Filters

10

Super rijschool!

In verband met ziekte heb ik helaas mijn dagcursus voor de aanhanger moeten verzetten. Dit was geen enkel probleem en de mensen bij Boensma waren zeer begripvol. Ik heb een ontzettend gezellige dag gehad tijdens de duo opleiding voor de aanhanger. Henk zit al jaren in het vak en dat merk je! Hij geeft duidelijk uitleg, gericht advies en tips waar je echt wat aan hebt. Tijdens de cursus heb ik enorm gelachen om de humor en verhalen van Henk welke hij goed wist te timen zodat de aandacht wel bij het rijden bleef. Ik kijk terug op een hele gezellige en leerzame dag en zou iedereen die op zoek is naar een rijschool voor het aanhanger rijbewijs doorverwijzen naar Boensma!

 • Aanbevelen? Ja
10

goede rustige instructeurs die je tot het examen begeleiden

Het duo-rijden is prima ervaren. Het niet achter het stuur zitten is bijna net zo leerzaam. Zeer goede en leerzame rijschool met fijne, rustige instructeurs! Ik raad Boensma zeer zeker aan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Dagopleiding (Duo) BE-opleiding

Uiteraard is het voor iedereen verschillend maar ik vond de manier van uitleggen en instructies geven erg prettig. Er wordt precies genoeg aandacht besteed aan elk onderdeel wat nodig is voor het behalen van je examen. Instructrice was rustig en bekwaam. Je krijgt genoeg tijd om te oefenen en voor te bereiden op het afrijden. Voor de dagopleiding is enige ervaring met het rijden met aanhanger is wel gewenst, maar dat staat ook aangegeven op de site. Prima bedrijfsbus om in te lessen (Renault trafic automaat) De aanhanger weegt 1300kg en totale combinatie is bijna 12 meter. Ik zou rijschool Boensma in ieder geval aanraden voor de dagopleiding BE.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede dagcursus!

Goede dagcursus, Alles in korte tijd aangeleerd. Vooral met 2 personen(duo opleiding), op dat moment zie en leer je ook van de ander. En heb je ook even stukje “rust” op de dag.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een top kerel die instructeur

Hele dag met een andere cursist gereden, en alles netjes uitgelegd gekregen. Alles netjes de tijd voor genomen. Ik ben zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede instructeurs die er alles aan doen om je te laten slagen

Mooie nette bussen om in te rijden en zeer deskundige instructeurs Door hun ben ik in 1x geslaagt voor m'n E rijbewijs met zo'n dag cursus erbij Was super gezellig en zal ze echt aan raden bij anderen En ze weten waar de lekkerste gehaktballen en broodjes zijn in Enschede ,,, toppersss

 • Aanbevelen? Ja
10

Super fijne rijschool

Zeker aan te raden. Alles word heel rustig uitgelegd. Zeker aan te raden!

 • Aanbevelen? Ja
9

Top

Duidelijk communicatie vooraf Soepel in datumverschuiving Meedenkend in oplossing Ervaren en ontspannen instructeur Gewoon goed geregeld

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijke les en een prima begeleiding

Voor de duo opleiding BE hebben we de gehele ochtend onder begeleiding van Instructeur Henk kunnen oefenen. Met duidelijke tips en tricks stoomt hij je klaar voor het examen wat in de middag werd afgenomen. Meer dan voldoende tijd om met een goed gevoel naar het examen te gaan. Beide geslaagd en een gezellige dag gehad.

 • Aanbevelen? Ja
9

Leerzame dag met top resultaat

Samen met mijn man had ik gekozen voor een BE-rijbewijs in één dag. Onze begeleider was Mirella en niets dan lof. Ze is rustig, duidelijk, houdt van humor en gaf ons veel vertrouwen. Ook in de bijzondere verrichtingen, met name nichtje achteruit is best lastig. In een paar uur tijd werden we klaargestoomd richting examen. Natuurlijk was dit spannend om te doen, maar we voelden ons allebei goed voorbereid. Na afloop beiden geslaagd dus vreugde op de terugweg. Waarom een negen en geen tien? Het toilet op het kantoor is vies en niet opgeruimd. Tip om dit dagelijks op te pakken, dan krijgen jullie een volgende keer een dikke tien!

 • Aanbevelen? Ja
9

Betrouwbaar en duidelijk

Prettige ervaring gehad bij Boensma ter voorbereiding op het examen voor het aanhangerrijbewijs. Instructeur Henk is een man met ervaring en weet op een duidelijke wijze de aandachtspunten over te brengen.

