Top rijschool!

Henk is een hele fijne rijinstructeur. Ik heb hele leuke en leerzame rijlessen gehad. Ondanks corona heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald dankzij Henk! Rijschool Zeker is absoluut een aanrader!

Prima rijschool, prettige communicatie

Ondanks de hickups in de planning ivm Corona en daarmee een wat rommelig traject goede begeleiding gehad en in een keer geslaagd.

Onze dochter heeft op een prettige manier haar rijbewijs gehaald door de professionaliteit van Henk.

Goede, heldere en prettige communicatie van Henk van de Hoef. Uitstekende lessen en verdere begeleiding hebben een prima autorijder opgeleverd. We zijn uiterst tevreden over Rijschool Zeker en bevelen haar van harte aan.

Ik heb heel fijn en op mijn gemak auto leren rijden

Ik vond het prettige lessen en erg professioneel. Een fijne sfeer maar wel gericht op zo snel en effectief mogelijk goed leren rijden.

Zeer goede ervaring

Zeer positieve ervaring gehad met rijschool zeker. Goede persoonlijke aandacht.

Zeer goede en relaxede begeleiding

Rijschool zeker heb ik ervaren als een fijne school en ik werd altijd op een rustige en leuke manier begeleid!

Een super goede en leerzame rij instructeur

Ik vond de rijlessen super leuk!! Henk wist alles heel goed en duidelijk uit te leggen. Echt een top aanrader!!

Goede sfeer en leerzaam

Correcte, snelle en plezierige communicatie over de rijlessen. Fijne instructeur die niet een boekje volgt, maar kijkt naar de leerling en wat die nodig heeft.

Geweldige rijlessen ondergoede begeleiding

De rijlessen waren uitstekend! Ik heb super veel geleerd van Henk en dankzij hem ben ik in 1 keer geslaagd. Ik zou Rijschool Zeker, zeker aanraden ;) Ondanks corona heeft Henk het toch nog voor elkaar gekregen om mij de goede begeleiding te geven. Bedankt voor alles Henk! ~ Noah

Erg fijne en effectieve manier van lesgeven.

Ik zal deze rijschool zeker aanbevelen aan anderen. Manier van lesgeven is erg fijn en is gericht op het zo snel mogelijk halen van je rijbewijs. Ook is er veel sprake van zelfreflectie, war naar mijn mening erg effectief is in het verbeterde van jouw rijstijl. Daarnaast kan je zelf aangeven waar je wat meer aandacht aan wil geven tijdens het lessen, ook dit heb ik ervaren als iets heel erg fijne.

Een ervaren instructeur. Ze leren echt autorijden dwz een uitstekende deelnemer aan het verkeer.

Rijschool Zeker leert ze niet alleen de auto bedienen en zich veilig te bewegen in het verkeer maar de leerlingen leren ook echt om actief deel te nemen aan het verkeer. 2 van onze kinderen zijn bij Rijschool Zeker afgereden en rijden heel goed. Ze rijden "zeker" en nemen actief en goed deel aan het verkeer. Rijden stevig, durven in te halen, kijken goed vooruit, denken na wat ze aan het doen zijn. Onze 3 de kind zal ook zeker weer bij Rijschool Zeker rijles gaan volgen.

Hele relaxte sfeer en altijd met plezier de auto in!

Ik ben enorm tevreden over rijschool Zeker! De manier van les geven is heel relaxt en hij laat je veel dingen zelf uitzoeken zodat je het snel onder de knie krijgt. De sfeer in de auto was altijd erg relaxt en gezellig, en ik keek altijd uit naar de volgende rijles. Dus een enorme aanrader voor iedereen die nog opzoek is naar een rijschool!!

Strakke planning met kwalitatieve inhoud

Was in het begin al een duidelijke planning en de lessen zijn heel leerzaam. Word stap voor stap uitgelegd wat je moet doen, zodat je duidelijk weet wat je kan verwachten en waar je op moet letten. Als je het niet snapt kan je het gewoon vragen, dan krijg je een duidelijke uitleg.

Geweldige Rijschool!!

Zeer goede en betrouwbare mensen,zeer goede opleiding. Zeker één aanrader.!! Rijschool Zeker 10 + !!

Eerlijke rijschool en waar voor je geld

Goede ervaringen met deze rijschool

Het waren leerzame, gezellige, wijze rijlessen.

Hij stelt je op gemak, hij weet precies waar je aan moet werken of je wordt uitgedaagd om beter ontwikkelt te worden in je rijgedrag. Hij heeft geduld en luistert naar je en doet er wat mee. Verder is het altijd gezellig!

Gewoon goed!

Henk heeft hart voor zijn leerlingen en voor zijn vak. Hij geeft een gedegen opleiding. Klasse!

Vertrouwt rijden

Ik met zelf vertrouwen mijn examen in dankzij de fijne lessen die ik gehad heb bij rijschool Zeker. Goede instructeur met leuke gesprekken waardoor het rijden niet voelt als les maar als gezellig rondje rijden.

Fantastisch

Mijn leertraject als mega fijn ervaren. Altijd gezellige en goede lessen gehad samen met Henk! Na iedere les goede feedback ontvangen.

Mijn ervaring met Rijschool Zeker is geweldig.

De instructeur (Henk) was altijd vrolijk waardoor ik zin had in elke les. Hij geeft je ook veel zelfvertrouwen waardoor je je goed voelt tijdens het rijden. Al met al een zeer goede rijschool met duidelijk veel ervaring.

TOP!

Ik heb een hele goede ervaring bij rijschool Zeker. Het halen van mijn rijbewijs verliep tot dusver niet zo vlot totdat ik ging lessen bij rijschool Zeker! Henk is een hele relaxte, aardige instructeur waardoor ik mij snel op mijn gemak voelde. Hij heeft veel vertrouwen waardoor je het zelf ook snel krijgt. Waar ik voorheen het autorijden niet zo leuk vond, heb ik er nu echt plezier in gekregen!

Gezellig

Was erg gezellig tijdens de lessen en veel geleeerd

Ontzettend fijn gelest.

Vanaf mijn proefles tot aan mijn laatste les heb ik met een ontzettend fijn en vertrouwd gevoel in de auto gezeten met Henk. Hij heeft me fijn en rustig begeleid waardoor ik nu zonder zenuwen in de auto zit. kortom, een échte aanrader!!

Top!!!!

Ik heb op een heel prettige, gezellige, rustige en zeer duidelijke manier mijn rijbewijs gehaald. Ik zelf ben een chaoot maar Henk is een top rijinstructeur!!

Super top

Ik zal rijschool zeker aan iedereen aan rade. Ze zijn klantvriendelijk en leveren goede kwaliteit

Groenedijk 35

3544AB Utrecht