goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Beste,\r\n\r\nGoede en duidelijke communicatie voor en tijdens de lessen. Goede duidelijke instructies tijdens de praktijklessen. Prijs was wel iets duurder maar kwaliteit mag wat ons betreft ook beloond worden. Daarnaast zaten rijscholen in de vakantie periode vol en konden we hier nog wel terecht.\r\n\r\nZeer tevreden over deze rijschool.\r\n\r\nGr.\r\n\r\nFam. Methorst \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne betrouwbare rijschool! Alles wordt perfect geregeld , goede communicatie en uiteraard professionele instructeurs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig professioneel bedrijf. Ik had eerst bij een ander bedrijf advies ingewonnen of het BE rijbewijs haalbaar was in 6 uur, dit was bij hun niet mogelijk, bij Rijschool van Oijen wel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne rijschool. Jullie geven een goede communicatie, het is prettig om de geplande rijlessen via de mail te krijgen. Positief dat er een theoriecursus aangeboden wordt. En ik ben de eerste keer geslaagd! Harm bedankt voor alle goede lessen, tips en uitleg!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, fijne en deskundige instructeur.\r\nGoede communicatie over planning e.d.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top. De instructeur was bijna altijd op tijd aan huis.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professioneel, betrouwbaar en pro-actief. Fijne rijschool!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vind het een super fijne rijschool!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was een leerzame dag, met een mooi resultaat.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top bedrijf .vriendelijk en goede uitleg met lessen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service van balie tot en met rijlessen, de lunch en de begeleiding naar t examen. Top! Met complimenten aan Paul!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijles gehad bij Toon. Goede ervaringen gehad om met hem te rijden, niet te soft, niet te hard, en drukt optijd op de rem 😂

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring leuke instructeurs. Het is een leuke hobby! Tot volgend jaar voor de a2!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eindelijk me rijbewijs gehaald! \r\nSuper blij met een instructeur zoals durk👍\r\nZeker een aanrader!!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb dit als goed ervaren, mijn onzerheid is goed verholpen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne lessen gehad met wim en remond

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaren en kundige instructeurs. Duidelijk in uitleg.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf bedankt rijschool van oijen, voor jullie goede begeleiding van onze dochter met het resultaat . De eerste keer geslaagd voor haar rijbewijs. Toon bedankt dat je haar lesgever was groetjes Conny.

Churchill-laan 70

5705 BK Helmond