 • Aanbevelen? Ja
10

waar voor je geld

rijbewijs aanhanger binnen 1 dag, duidelijke instructeur no nonsens.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Niet over nadenken. Direct plannen, want een betere vind je niet. Zeer nette prijs. Instructeur met humor. Kortom een rijschool van zeer goede kwaliteit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Henk is een goede

Bedankt Henk voor je goede rustige les. Henk heeft veel kennis en het was fijn om les van hem te krijgen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Mariëlle onze instructrice was geweldig. Ze legde alles heel goed uit en als iets niet helemaal vloeiend ging deden we het gewoon nog een paar keer zonder problemen.

 • Aanbevelen? Ja
5

Geslaagd maar weinig rust in uitleg van het rijden

Gisteren op naar twente voor het BE rijbewijs, Henk was onze instructeur, Heeft kennis van rijden maar kan dit niet op een rustige manier overbrengen, De mede kandidaat vindt bocht links achteruit lastig, Henk geeft uitleg op een norse manier en stelt kandidaat niet op zijn gemak. Blijven "pushen" Op de site staat enige ervaring is noodzakelijk, maar mijn advies is Neem eerst lessen en zeker niet van Henk!

 • Aanbevelen? Nee
9

Korte lijnen, heldere uitleg, goed materieel

Onlangs deelgenomen aan de Duo-cursus voor BE. Alles werd goed geregeld en voorbereid en vragen werden snel beantwoord. De les zelf verliep goed en op een prettige manier. De instructeur was duidelijk en ontspannen. De uitleg werd op prettige wijze gegeven en uiteindelijk ben ik nog eens geslaagd. Ik kan Boensma van harte aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima cursus

Heldere uitleg, goede tips kortom een prima rij opleiding

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel, prijstechnisch interessant en fijne instructeur

Omdat ik al jaren zonder E achter de B met aanhanger rondreed moest het er toch maar van komen. Dan wil je ook snel die E erachter. Bij Boensma kon dat. Binnen een paar weken al gerealiseerd. Vervolgens is ook de prijs zeer aantrekkelijk. Bijna de helft van de rijscholen die ik bij mij in de buurt geïnformeerd had. Dan zou je gaan denken, waar zit het addertje. Nu, ik kan je vertellen. Er was geen addertje. Gewoon een prettige dag meegemaakt met een fijne instructeur en dan ook nog eens geslaagd. Dank je wel Boensma. TOP

 • Aanbevelen? Ja
9

De opleiding was goed en duidelijk.

Mijn ervaring, Die is zeker goed met Boensma. Alles was duidelijk uitgelegd. Ook vooraf ben ik telefonisch netjes te woord gestaan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede rijschool.

Aanhanger rijbewijs in 1 dag gehaald bij Boensma. Goede en leuke instructeur

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer goede en effectieve Duo Rijopleiding voor examen E achter B

Mirella is een heel deskundige geduldige pittige instructrice die mij perfect in een halve dag de de rijkunst en fijne kneepjes voor de bijzondere verrichtingen geleerd heeft. Haar vrolijke positieve benadering en uitstekende route en verkeerskennis van de wegen rondom het CBR hebben ervoor gezorgd dat ik vandaag in een keer ben geslaagd voor mijn E achter B examen en nu veilig de weg op kan met een grote aanhanger. Bedankt voor de leerzame en leuke dag

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijk, leerzaam en gezellig

Fijne overzichtelijke website, duidelijke communicatie via de mail. Fijne ontvangst, koffie met uitleg. Mirella blijft rustig geeft je duidelijke tips en aanwijzingen. Met collega Henk de de dag afgesloten ook zijn tips waren top hierdoor geslaagd ! Dank jullie wel allemaal !

 • Aanbevelen? Ja
10

Top partij!

Vandaag les gehad van Jacqueline en erg tevreden. Ze is duidelijk, ze legt goed uit, ze is vriendelijk en sociaal. Je krijgt alle tools om zo in een dag je rijbewijs te halen. Blij dat ik het bij Boensma heb mogen halen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool met aandacht voor de leerling

DUO- dagopleiding voor het BE aanhangerrijbewijs gehad. Gezellige en vooral leerzame dag waarbij je op een prettige manier geïnstrueerd wordt hoe het moet!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd