Top!

Mijn BE gehaald, super begeleid en in één keer gehaald! Zeker een aanrader!

Hele fijne rijschool

Voordat ik bij VOC kwam, had ik bij een andere rijschool gelest waar ik helaas het vertrouwen in motorrijden was verloren. Daar werd mij meerdere keren gevraagd of motorrijden wel iets voor mij was, wat erg ontmoedigend werkte. Bij VOC heb ik een totaal andere ervaring gehad: iedereen was vriendelijk, geduldig en gaf mij nooit het gevoel dat ik het niet zou kunnen. Dankzij de fijne begeleiding en de technieken van de instructeurs heb ik mijn zelfvertrouwen teruggevonden en deze week mijn motorrijbewijs gehaald. Nogmaals heel erg bedankt voor alles!

Fijne rijschool met veel opties

Fijne rijschool met veel instructeurs dus altijd wel iemand die klikt. Wat vooral ook voor mij fijn was dat ze ook met mij mee dachten kwa betalingen omdat ik een periode had waar ik wat minder geld had, en daar waren ze zeer begripvol in en keken met mij mee wat het beste zou werken.

Hele ervaren en vriendelijke instructeur

Nadat ik eerst een proefles (uur) voor mijn BE rijbewijs heb gehad heb ik een dagopleiding gevolgd met aansluitend het examen. Tijdens mijn proefles ben ik goed geadviseerd. Elke keer heel vriendelijk ontvangen. Een aanrader.!

In een paar maanden tijd mijn C rijbewijs behaalt. Dankzij de goede instructeurs.

Een super leerzame en fijn ervaring met duidelijke uitleg en veel geduld.

Vanaf de lessen tot en tijdens het examen ben ik super goed begeleid, duidelijke uitleg en rust maakten het verschil! Heel erg bedankt!

Super begeleiding!!!

Heb een super begeleiding gehad

Harm.

Harm is een goede rijinstructeur heb me examen in een keer gehaald heeft me veel geleerd heel relaxed en calm en kan je altijd mee praten Het bedrijf zelf gaat goed aan het aan het werk en zoeken altijd beste voor je.

echt een top rijschool

alles word geregeld voor je en kei vriendelijk personeel zeker een aanrader

Super rijschool in 1x geslaagd!

Pakket gekocht met 30 lessen na een positieve proefles. Precies in de 30 lessen geslaagd! Fijne instructeurs en kwa planning en administratie alles goed geregeld! Super tevreden!

Top bedrijf

Juiste begeleiding, goede instructeurs

Go for VOC!

I was struggling to find a drive school that did lesson by lesson (instead of with a major package), in English, and with an automatic - VOC came through!! Paul was my main instructor, and he was fantastic. Highly recommended!

• Would you recommend us? Yes

Hele fijne ervaring

Ik vond het erg fijn om met VOC te rijden. Mijn rijinstructeur Toon was echt super lief en fijn om naast me te hebben in de auto. Voelde me altijd super prettig!

Geleerd van de beste!

Ik kreeg alles super goed aangeleerd. Er werd altijd super goed meegedacht met de planning en de tijden van de rijles. Het was altijd super gezellig in de auto, en ik heb super veel geleerd. Beter kon ik het niet krijgen!!

Goede les en goed begeleid

Leerzaam

Fijne instructeurs en manier van lesgeven. Ik zou ze aanraden.

Heel fijn

Lieve mensen helpen je goed heb er fijne lessen gehad

Prettige begeleiding, juiste scholing op knelpunten welke ik nog niet in voldoende mate bekwaam in was, zodat ik mede door de juiste begeleiding van Paul mijn examen voor het (B) E rijbewijs heb volbracht dankjewel daarvoor Mvg Rob

Een uitdagende en leerzame ervaring

Een fijne tijd gehad

Fijne rijschool, geen problemen gehad of misverstanden. Super vriendelijke rijinstructeur met goede uitleg!

Top!

In 1 keer geslaagd

Kan me geen betre rijschool wensen

Super fijne rijschool. Er is een superfijne sfeer. Les gehad van samie altijd gezellig soms een beetje streng maar dat moet ook dankzij hem lijken de examens makkelijk. Maar ook zeker de rest van het bedrijf mag niet vergeten worden of het nu een andere instructeur is of iemand achter de balie iedereen is altijd even vriendelijk en gezellig kan me geen betere rijschool wensen.

Gewoon goed en duidelijk

Als de rij instructeur gewoon eerlijk zijn mening mag geven dan kunnen ze je gewoon goed helpen en duidelijk dat je ook klaar bent voor examen

Fijne rijlessen gehad

Super fijne rijschool. Meedenkend personeel en heel flexibel met het verzetten van rijlessen. In 1 keer geslaagd!

Goeie, gezellige rijschool

afgelopen maanden gelest voor mijn motor rijbewijs. Tijdens de lessen was er tijd voor feedback en een grapje. Heb de lessen als prettig ervaren en wordt goed in het proces begeleid om op je eigen tempo je rijbewijs te halen

Churchill-laan 70

5705 BK Helmond