perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Buiten dat Henk super aardig is en erg makkelijk communiceert heeft hij mij ook op een hele prettige manier leren auto rijden!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg prettig. Deskundig, goede feedback en het was altijd gezellig in de auto!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben (met enige ervaring) geslaagd binnen 15 lessen! Altijd leuke en gezellige lessen waar altijd goed werd gekeken naar verbeterpunten en die werden dan ook geoefend. Veel geleerd en goede tips meegekregen. Daarnaast altijd goed op de hoogte gehouden van wijzigingen etc. Ik zou deze rijschool zeker aanraden!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In een woord top

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben super tevreden over Rijschool Zeker! Henk is een gezellige instructeur met leerzame lessen. Ik vond het heel fijn dat Henk altijd rustig bleef en me vertrouwen gaf voor mijn examen. Ik zou deze rijschool ZEKER aanraden! 😊\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top rijschool!! Leuke en leerzame\r\nLessen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super fijne rijschool met een duidelijk doel, en fijne communicatie!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede kwaliteit voor een goede prijs.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer leerzame, fijne en gezellige lessen gehad. Zonder Henk zijn kennis was het mij nooit in 1 keer gelukt. Top rijschool en aan iedereen aan te bevelen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne lessen gehad. Henk legt alles heel rustig uit en neemt echt de tijd voor alles. Als iets niet gelijk lukt krijg je continu tips om jezelf te verbeteren. Elke les reed ik vol zelfvertrouwen dankzij de goede aanpak van Henk! Heb de lessen als heel fijn ervaren.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De rijlessen waren super fijn en ik ben enorm goed voorbereid op mijn rijexamen! Als 1 van mijn vriendinnen nu ook zou beginnen met haar rijlessen, dan weet ik bij wie ze moet zijn!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele leuke goede leerzame lessen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De rij-instructeur is een goede leermeester geweest voor mijn beide dochters. Ze zijn in 1 x geslaagd

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd fijne lessen, want naast dat Henk je heel goed leert rijden maakt hij het altijd een leuke en gezellige les van. Ik heb eigenlijk nooit tegen een rijles opgekeken, ook niet op het einde als je eigenlijk wel al gewoon kunt rijden. Zelf vond ik ook fijn hoe hij je erop wees dat je iets fout deed en dan ook zei hoe je het beter kon doen. Niet te lief, want dan heb je er niks aan, maar ook zeker niet boos of geirriteerd. Ik vond het goed in balans, waardoor je wel zelfverzekerd in de auto zit.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik geef deze rijschool 10 STERREN! \r\n\r\nGOEDE INSTELLING! \r\nKIJKT NAAR WIE JE BENT! \r\nSUPERVOORDELIG! \r\nEERLIJK EN STREED, RECHT DOORZEE\r\nIk zou ZEKER voor Rijschool ZEKER gaan! \r\nAls je ZEKER wil zijn voor een degelijke rijopleiding! Rijschool ZEKER,. \r\nHenk van der Hoef heeft bij mij een warm plekje in mijn hart gekregen.. \r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele leuke en leerzame rijlessen gehad! Vanaf het begin veel duidelijkheid en veel inzicht in je eigen vorderingen. Prettige opleiding, absoluut een aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Henk ik vond je een prettige, rustige en een goede rijinstructeur met enorm veel geduld! Je gaf mij het vertrouwen dat ik het ging redden. Je flexibelheid in het rooster was ook erg prettig. Echt een aanrader voor iedereen die een rijschool gaat uitzoeken enorm bedankt! Echt een topper!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top rijlessen gehad bij rijschool zeker! Hele goede service, stelt de lessen precies op jou niveau af. Ook is er altijd wel ruimte voor flexibiliteit in de lestijden wat voor scholieren erg handig kan zijn. Ik kan iedereen Rijschool Zeker aanbevelen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel mijn rijbewijs gehaald voor een goede prijs! Ik raad Rijschool Zeker aan als je binnen een korte tijd goed wilt leren autorijden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De ervaring met rijschool zeker was heel fijn. Ik werd goed begeleid door de instructeur en had een fijn gevoel tijdens de lessen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne rijervaring. Henk is een deskundige instructeur, kalm en rustig legt hij alles uit en leert je de kneepjes van het rijden.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

Groenedijk 35