goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne bedrijf waar klant vooraan staat. Ook duidelijk te merken aan de nazorg. In mijn geval kreeg ik heel keurig een NLD voertuigboekje thuis gestuurd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aankoop vw Tiguan, locatie Enschede. Zeer prettige behandeling. Daarnaast is het ook een heel fijne auto :-)

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg prettig......

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Correcte mensen. Recht door zee en klantgericht. Wij zijn goed geholpen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf nette zaak,verkoper komt alleen als je hem nodig heb gesprek gaat rustig zonder enige drang\r\n\r\nzeer prettige sfeer\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend! Zeer tevreden!

voldoende, een redelijke ervaring

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben geweldig geholpen , de showroom ziet er geweldig goed en schoon de auto’s blinken allemaal \r\nde servies is heel goed , eigenlijk heb ik geen negatieve opmerking en ik ben best kritisch , dus super.\r\nKarin Hommels

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dick de Groot hebben wij ervaren als een zeer prettige verkoper. Bedankt!

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We waren op zoek naar een Audi occassion, echter stonden we per ongeluk in de showroom voor nieuwe auto\'s. Dit was op een zaterdag en het was erg druk. Er waren naast ons meerdere mensen die moesten wachten. Wat ons opviel en eigenlijk ook enigzins irriteerde was dat niemand ons begroette, vroeg of we koffie wilden of aangaven hoe lang het kon duren voordat we geholpen konden worden. Uiteindelijk toch maar iemand aangeschoten, die ons anders ook zo voorbij was gelopen. Eerder die week was mijn vriend op een doordeweekse dag al eens binnengelopen en zelfs nadat hij in meerdere auto\'s was gaan zitten, rondgelopen had, was er niemand die de moeite had genomen om te vragen of hij kon helpen. In de andere showroom (occasions) overigens keurig geholpen door Mirko!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service, klantgericht. Overal zeer goede ervaring met dit bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed en vriendelijk geholpen .\r\nDe bewegwijzering Bijhet bedrijf in Hengelo is niet goed. Werkplaats? Showroom? Occasions van VW.?\r\n\r\nVerder complimenten

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik was op internet, aan het zoeken naar winterbanden voor mijn VW Tiguan. Ik kwam bij Huiskes-Kokkeler terecht en heb uiteindelijk mijn Tiguan ingeruild voor een nieuwe Tiguan, met winterbanden. Een geslaagde koop vond ik.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf een prettige manier van zaken doen prima aflevering van de golf sportsvan

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een klantgericht bedrijf waar geluisterd wordt naar de wensen van de klant. Wanneer e.e.a. is overeengekomen wordt op een plezierige wijze en met vertrouwen gewerkt aan de afhandeling van de gemaakte afspraken.\r\nm.a.w. Top!\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goede ervaring super gemotiveerde medewerkers/sters

Goudstraat 65

7554NG Hengelo

Over Huiskes-Kokkeler

Huiskes-Kokkeler is dé Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA Service en Volkswagen Bedrijfswagens dealer in Twente en de Achterhoek. Met de 6 merken, een eigen leasemaatschappij (Huiskes-Kokkeler Lease), verhuurbedrijf (Huiskes-Kokkeler Verhuur), de schadebedrijven Hanterink, Siebelink Autoschade, Albert Kip, HK Autoschade en een bedrijfswagencentrum (BWI Twente) is Huiskes-Kokkeler actief op bijna alle vormen van mobiliteit. Enthousiast over ons bedrijf en onze merken? Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze vestigingen. Of kijk rond in onze digitale showroom: