perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De scherpe prijs en garantie voor halen rijbewijs was voor mij de reden om via deze rijschool te lessen. En dat bleek een goede keus! Ik heb m\'n rijbewijs in één keer gehaald! Henk is een fijne instructeur met goede, duidelijke uitleg. Ik kan deze rijschool zeker aanraden!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een prima bedrijf die goed weet hoe je ervoor staat al na één proefles. De begeleiding tijdens de lessen was zeer zorgvuldig met veel aandacht voor punten van verbetering.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een rijleraar die didactisch weet hoe hij kan aansluiten op de leerbehoeften van de leerling waardoor de ontwikkeling van de leering optimaal benut wordt. Voor iedere leerling heeft hij een eigen manier van lesgeven. Daarnaast is de rijleraar zeer sociaal en betrokken. In voor een gesprek en lol waardoor er een veilige sfeer ontstaat in de auto. Dit zorgt voor een versneld leerproces. De prijs en lesverhoudingen zijn correct. Ten slotte rijdt de rijschool in een eco auto waardoor hij bijdraagt aan het milieu en de tijd waarin we nu leven.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ontzettend goed! Vriendelijke, geduldige rijinstructeur, fijne auto om in te lessen en een fijne sfeer. Prettig ook om je voortgang te kunnen zien in de speciale app!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Elke les een leuke ervaring en zeer nuttig. Je krijgt na elke les, en tijdens de les, goede feedback. Fijne sfeer in de lesauto, gezellige instructeur.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijschool Zeker is een hele leuke en leerzame rijschool! Henk is als instructeur heel gezellig en leert je alles zodat jij uiteindelijk met plezier en ervaring de weg op kan! \r\nAl met al een top bedrijf!

Groenedijk 35

3544AB Utrecht