goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne oplossing voor ons gevonden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer te spreken over de handelwijze, de klantgerichtheid en de service van deze autogroep.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top!! Wij werden zeer vriendelijk ontvangen en zijn nog steeds erg blij met onze aankoop👍🏽

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een SUPER klantvriendelijk bedrijf. Zeer deskundig en niets is te veel. We hebben een Audi Q2 daar aangeschaft. Bij het ophalen stond de auto ingepakt en gepoetst klaar. We kregen alle papieren netjes in nieuwe mapjes. We kregen een mooi koffertje met twee lekkere flessen wijn. Marcel heeft alles uitgelegd en alles laten zien hoe alles in de auto werkte. Ja, ik kan alleen maar zeggen: Bedankt Marcel en team voor de service en de heerlijke koffie en wijn!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Net nieuwe T- Roc gekocht en prima service .\r\nEen min puntje , tank was bijna leeg en zou vol zijn; dus wij komen straks weer even langs om dit \"recht\" te zetten\r\n

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hebben 3 weken geleden een Peugeot 5008 bij uw dealer in Almelo gekocht. In de verkoop was het installeren van een trekhaak inbegrepen. 2 dagen daarna zouden wij op vakantie maar de auto maakte storingen bekend na het aanhaken van een tenttrailer incl fietsenrek. Na 2 uren was een monteur van auto palace erachter dat de fietsdrager een overbelasting zou geven. Vreemd dat dit gebeurde omdat ik met de 307 en 508 geen klachten daarover had. Uiteindelijk met vakantie. Dat duurde 200 km. Toen gaf de auto de melding “stop en laat de motor repareren. Motor sloeg af en was ook niet meer te starten. Toen maar achter de vangrail en wachten op de politie en ADAC. Omdat het toen zaterdag was en om 14.00 uur de garage sloot konden wij pas op maandag een analyse van het probleem laten maken. Er is een storing geconstateerd in de benzine toevoer. Ook waren wij erachter gekomen dat bij het indrukken van de serviceknop wij een Poolse dame aan de telefoon kregen (vreemd de auto is toch in NL gekocht). Nadat het probleem verholpen was konden wij onze reis voort zetten. In de daarop volgende weken zijn nog een paar storingen naar boven gekomen namelijk: onregelmatig wil de auto niet op slot. Na gebruik van de reserve sleutel gaat het weer. Ook ziet de auto bij het achteruit rijden de trekhaak als een obstakel en geeft dus daarvan melding. Kortom de eerste kennismaking met de auto was niet zoals gehoopt. Heb contact gehad met dhr. R. Bunte en die heeft verder ons keurig aangehoord maar kon ook niets doen. Met hem afgesproken dat ik de auto kan laten nakijken bij auto palace en na een kosten overzicht daar ook laten repareren.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede contacten en service. Fijne duidelijke werkwijze

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond de afleverbeurt erg slecht voor het geld. Binnenin was zo goed als niks gedaan en hebben we nog rotzooi van een ander erbij gekregen. Bekleding zaten ook nog allemaal vlekken in. Verder zat er ook een extra deuk in de motorkap (deze reparatie wordt wel op kosten van VW gerepareerd) echter duurt dit wel lang voordat er contact opgenomen wordt, reparatie heeft nog niet plaatsgevonden(vestiging Enschede). Verder zijn we met de aanschaf prima geholpen, leuke mensen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wilde een afspraak maken voor een reparatie van mijn Volkswagen.. Zou teruggebeld worden, lukte niet. Volgende dag lang in de wacht om een niet-vriendelijke monteur aan de lijn te krijgen.\r\n\r\nGeen welkom gevoel, geen afspraak gemaakt. Tot nooit meer ziens.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deskundige, snelle en prettige hulp bij aanschaf nieuwe Skoda Kodiaq en inruil vorige auto.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel vriendelijke en professioneel geholpen door Mehmet Selvi bij de aanschaf van een occasion. Wordt tevens de tijd voor je genomen en gewoon een hele prettige sfeer in deze zaak!

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Toen ik nieuwe auto ophaalde was er maar 1 verkoper die alle klanten moest helpen. Daardoor lang moeten wachten voordat ik de sleutel in ontvangst mocht nemen.\r\n\r\nEen bosje bloemen of flesje wijn bij de auto was ook leuk geweest.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben een gebruikte Seat Leon gekocht van een half jaar oud. We zijn 2x lang geweest voor een proefrit en uitermate gastvrij en vriendelijk ontvangen. We mochten proef rijden in diverse auto\'s om goed te kunnen vergelijken. Waardoor we niet de auto hebben gekocht waarvoor we in eerste instantie het bezoek hadden gepland. De verkopers waren geduldig, vriendelijk en klantgericht. Bij de aflevering was onze auto helaas niet klaar, het interieur niet geheel schoon en een storing niet verholpen. Echter, dat is door onze verkoper, Dick de Groot, perfect opgelost. Door middel van een leenauto en een tegemoetkoming inzake de overlast. Al met al zijn we zeer te spreken over het bedrijf en in het bijzonder over de verkopers waar we mee hebben gesproken. Groet Jurrie en Saskia

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaring met het kopen van een 2e hands Audi A4.\r\nGeen onzinverhalen en een goede deal kunnen maken.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uiterst prettigen vakkundig geholpen.

Goudstraat 65

7554NG Hengelo

Over Huiskes-Kokkeler

Huiskes-Kokkeler is dé Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA Service en Volkswagen Bedrijfswagens dealer in Twente en de Achterhoek. Met de 6 merken, een eigen leasemaatschappij (Huiskes-Kokkeler Lease), verhuurbedrijf (Huiskes-Kokkeler Verhuur), de schadebedrijven Hanterink, Siebelink Autoschade, Albert Kip, HK Autoschade en een bedrijfswagencentrum (BWI Twente) is Huiskes-Kokkeler actief op bijna alle vormen van mobiliteit. Enthousiast over ons bedrijf en onze merken? Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze vestigingen. Of kijk rond in onze digitale showroom: