perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb in april een audi Q7 Selectie plus gekocht. Vanaf mijn eerste bezoek tot aan de dag van vandaag is het duidelijk dat Huiskes-Kokkeler (Hengelo) zijn klanten en kwaliteit heel hoog in het vaandel heeft. Zeer vakkundige, betrouwbare, kwalitatieve en transparante advies en service. Voor mij een zeer betrouwbare Audi dealer en voortaan de dealer van mijn auto’s. Hierbij wil ik Marcel Poelman en zijn team bedanken. Petje af!!!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In communicatie niet altijd even professioneel. Kilometerstand van lease auto bij aflevering kwijt? Bij de overdacht summiere info over wegenwacht/onderhoud etc. Geen visitekaartjes aanwezig. Na 2 dagen stond ik stil met de auto omdat er een haakje niet vast zat aan de accu, waardoor de auto geen stroom had om te starten. Beetje slordig, maar kan gebeuren. Verder prima auto en prijs/kwaliteit verhouding.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer professioneel.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Afgelopen vrijdag een tweedehands auto van Huiskes-Kokkeler in ontvangst mogen nemen, hij was als nieuw. Als extra service hebben ze de auto zelfs thuis afgeleverd! Bedankt Marcel Poelman!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ervaring, professionele adviseurs (Remko, Wout), duidelijk, kennis, afspraken nakomen en plezier

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wederom perfecte service van Rick Tabois. Dank voor de voor- en aftersales.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service, afhandeling enz.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Recent zeer prettige ervaring met Huiskes-Kokkeler opgedaan bij het bestellen van een nieuwe leaseauto. Het advies en de service die ik hierbij in het gehele traject heb gekregen waren voor mij zeer waardevol en maken voor mij Huiskes-Kokkeler tot een voortreffelijke partner.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De verkoper heeft er voor gezorgd dat wij met een beter gevoel naar huis gingen al waar wij mee kwamen.Auto perfect afgeleverd.Zeer professioneel bedrijf.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kwam voor een leaseauto. \r\nInmiddels een occasion bij HK geleased. \r\nOver de prijs/kwaliteit kan ik niets zeggen, want ik heb daar verder geen onderzoek naar gedaan / geen andere bedrijven benaderd.
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn ontvangst, helder en transparant verhaal. Een ontzettend mooi aanbod van jong gebruikte Audi\'s. Bij een volgende aankoop zal ik wederom een (digitale) bezichtiging inplannen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke ontvangst en leuk en goed geholpen

Goudstraat 65

7554NG Hengelo

Over Huiskes-Kokkeler

Huiskes-Kokkeler is dé Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA Service en Volkswagen Bedrijfswagens dealer in Twente en de Achterhoek. Met de 6 merken, een eigen leasemaatschappij (Huiskes-Kokkeler Lease), verhuurbedrijf (Huiskes-Kokkeler Verhuur), de schadebedrijven Hanterink, Siebelink Autoschade, Albert Kip, HK Autoschade en een bedrijfswagencentrum (BWI Twente) is Huiskes-Kokkeler actief op bijna alle vormen van mobiliteit. Enthousiast over ons bedrijf en onze merken? Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze vestigingen. Of kijk rond in onze digitale showroom: