De beste rijinstructeur die je maar kan wensen

Het was een hele fijne training. Henk geeft je de ruimte om je zelf te ontwikkelen wat er fijn is!

Leuke gezellige rijles plus super goeie uitleg

Ik heb hartstikke genoten van de rijlessen en stapten elke keer met plezier de auto in

Heel snel heel veel leren

Ik heb een hele ervaring gehad in de auto. Ik vond mijn band met Henk heel fijn. We konden lekker praten en de manier die hij toepaste zodat ik het beste kon ontwikkelen was erg fijn. De planning was wel erg rommelig. Het was dat ik erg flexibel was wat erg heeft geholpen. Uiteindelijk heb ik op het einde nog heel veel uren gereden om klaar te zijn voor mijn examen. Uiteindelijk is alles wel goed gekomen. Henk gaf veel positieve feedback wat erg helpt. Uiteindelijk heb ik in een hele korte periode mijn examen in één keer kunnen halen. Dit had denk ik bij geen andere rijinstructeur zo snel gekund.

Het was heel gezellig en veel geleerd

Als een leuke tijd waar ik veel heb geleerd en snel mijn examen kon doen

Top rijschool met een hele fijne instructeur!

Ik heb een hele goede ervaring gehad bij rijschool zeker. Henk is een fijne instructeur die duidelijke feedback geeft en ook nog eens gezellig is. Hij geeft complimenten wanneer het goed gaat, wat erg hielp voor mijn zelfvertrouwen. Ik voelde me hierdoor erg op mijn gemak tijdens de rijlessen. Het was voor mij heel fijn dat Henk de lessen aanpaste aan mijn manier van leren. Hij gooide mij af en toe bewust een beetje in het diepe, wat juist goed bij mij past. Hierdoor leerde ik snel en kon ik in korte tijd mijn rijbewijs halen. Al met al, raad ik deze rijschool zeker aan!

Henk is duidelijk, legt dingen goed uit en ziet snel wat je kan en waar verbeterpunten liggen.

Great lessons, effective teaching technic, passed for the first attempt

I switched to Henk after 4 failed practical exams at another driving school. But Henk immediately noticed the weak point (planning ahead) and thought it super effectively.

Best driving School⭐️

I had a perfect experience at Zeker driving school. Everything was done perfectly in time and order. I could pass the test at the first shot and I am much grateful for the opportunity .

Fijne, flexibele en sociale instructeur.

Henk is een fijne en sociale instructeur. Hij creëert een veilige leeromgeving in de auto en er is altijd ruimte voor een gezellig gesprek. Ik heb het erg naar mijn zin gehad tijdens de lessen!

flexibel, relaxt en soepel

Vriendelijk, goede lessen, flexibel in het plannen. Ik ben super snel geslaagd!

Een aanrader! Deze rijlessen zijn leerzaam én de instructeur is heel duidelijk!

De rijinstructeur weet precies wat ik nodig heeft tijdens de rijlessen en focust daarop. Hij is een leerzame en toffe instructeur, en er is altijd een goede klik met zijn leerlingen. Dankzij zijn begeleiding ben ik in één keer geslaagd. Hij weet in elk uurtje precies waar ik aan moet werken en past de les daar goed op aan."

super fijne rijschool!

ik heb veel geleerd tijdens mijn rijlessen met henk, ik voelde me altijd op mijn gemak en het was super gezellig en dat is natuurlijk ook belangrijk! hij geeft altijd complimenten als je dingen goed doet wat erg veel zelfvertrouwen geeft en als je dingen beter kunt doen geeft hij dit op een normale en relaxte manier aan. ik zou deze rijschool zeker aanraden!!

Geweldige rijschool met fijne instructeur.

Rijschool Zeker heeft me super goed geholpen! Ook al haalde ik het niet in één keer, ze bleven me motiveren en begeleiden tot ik het haalde.

Goed ervaart

Goede lessen, goede instructeur, flexibele tijden.

In een keer mijn praktijk gehaald. Goede rijinstructeur. Niks op aan te merken

Geweldige instructeur met veel inzicht en vertrouwen

Na mijn aanmelding kon ik al snel beginnen met lessen, en ook voor mijn examen werd snel een datum geregeld. Het viel me meteen op dat Henk erg goed kan inschatten wat ik nodig heb in mijn persoonlijke leertraject. Hij weet zijn feedback op een fijne manier te brengen wat helpt met de motivatie, zeker als het rijden een keer wat minder goed gaat Wat ik ook fijn vond, is dat Henk je geregeld een kans geeft om zelf te redeneren over de complexere handelingen en dat je op die manier meer vertrouwen krijgt in je eigen inzicht. Ook kreeg ik waardevolle leerpunten die me snel verder hielpen en waar ik ook na mijn examen aan kan blijven werken. Daarnaast hebben we het vaak gezellig gehad tijdens de lessen, vooral op momenten dat er ruimte was om wat meer te praten. Dit voelde nooit afleidend, maar zeker als een goede oefening voor wanneer ik straks met passagiers in de auto zit. Voor mij was het na mijn proef les al duidelijk dat ik hier goed zat, dus zeker proberen!

De lessen waren leerzaam en was vaak gezellig tijdens de lessen.

De lessen waren duidelijk en makkelijk omschreven om te begrijpen. Op dingen die niet zo goed gaan gaat hij meer op in om duidelijkheid te maken en proberen te voorkomen om het opnieuw te doen. Alle lessen waren ook altijd gezellig, heb geen enkel moment me niet fijn gevoeld.

TOP!

Henk zorgt ZEKER voor zelfverZEKERdheid in het autorijden! Prettig en duidelijk in het contact.

Top!

Super fijne lessen gehad en snel m’n rijbewijs gehaald!

Een hele goede rijschool

Alles word op een goede manier aangeleerd, rijinstructeur is heel chill. Het voelde gelijk vanaf moment 1 goed

Henk heeft mij geholpen en ben in één keer geslaagd!

Ik heb rond het einde een switch gemaakt van rijschool en Henk kon nog wat ruimte voor mij vrij maken. Er was nog wat werk te doen maar door mij te leren hoe ik het beste auto rij en niet alleen in examen gebied en volgens het boekje ging het examen goed en ben meteen geslaagd!

Geweldig!

Henk is een top instructeur, hele leuke en leerzame lessen gehad en samen met Henk heb ik ervoor dat ik 20 rijuurtjes in 1x geslaagd was.

Geweldig! Echt heel fijn om bij Henk te rijden!

De rust en de gezelligheid biedt heel veel kansen!

Top!

Top lessen. In een keer gehaald.

Rijles waar je vertrouwen van krijgt

Henk geeft goed les en gaf ook complimenten wanneer ik iets goed deed, hierdoor kreeg ik meer zelfvertrouwen en ging het rijden ook beter!

Groenedijk 35

3544AB Utrecht