Ik heb een leervolle dag gehad met als afsluiting het slagen voor mijn BE rijbewijs. Ik heb veel aan de tips gehad van de beide instructeurs Johan en Henk. Bedankt mannen!!!

Uitstekende instructie van vakbekwame instructeur!

BE cursus gevolgd, praktisch ingericht en gegeven door een uitstekende ervaren instructeur, overal wordt ruim de tijd voor genomen en waar nodig helder uitgelegd, dit had ik niet verwacht daar ik een "internet" aanbieding had geboekt! Absolute aanrader, Bedankt Henk!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed ervaring! Alles goed geregeld. Deskundigheid, snelheid, duidelijkheid en persoonlijk aandacht. In een dag geslagen voor BE rijbewijs. Echt aan te bevelen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kan niet beter. Online geboekt en betaald. Heel overzichtelijk op de hoogte gehouden. \r\nSuper goede instructie (echt complimenten!), Niet alleen technisch goed en kundig maar ook een vriendelijke meneer die geduldig blijft en je niet onzeker maakt als alles even verkeerd gaat. \r\nEcht niets op aan te merken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne rijschool. Goed georganiseerd goede informatie om je voor te bereiden. Vandaag geslaagd😄

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg vriendelijk en klantbewust. De begeleiders proberen je echt op je gemak te stellen om zoveel mogelijk stress weg te nemen. Gecombineerd met een heldere uitleg en instructie. Enige punt van feedback is dat starten om 09.00 i.p.v. 10.00 wenselijk zou zijn. Dit geeft net wat meer tijd. Hiervoor ben ik ook bereid wat meer te betalen uiteraard.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een hele goede ervaring met Verkeersschool Boensma! Henk geeft duidelijke uitleg en begeleid je goed naar het examen. Daarnaast is hij erg vriendelij.\r\n\r\nIk heb een leuke dag gehad vandaag met als resultaat geslaagd! \r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op 4 juli heb ik de duo-dagopleiding E achter B gevolgd bij Recep Uzun. ’s Ochtends om 9.00 uur op pad en om 14.55 uur had ik examen in Almelo. Mijn medekandidaat Bas en ik zijn allebei geslaagd. Ik heb veel geleerd deze dag en met Recep heb je een vakbekwame en geduldige instructeur.\r\nTip: rijd voorafgaand aan de opleiding eens met een Boedelbak en rijd een bocht linksachteruit en een stuk recht achteruit. Dit scheelt een hoop stress.\r\n

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top verkeersschool

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super geregeld. Les in de ochtend en in de middag BE examen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super leuke en leerzame dag gehad en nog geslaagd ook. Dankjewel Johan voor de leuke uren in de auto!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend. Snelle bevestiging en regeling van het examen en een leuke dag gehad met Recep en andere kandidaat. Daarbij heb ik veel geleerd en was Recep erg geduldig. En dat alles voor een schappelijke prijs

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aanhanger rijbewijs met twee personen een dag o.l.v. Johan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goeie ervaring vriendelijke mensen en alles snel geregeld

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Toffe duidelijke instructeurs die je goed voorbereiden op het BE examen als je zelf al genoeg geoefend hebt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf recep is een vakbekwame instructeur.\r\nen is op de juiste momenten streng en geeft je net ff het juiste zetje om het goed te doen.\r\nIk heb veel van hem geleerd en buiten de aanhangwagen les om ook nog wat extra verkeersinzicht.\r\nBen in 1 x geslaagd mede dankzij Recep... bedankt daarvoor.\r\ntevens is dit de goedkoopste van Nederland.Heb je echt nog nooit met een aanhanger gereden ,neem een extra les ,heb ik ook gedaan ..Voor de rest niets meer dan lof voor deze fijne rijschool.\r\n\r\nGr\r\n\r\nMaurice Borsboom \r\n\r\nHellevoetsluis

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer tevreden,goed en duidelijk geholpen door Jacqueline. Duidelijke uitleg gehad van Henk de rijinstructeur

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend bedrijf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ervaring! Henk is een goede rustige docent, die weet hoe hij het moet overbrengen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer positief.

Spanjerstraat 9

7491MG Delden