Leerzaam met een gezellige sfeer!

Ik heb mijn rijlessen erg fijn gevonden en raad rijschool Zeker zeker aan aan anderen! Ik vond het erg fijn dat de lessen aangepast werden aan mijn niveau en aan mijn behoeftes en heb het ook erg gezellig gehad tijdens mijn rijlessen. De sfeer tijdens de rijlessen is altijd erg prettig geweest. Fouten maken was totaal niet erg en het stellen van vragen werd erg gestimuleerd. Voor mensen die nog opzoek zijn naar een rijschool voor zichzelf of voor een ander, Rijschool Zeker is zeker een aanrader!

Perfecte Rijschool

Erg fijne en professionele Rijschool. Henk is een vriendelijke, flexibele en vakkundige rij-instructeur. Je voelt je op je gemak en je krijgt duidelijke feedback. Ik heb alleen maar positieve ervaringen over de Rijschool en de instructeur. Ik raad het Zeker aan iedereen aan!

Leuke tijd gehad!

Gezellige en goede rijlessen!

Uitstekende rijschool!

Ik ben super tevreden over Rijschool Zeker! Hele gezellige en leerzame lessen gehad. Erg fijne manier van les krijgen en je wordt goed voorbereid op het rijexamen. ZEKER een aanrader!!

Genotvol

Het was een aangename en fijne ervaring waarbij ik mij op m’n gemak voelde en op de juiste manier aangestuurd werd.

Een gezellige en leerzame tijd gehad!

Ontzettend fijne manier van les krijgen, je krijgt veel individuele aandacht en je wordt op de perfecte manier voorbereid op je examen. De lessen gaan volledig volgens jou niveau dus nergens zit haast achter! Absoluut een aanrader.

Veel geleerd en leuke rijlessen gehad! Aanrader dus!!

In één woord positief! In één keer geslaagd! Hij past zich aan, aan wat jij fijn vind! Pusht niet, maar laat merken waar jij klaar voor bent en wat jij aan kan! Hij geeft vertrouwen en is gezellig in de auto! Ik woon iets verder van de meeste af (wat niet altijd even handig was, maar dat konden we goed oplossen!) Absoluut geen spijt om alsnog bij rijschool Zeker te lessen!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele leuke en leerzame rijlessen gehad. Zeer positieve ervaring!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne en betrouwbare rijschool, geen onverwachtse kosten en een goede inschatting over het aantal lessen dat ik nodig had.\r\n\r\nIk ben in 1x geslaagd!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat een fijne en leerzame tijd heb ik gehad bij rijschool Zeker! Hele gezellige lessen en les op eigen tempo en niveau. Helemaal top! Zeker een aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijk en professioneel! Heb met heel veel plezier mijn lessen gevolgd en in 1 keer geslaagd!! Echt een aanrader!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super leuke rijschool! Heb veel geleerd in een korte tijd en ben in één keer geslaagd!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede rijschool. Aardige rij-instructeur, zorgt ervoor dat je op je gemak in de auto zit. Niks op aan te merken.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Superleuke en leerzame lessen gehad de afgelopen maanden! Henk is een gezellige, rustige en flexibele instructeur die je erg op je gemak stelt tijdens het rijden. Verder geeft hij veel feedback en kun je zelf ook aangeven wat je nog zou willen verbeteren om daar vervolgens mee aan de slag te gaan. \r\nIk heb elke week met veel plezier gelest en zal deze rijschool eenieder aanraden!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na 35 lessen in 1x mijn rijbewijs gehaald dankzij Rijschool Zeker. Super fijne sociale instructeur die je op je gemak stelt, aangeeft wat er nog fout gaat en waarom dit ook echt gevaarlijk kan zijn maar vooral ook wat er goed gaat. Hierdoor waren de lessen altijd van hoge kwaliteit. Hele goede ervaring gehad met rijschool zeker en ik zou deze rijschool ook aan iedereen aanbevelen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hele fijne lessen gehad bij Rijschool Zeker. Henk is een goede instructeur, geeft duidelijke uitleg en aanwijzingen, denkt graag met je mee en je voelt je snel op je gemak bij hem. Super bedankt voor de gezellige en leerzame lessen! Ik kan iedereen Rijschool Zeker zeker aanbevelen :-)

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is een hele fijne rijschool. Ze zeggen niet alleen de verbeter punten, maar vertellen ook wat je al goed doet. Alles werd rustig uitgelegd. De rij instructeur is een hele rustige gezellige man, waardoor je, je op je gemak voelt.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf een hele fijne rijlesinstructeur. ik ben erg blij dat ik gekozen heb voor rijschool zeker. echt een aanrader voor iedereen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne en gezellige lessen. Ik zal iedereen deze rijschool aanbevelen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is een top rijschool,, het wordt allemaal goed aangeleerd, en je kan gemakkelijk aangeven als je ergens nog aan wilt werken.: \r\n\r\necht om aan te raden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Elke rijles ben ik goed op mijn gemak gesteld. De planning was goed. Af en toe moest ik naar een andere plek reizen voor de rijles, maar dat werd in goed overleg gedaan. Ik heb alleen maar positieve ervaringen met de rijschool en instructeur.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zelf heb ik me altijd heel erg op mijn gemak gevoelt bij deze rijschool. Wat ik heel fijn vond is dat er elke les werd benadrukt wat er beter ging als de vorige keer. Natuurlijk met de daar bij horende feedback over wat er beter zou kunnen de volgende keer maar dit werd altijd zo gebracht dat ik vol vertrouwen naar de volgende les ging.

Groenedijk 35

3544AB Utrecht