Geweldig!

Ik heb een supersnel en leuk traject gevolgd bij Rijschool Zeker! Alles was goed geregeld en het examen was al ingepland voordat ik begon. Hierdoor konden we echt naar iets toe werken en dat is supergoed gelukt. Ik ben in één keer geslaagd en heb veel minder rijlessen gebruikt dan dat er in mijn pakket zaten. Mocht je je rijbewijs willen halen, haal hem hier!! Sem

Leuke en leerzame ervaringen.

Erg genoten van de lessen die ik heb gereden bij rijschool zeker. Elke les was anders dan de vorige en ze waren allen even leerzaam.

Super!

Henk is een geduldige intructeur die je echt op je gemak laat voelen: ben blij dat ik hier heb gelest!

Prima rijschool goeie begeleiding

Tweede keer al beide kinderen in 1x geslaagd en goed voorbereid op het verkeer! Beiden vonden de lessen leuk en alles is volgens plan gegaan. Warm aanbevolen!!

Hele fijne rijschool

Hele fijne lessen gehad met Henk en daarnaast uitstekende begeleiding en een veilig gevoel in de auto. Zeker een aanrader!

Hele fijne rijlessen gehad

Henk is een hele fijne rijinstructeur, die de tijd voor je neemt en je zelfvertrouwen geeft. Ik voelde me op mijn gemak in de auto en krijg goede feedback waar ik altijd wat aan had.

Goede rijlessen in een goede sfeer.

Heb hier goede rijlessen gehad. Veel geleerd in een redelijk snelle tijd. Ikzelf had in het begin veel stress, maar hier werdt goed mee omgegaan. Hierdoor heb ik mijn examen gehaald en ga ik naar mijn gevoel goed voorbereid de weg op.

Top!

Heel fijn ervaren

Top rijschool & instructeur

Hele fijne manier van uitleg en begeleiding voelde me erg op mijn gemak. Het leren van de auto ging erg snel en binnen 2 maanden in 1x geslaagd!

Heel professioneel, betrouwbaar, klantvriendelijk en resultaatgericht.

Prima lessen, goede communicatie, betrouwbare rijschool.

Alles was top

Henk zorgt voor een hoog zelfvertrouwen in de lesauto. Hierdoor zit je er een stuk relaxter en ontneemt hij bijna alle spanning.

Ondersteuning op maat.

Lessen Bj Henk is uitstekend gegaan en lekker snel m’n rijbewijs gehaald prima rijschool en je haalt daar zeker je rijbewijs.

Streng maar top

Henk weet precies wat hij doet heeft me goed geholpen 5 sterren dus.

Goede rijschool

Ik heb mijn lessen goed ervaren, en goeie feedback gekregen en ik vond Henk een prettige instructeur. Ik ben ik 1x geslaagd!

ik heb een hele fijne tijd gehad bij rijschool zeker!

Ik heb mijn lessen altijd als prettig ervaren. Ik heb veel geleerd en ben dan ook 1 in keer geslaagd! Er was altijd tijd voor een gezellig praatje tussendoor!!!

Heb eerder bij andere rijschool gelest maar Henk is toch wel de beste.

Een goeie rijschool

Henk neemt goed de tijd voor je en leert je alles super goed ik ben 21 oktober in 1 keer geslaagd! Ik raad rijschool Zeker echt aan als je een rijschool zoekt die het beste met je voor heeft

Geen problemen met plannen en altijd een relaxte sfeer.

Het plannen van dagen en tijden was nooit een probleem, goed te doen met verzetten en er werd altijd een oplossing gevonden. Een relaxte sfeer tijdens de rijles en voelde dat ik vertrouwt werd met de auto.

Goede uitleg

Voordat ik wat ga doen wordt me verteld wat er van me verwacht word

Duidelijke en gestructureerde lessen. Ook erg flexibel bij het inplannen van de lessen. In 1 keer geslaagd!

Betrouwbare rijschool

De afspraken worden goed nagekomen en de rij instructeur is prettig in de omgang.

Een hele goeie rijschool waar je zeker vertrouwen in kunt hebben!

Het waren hele fijne en leuke lessen waarin ik elke les weer zoveel nieuws heb geleerd. Henk als rijinstructeur is heel chill en praat lekker met je! Ik heb niet teveel onnodige lessen gehad, maar ik kreeg precies een goed pakket dat bij me paste! Echt een aanrader!!

Ontzettend fijne rijlessen!

Alles verliep heel erg soepel en rijschool zeker laat je gelijk op je gemak voelen. Professionele aanpak op rij gebied en ook nog eens leuk lessen!

De rijlessen waren heel goed, goed advies gekregen. Gezellige rijlessen. Flexibel als je een keer niet kan word het meteen gepland op een andere dag. Ik zal deze rijschool zeker aanraden.

Topp

Mijn ervaring met rijschool zeker was helemaal top ik kreeg een vertrouwd gevoel en daardoor volde ik mij op mijn gemak in de auto al met al hele goede rijschool en ik raad rijschool zeker aan

Groenedijk 35

3544AB Utrecht