Sammie is de allerbeste instructeur van de hele wereld

Heb veel geleerd van sammie afgelopen half jaar..en wat hebben we gelachuh

Vriendelijk en fijn

Al het personeel is ontzettend vriendelijk, nooit problemen mee gehad. Als mijn instructeur een beetje later was ivm een examen werd ik netjes gebeld en het inplannen van lessen ging altijd erg gemakkelijk. Ik heb wel een keer gehad dat mijn instructeur 7 minuten te laat was en dat vond ik jammer. Ook zijn de losse lessen relatief prijzig. Verder wel een ontzettend fijne rijschool!

Een goede rijschool

Goed begeleid voor mij aanhanger rijbewijs

Een gezellige rij-instructeur met duidelijke uitleg

De ervaring die ik op heb gedaan, was goed. Duidelijke uitleg, juiste aanwijzigingen en gezellig bovendien.

Super!

Hele goede lessen gehad!

Ik heb een goede ervaring gehad bij voc. De lessen verlopen goed.

Super! alle certificaten en het rijbewijs C in 1 keer gehaald

Zeer goede ervaring met de manier van lesgeven Rustig en relaxed

Inhoud rijlessen sluiten goed aan bij het examen. Goede communicatie t.a.v. lestijden, betalingen. Goede rijinstructeurs!

Zeer ervaren instructeurs die met alle aspecten bekend zijn

Zeer prettige instructeur

Werd goed op mijn gemak gestelt

Heel goed

Paul is een fijne instructeur en je leert er veel van.

Zeer vriendelijke geduldige professionele Rijinstructeurs

VOC van Oijen is echt een aanrader voor diegene die een rijbewijs wilt gaan halen,

Super fijne begeleiding gehad

Aanrader

Je word vriendelijk ontvangen. Ze staan goed voor je klaar

Het was uitstekend

Heb veel geleerd in de tijd met rijlessen deze rijschool legt alles goed uit en geeft je een goed gevoel dus het was een uitstekende rijschool waar je veel leert

Professioneel, Flexibel, capabel

Alle medewerkers zijn zeer professioneel. Hebben een hoge mate van inzet en zijn erg service gericht. Erg fijne sfeer om zaken mee te mogen doen.

Geduldig en duidelijk!

Jeroen en Sammie zijn hele leuke instructeurs die de tijd voor je nemen en met humor de lessen geven!

Alles top geregelt fijn personeel

Super ervaring gehad. top mensen die weten waar ze over praten !!

Top rijschool

Onze tweeling allebei in 1 keer geslaagd, zeer tevreden. Fijne instructeurs met name Dennis. Rustig en vriendelijk. Goede uitleg. Zelf en mijn vrouw hier meer dan 30 jaar geleden ook gereden. Ook goed bevallen. Ga zo door!

Erg vriendelijk personeel en top service!

Ik heb bij deze rijschool mijn motorrijbewijs behaald. Ze denken met je mee en klant is koning. Tijdens mijn examen reed ik na 5 minuten de achterband van de motor lek. Hierdoor kon het examen niet doorgaan. De rijschool heeft kunnen regelen dat ik 4 dagen later alsnog (zonder extra kosten) het examen kon afleggen!

Leerzame en gezellige lessen

Ik ben echt te vreden over VOC rijscholen. Ze zijn heel betrokken en helpen je graag als je er niet uitkomt.

Goede instructeur’s, véél te hoge prijzen.

De rij-instructeur’s en medewerkers zijn aardig, behulpzaam en hebben verstand van zaken. De prijzen daar in tegen voor bijvoorbeeld een motor opleiding zijn in verhouding met concurrenten veel te hoog, ze bieden een pakket aan waarmee je denkt alles te hebben, terwijl er vervolgens nog meer dan het dubbele aan kosten bijkomen.

Fantastisch!!!

1ste keer geslaagd op de motor dankzij hele goede begeleiding van Jeroen..... Top rijschool.

Zeer vriendelijke mensen En goede rijschool

Ben goed opgevangen, nieuwe examens werden snel geregeld was heel fijn. Leuke instructeurs zeer tevreden

Top rijschool met perfecte begeleiding

Churchill-laan 70

5705 BK Helmond