goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima. Fijn werken met Andre.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle en goede service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Door ruis op de lijn bij de leasemaatschappij voor de aflevering van mijn nieuwe auto bleek ik een dag te vroeg zijn voor de aflevering. Het pand zat midden in de verbouwing en had een volle vrijdag agenda maar ondanks dat hebben ze alsnog de auto in recordtijd klaargemaakt en heb ik boven rustig kunnen werken op de Wi-Fi voorzien van koffie en thee. Kijk, dat noem ik nou service!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top service, vakmensen !
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf klantvriendelijk, met veel kennis over de producten.

voldoende, een redelijke ervaring

• Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima service en klant vriendelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn super goed geholpen. \r\nErg vriendelijk en gezellig!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De kleine mankementen worden ook achteraf serieus behandeld. Dank daarvoor.

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In eerste instantie was ik niet erg te spreken over gemaakte afspraken. Inmiddels is alles glad gestreken. Deze dealer is ondanks een heel groot bedrijf toch als een warm bad. Ook de verkopers waar ik contact mee had waren zeer aardig en deskundig.\r\nGaven een goede prijs voor mijn in te ruilen auto. Ik ben thans heel erg tevreden met de jong gebruikte Sportsvan uit 2016 met 5000 km. Ook de plusverzekering is een zekerheidje. Ben ook zeer tevreden over de afdeling after sales. Ondanks dat ik een kleine 100 km van dit bedrijf woon, zal ik het onderhoud ook hier laten verrichten. Er is een prettige wachtruimte en als de auto klaar is, maken wij er een dagje uit van.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooie nette zaak. Lekker koffie. Vriendelijke mensen. Mooie jonge auto\'s. Goede service van Marcel Poelman. Overstap autoverzekering geregeld. Gevoel gegeven een nieuw auto te kopen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij de aanschaf van een nieuwe Audi A 1 ben ik goed geholpen, deskundig en vriendelijk personeel. Ook bij de levering van de auto goede duidelijke uitleg gehad. Prima modern bedrijf

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met dit bedrijf en mn met dhr T. Hooijsma zijn uiterst goed, ik ben uiterst tevreden met de service, contacten en informatie van Huiskes Kokkeler en dhr Hooijsma in het bijzonder, ik heb dan ook de keus gemaakt voor een private lease van audi.\r\nIk was dus op zoek en hij stond op voorraad dus inmiddels rij ik Audi
  • Reden bezoek Andere reden

Goudstraat 65

7554NG Hengelo

Over Huiskes-Kokkeler

Huiskes-Kokkeler is dé Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA Service en Volkswagen Bedrijfswagens dealer in Twente en de Achterhoek. Met de 6 merken, een eigen leasemaatschappij (Huiskes-Kokkeler Lease), verhuurbedrijf (Huiskes-Kokkeler Verhuur), de schadebedrijven Hanterink, Siebelink Autoschade, Albert Kip, HK Autoschade en een bedrijfswagencentrum (BWI Twente) is Huiskes-Kokkeler actief op bijna alle vormen van mobiliteit. Enthousiast over ons bedrijf en onze merken? Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze vestigingen. Of kijk rond in onze digitale showroom: