, heb ik toch nog veel dingen geleerd die het motorrijden net wat veiliger maken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima rijschool voor BE rijbewijs, in het geval je zelf al enige ervaring hebt met rijden met aanhanger.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben erg tevreden over jullie rijschool! De instructeurs nemen goed de tijd om alles rustig uit te leggen en te oefenen. Ik zou zeggen: ga zo door!

Spanjerstraat 9

7491MG Delden