Vriendelijke ontvangst , erg doelmatig en duidelijk : TOP !!!

Een bezoek aan Huiskes -Kokkeler is op voorhand weten dat je wordt geholpen , dat kan de ene keer een storing betreffen maar de andere keer ook zoiets als het vinden van een nieuwe auto. In beide gevallen is voren vermelde wetenschap meer dan aangenaam.

VW Bedrijfswagens

Goud van oud!

Een minpunt ,bij mijn aankoop van mijn auto krijg ik een tegoed bon voor de mediamarkt,heb deze nog steeds niet ontvangen. Het zou wel leuk zijn met deze dagen .vriendelijke groet Anke Wilderink.

Complete en duidelijke informatie, vriendelijke service

Complete en duidelijke informatie, vriendelijke service. Medewerkers waren erg flexibel, en ik hoefde weinig tot geen moeite te doen om afspraken te maken.

Super geholpen

Alweer de derde auto die bij deze dealer gekocht is. De prijzen zijn eerlijk en het personeel is kundig. Ook de service is top te noemen. Zo werd de auto thuis afgeleverd en de oude auto ook meteen weer retour mee genomen. De hele deal online kunnen sluiten, top dat dit mogelijk is op deze manier.

Daan is een zeer meedenkende verkoper!

Meedenkend en erg behulpzaam!

prima service en zeer klantgericht

Zeer plezierige en deskundige begeleiding bij de aankoop van een nieuwe auto. Alle afspraken volledig en nauwkeurig nagekomen!

Mooi bedrijf met fijne medewerkers

Wij werden erg prettig geholpen door een fijne medewerker. Wat ik wel apart vind is dat je wijn krijgt als je een auto koopt. Ik vind alcohol en verkeer geen verstandige combinatie. Bovendien drinkt niet iedereen alcohol. Ikzelf zou het meer waarderen als ik een thee of koffie pakket oid had gekregen.

Top service van A tot Z!

Ondanks de afstand vanuit de Randstad en digitaal contact is het gehele aankoop-inruil traject soepel, vlot en professioneel verlopen. Scherpe prijs gekregen voor mijn VW Golf en een prachtige VW Passat stond klaar, precies zoals Daan had omschreven. Daan hier een zeer tevreden klant 😉👍🏽

prima geholpen

Ondanks wisseling van skoda naar seat toch alles kunnen regelen met de ons vertrouwde verkoper.

Goed en zeer tevreden

Goed en zeer tevreden

Aankoop VW T ROC is naar volle tevredenheid afgerond

Onze ervaring met de verkoper de hr: Rick de Groot bij de aankoop van een VW TROC 2.0 van 2018 (import) was zeer goed. En we gaan er van uit dat de service in de komende jaren ook goed is. Wij zijn een nieuwe klant voor Huisjes Kokkeler.

uitstekend, goede ontvangst en behulpzaam

prettige behandeling van wensen en goede behulpzaamheid van verkopers Daan en Brian!!

slecht geholpen en te woord gestaan

Magazijn wil geen nummer doorgeven wat bij mijn auto hoort. Krijg een opmerking te horen dat zij de winkel dan wel kunnen sluiten?

Prima service! Top auto!

Ik ben goed geholpen in de keuze voor een andere auto. Proefritten gemaakt, informatie gekregen en uiteindelijk een auto uitgezocht. Bij aflevering een uitgebreide uitleg van alle opties en mogelijkheden.

Efficiënt & goed.

Goed zaken kunnen doen op afstand. De aflevering vd jong gebruikte auto was wat gehaast door de drukte, maar verliep verder wel goed.

bedrijf doet wat ze beloofd, duidelijk, netjes en zakelijk

Start via heldere website, duidelijke foto's en omschrijving. Contacten via telefoon en mail verliepen goed en snel. Tevreden met geleverde jong gebruikte Seat, afleveren was ook een feestje. Fijn bedrijf!

Vlotte afhandeling

Meerdere type VW’s gekocht de afgelopen jaren en dit ging altijd probleemloos. Alle afspraken worden keurig nagekomen vandaar een hoog cijfer.

top geholpen, vriendelijk personeel,

Fijne ontvangst na binnenkomst, vriendelijk personeel, vrij snel overeenkomst, auto werd thuis gebracht, alle afspraken zijn nagekomen, top!!

Super , alleen maar lof !

Zeer kundig en klantvriendelijk personeel, super geholpen en als een zeer tevreden klant het pand in Almelo verlaten.

Gastvrij en vriendelijk

Vriendelijke en bekwame verkoper.

Prachtig bedrijf met vriendelijk personeel!

Erg prettig geholpen door Mirko. Schitterende voorraad auto's in een prachtig bedrijf. Afspraken worden goed na gekomen en er wordt duidelijk gecommuniceerd!

Gewoon goede service met een glimlach.

Pas 2 autos gekocht, 1 bij bedrijfswagen en 1 bij de audi afdeling. one stop shop om het maar zo te zeggen. Alles onder 1 dak en een team wat elkaar wat gunt en respecteert houd ik van. Ga zo door. Emiel en Mirco nog bedankt voor de goede service.

Topservice!

Goede en snelle service! Perfect geholpen door Daan Moester!

vriendelijk en kwalitatief heel goed personeel, gemaakte afspraken worden perfect nagekomen en de service is zeer goed

Goudstraat 65

7554NG Hengelo

Over Huiskes-Kokkeler

Huiskes-Kokkeler is dé Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA Service en Volkswagen Bedrijfswagens dealer in Twente en de Achterhoek. Met de 6 merken, een eigen leasemaatschappij (Huiskes-Kokkeler Lease), verhuurbedrijf (Huiskes-Kokkeler Verhuur), de schadebedrijven Hanterink, Siebelink Autoschade, Albert Kip, HK Autoschade en een bedrijfswagencentrum (BWI Twente) is Huiskes-Kokkeler actief op bijna alle vormen van mobiliteit. Enthousiast over ons bedrijf en onze merken? Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze vestigingen. Of kijk rond in onze digitale showroom: