uitstekend

Prima, professionele en klantgerichte dienstverlening

No-nonsense bedrijf en dito medewerkers!

Precies de juiste toon en goed advies bij de aankoop van mijn auto. Alles in éen hand. Van advies tot aan de verzekering en juiste garanties (op papier). Alle communicatie efficient en zeer helder. Geen overbodig autoverkoper geklets. Een verademing dus. Tijdens de aflevering zeer uitgebreid uitleg gekregen over alle functies en mogelijkheden. Ik heb inmiddels al twee mensen naar dit bedrijf doorgestuurd voor de aankoop van een andere auto. Top!

Waardeloos

Wat een waardeloze firma, wou inruilen op een nieuwe, ze hadden me ongezien een prijs genoemd voor mijn auto van 15 maand oud helaas kwam deze niet in de richting dus maar even langs geweest met de auto. Ze hebben foto’s gemaakt en na twee dagen komt er een mail dat ze er niet meer in zien pff 14.000 laten vallen (Koste bijna 36.000). En met de mededeling dat ze het dus waarschijnlijk niet eens worden met mij, hebben ze de prijs van de nieuwe auto ook maar niet uitgerekend. Blijkt maar weer als je met werkkledij binnenkomt wordt je niet serieus genomen bij bedrijfswagens en schepen ze je met een mailtje af. Heren bedankt voor de samenwerking hij was top👍 Mvgr Renzo Kolner

Fijn autobedrijf

Bij aankoop Audi Q2 op een fijne en vakkundige manier geholpen door Marcel. Rustige manier van onderhandelen zonder opdringerigheid. Nette aflevering van de auto met duidelijke uitleg. Een aanrader.

top

Vandaag mijn auto golf(gti)opgehaald.Na eerst gezellig samen met verkoper Marcel Poelman het e.e.a uitgelegd over de auto onder het genot van een kopje koffie Wat mij opvalt is de benadering van het personeel alles rustig zonder opdringergheid.De showroom ziet er keurig en overzichtelijk uit .Zo hoort het kom je alleen kijken ook goed. wij mijn vrouw en ik komen zeker terug. Fam.Huizinga Rhenen

Top bedrijf!

Via de Audi website kwam ik op een mooie A3 S-line 40 TFSI in Hengelo terecht. Inruilvoorstel besproken en zeer attent geholpen door Marcel Poelman. De service en de auto waren de twee ritjes vanuit Breda meer dan waard!

Prima zaken gedaan in filiaal Almelo

Ik was op zoek naar een net gebruikte Skoda Fabia Combi en kwam zo via marktplaats uit bij het filiaal in Almelo. De verkoper deed een goed inruilvoorstel en besloot toen al vrij snel tot de koop over te gaan. De aflevering van de auto verliep correct en helder. Vooral de auto onder het doek vandaan zien komen is echt fantastisch!!

Prima bedrijf

Je wordt goed behandeld door de verkoper , en komen na wat is afgesproken.

Uitstekend!

Prima geholpen, goed advies. Goed voorbeeld voor anderen!

Goed, maar zakelijk

Goede ontvangst, vriendelijke verkoper. proefrit was geen probleem. Onderhandeling prijs was zakelijk, weinig ruimte om te onderhandelen.

Alweer een hele fijne samenwerking !!!

Heel fijn en goed geholpen door Marcel Poelman !!!!!

Na foutieve prijs, top opgelost!

Wilde een Seat Ibiza privé leasen. Prijzen met betreffende pakket online bleek niet helemaal juist te zijn. Na kijken op voorraad modellen en wensen is mij een polo aangeboden. Uiteindelijk super blij mee!

Leuke en vakkundig verkopers mooi bedrijf

Goed bedrijf en op een prettige vakkundige manier geholpen.

Top bedrijf

Fijne afhandeling

Erg vriendelijk en uiterst professioneel

Dhr Haafkes ervaar ik als een uitermate vriendelijke en professionele verkoopadviseur. Ik kom er zeker terug.

Top contact en prima communicatie

Audi Q3 aangeschaft via private lease, goede en duidelijke communicatie met verkoper Marcel Poelman (klasse-vent) en met private lease adviseur Eray van Klaveren. Warme welkomst en praktische adviezen tbv aanschaf auto !!

Uitstekend!

Uitstekend geholpen door Marcel Poelman bij aankoop gebruikte auto. Prettige ontvangst, duidelijke communicatie en zorgvuldige aflevering. Zeer tevreden!

Klantvriendelijk, toegankelijk, professioneel

Met veel plezier kennisgemaakt met Huiskes-Kokkeler. Geen spijt van lange reis richting Hengelo. Vanaf eerste moment een prettig gevoel bij Interesse voor een Audi. Met de medewerker Mirko een prima contact onderhouden over de mogelijkheden tijdens ons bezoek en ook daarna. Onze complimenten.

Goed gedaan Daan !

Door Daan Moester op uitstekende wijze geadviseerd bij de aankoop van een Touareg. Geen gladde praatjes, maar wel goed en objectief advies gekregen. Enthousiaste verkoper, waarbij je het (terechte) gevoel krijgt dat hij een stapje extra voor je doet. Buitengewoon tevreden. Nooit eerder op deze relaxte manier een auto gekocht. Dus : dikke pluim voor Daan Moester

zeer kundig persoon zeker niet opdringerig

Service Marcel poelman

Ben geholpen door Marcel, heel erg vriendelijk en super goeie service/geduld. Top dank je wel.

zeer prettige sfeer

deskundige hulp bij introductie auto.

goed. maar is nog niet helemaal klaar!

Ik vind het een erg fijne garage. erg klant vriendelijk. moet alleen nog een keer terug omdat ze iets vergeten waren wat wel afgesproken was! daarom ook 4 sterren anders zeker wel 5 sterren ;)

Vriendelijke en goed

Uitstekend uitgelegd zeer tevreden

Zeer ruime collectie Auto's in een schitterende Showroom.

Onze eerste VW SportsVan in 2016 gekocht in Almelo, vanwege destijds al een goede bediening, opnieuw gekeken bij de Huiskes-Kokkeler Autogroep en niet bij Century Groningen. Wij wilden graag opnieuw een VW Golf SportsVan, gelukkig gevonden bij Andre Haafkes in Oldenzaal. Goed bediend en goede uitleg. Opmerking: Ontzettend jammer dat de SportsVan niet meer wordt gemaakt.

Goudstraat 65

7554NG Hengelo

Over Huiskes-Kokkeler

Huiskes-Kokkeler is dé Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA Service en Volkswagen Bedrijfswagens dealer in Twente en de Achterhoek. Met de 6 merken, een eigen leasemaatschappij (Huiskes-Kokkeler Lease), verhuurbedrijf (Huiskes-Kokkeler Verhuur), de schadebedrijven Hanterink, Siebelink Autoschade, Albert Kip, HK Autoschade en een bedrijfswagencentrum (BWI Twente) is Huiskes-Kokkeler actief op bijna alle vormen van mobiliteit. Enthousiast over ons bedrijf en onze merken? Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze vestigingen. Of kijk rond in onze digitale showroom: