goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima geholpen bij de aankoop van onze nieuwe (import) auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima service. Snel zaken kunnen doen door een acceptabel bod op onze in te ruilen auto.

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf alleen maar positief. Ondanks dat Huiskes-Kokkeler een groot bedrijf is, bleek er verrassend veel ruimte voor maatwerk.
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via de email in contact gekomen met Steven Davids welke ons prima heeft geholpen bij de aankoop van een bijna nieuwe Sportsvan.\r\nTot nu toe zijn we zeer tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaring. Een luisterend oor en snelle service

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Keurig netjes en vol vertrouwen!!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gemakkelijk

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn goed geholpen door Emiel Bramer zeer tevreden over hem

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een aantal weken geleden was ik op zoek naar een gebruikte Audi A3, via de website van Audi Nederland kwam ik uit op een A3 in Hengelo, wel een stukje rijden vanuit Eindhoven... \r\n\r\nNa het aanvragen van de offerte werd ik gebeld door Marcel Poelman, hij deed mij telefonisch een aanbod om mijn oude auto in te ruilen op de A3. Dit deed bij telefonisch omdat het een import auto betreft, waar men normaal gesproken nogal huiverige over is omdat import auto\'s vaak gepaard gaan met (onzichtbare) gebreken. De auto bleek direct van Audi Duitsland te komen waar een medewerker van Audi er enkele maanden mee gereden heeft, de medewerker moet zich tijdens deze maanden aan strenge voorwaarden van Audi houden omdat de auto op de occasion markt beland.\r\n\r\nDit verhaal klonk goed, na een korte onderhandeling kreeg ik er een winterset bij voor dezelfde prijs, onder voorwaarde dat de proefrit beviel, blijft toch een hele smak geld om via de telefoon een deal over te sluiten.\r\n\r\nEnkele dagen later ben ik naar Hengelo gereden voor een proefrit in de A3, wat reed de auto goed, werkelijk niet van nieuw te onderscheiden, behalve de kilometerstand van 6.500km. Een kleine week later kon ik de auto komen ophalen, helemaal als nieuw opgepoetst! \r\n\r\nNa ruim 1000km rijden in nog geen twee weken kan ik iedereen deze auto aanbevelen, rijd heerlijk rustig maar heeft meer dan genoeg snelheid, het B&O sound system - unique selling point van deze auto - is werkelijk subliem! \r\n\r\nMarcel, dank voor de prettige koopervaring en wellicht zie je mij over een paar jaar weer voor een opvolger van mijn A3! \r\n

• Service N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Remko heeft ons perfekt tewoord gestaan!\r\nMijn complimenten!

Goudstraat 65

7554NG Hengelo

Over Huiskes-Kokkeler

Huiskes-Kokkeler is dé Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA Service en Volkswagen Bedrijfswagens dealer in Twente en de Achterhoek. Met de 6 merken, een eigen leasemaatschappij (Huiskes-Kokkeler Lease), verhuurbedrijf (Huiskes-Kokkeler Verhuur), de schadebedrijven Hanterink, Siebelink Autoschade, Albert Kip, HK Autoschade en een bedrijfswagencentrum (BWI Twente) is Huiskes-Kokkeler actief op bijna alle vormen van mobiliteit. Enthousiast over ons bedrijf en onze merken? Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze vestigingen. Of kijk rond in onze digitale showroom: