goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een prettig contact met afdeling verkoop in persoon van Marcel Poelman. Service en klantgericht. Van aankoop toto aflevering prima ervaring

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kom voor de eerste keer bij Huiskes-Kokkeler.\r\nHier onder mijn inzicht.\r\nde golfsportvan is uitstekend (in zijn totaliteit).

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De ervaring met vestiging Oldenzaal is goed.\r\nEchter een nieuwe auto waarin amper 300 km is gereden en olie lekt is minder.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service en vertrouwen met verkoop en aankoop. Complimenten voor Mehmet Selvi. Locatie Almelo

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer plezierig

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vrijwel nieuwe occasion gekocht. Vriendelijke verkoper, goed bod vorige auto en bij aflevering prima uitleg en een flesje wijn. \r\nTot nu toe prima ervaring. Hoop dat dat zo blijft.

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb in Augustus jl. een VW Passat van een jaar oud gekocht. Ik geef nooit \'tienen\' niettegenstaande het feit dat onze ervaring met het betrokken bedrijf zeer positief is. Ontzettend prettige verkoper (dhr. Dick de Groot) die alles deed om ons tevreden te stellen. Zal bij een volgende aankoop zeker overwegen opnieuw Huiskes-Kokkeler te benaderen. Bij het aspect Service heb ik n.v.t. ingevuld omdat ik hiermee geen ervaring heb en dit m. i. met name belangrijk is als er problemen zijn. Één aspect is ons wel wat tegengevallen. Zowel mijn echtgenote als ik rijden al sinds 1974 onafgebroken Audi of VW. Wij hebben door het wonen in verschillende delen van het land ervaring met diverse VW dealers. De aflevering van een auto ging altijd gepaard met een feestelijk tintje, zoals een afgedekte auto met een grote strik erop, die vervolgens werd \'onthuld\'. Daarnaast ontving mijn echtgenote altijd een boeket bloemen en werd een flesje wijn overhandigd. Dit hebben we bij Huiskes-Kokkeler gemist. De auto werd tussen de anderen naar buiten gereden en dat was het. Het mag dan weliswaar geen echt belangrijk punt zijn, maar voegt voor een klant toch iets toe. Nogmaals, het doet verder niets af aan de prettige ervaring die we met het bedrijf hebben.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben onlangs een gebruikte auto gekocht. Dit is goed bevallen. Bij het ophalen was de auto niet helemaal gereed. Verder was alles prima. Echter een bloemetje voor mijn vrouw was helaas niet het geval.

• Reden bezoek Andere reden

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Er is nog wel het een en ander mis gegaan

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Net een auto gekocht bij dit bedrijf, darom. U niet op zoek...;-)

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede eerlijke antwoorden op mijn vragen en een goede know how van zaken

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Presale en sale prima. Aftersale, per mail 2x dezelfde vraag gesteld. Geen antwoord gehad. Jammer. Dat kleurt de totale beoordeling.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed! Steven was behulpzaam en leverde wat was beloofd. Was volledig tevreden geweest indien er ook een trekhaak bij had gezeten

Goudstraat 65

7554NG Hengelo

Over Huiskes-Kokkeler

Huiskes-Kokkeler is dé Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA Service en Volkswagen Bedrijfswagens dealer in Twente en de Achterhoek. Met de 6 merken, een eigen leasemaatschappij (Huiskes-Kokkeler Lease), verhuurbedrijf (Huiskes-Kokkeler Verhuur), de schadebedrijven Hanterink, Siebelink Autoschade, Albert Kip, HK Autoschade en een bedrijfswagencentrum (BWI Twente) is Huiskes-Kokkeler actief op bijna alle vormen van mobiliteit. Enthousiast over ons bedrijf en onze merken? Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze vestigingen. Of kijk rond in onze digitale showroom: