Uitstekend geadviseerd. Heel erg blij met mijn nieuwe auto!

Fantastische service!

Wij hadden met spoed een auto nodig voor mijn werk. Als taxateur rijd ik het hele land door voor bezichtigingen van vastgoed. We zijn erg goed geadviseerd door Steven en zijn collega's op de vestiging in Hengelo. Uiteindelijk was de keuze gevallen op een occasion, maar totdat deze klaar was, kon ik gelukkig gebruik maken van een huurauto. Wat fijn dat deze verschillende bedrijfsdelen van Huiskes-Kokkeler zo prettig samenwerken. Wij raden iedereen aan zich te adviseren door Huiskes-Kokkeler, niet alleen voor het kopen van een auto, maar ook voor lease of tijdelijk huren zijn zij de partij die je zoekt!

Top service

Perfect geholpen

Full service van zowel het bedrijf als de verkoper, dhr. Davidse

Vriendelijk en adequaat geholpen en men heeft naar mij veel flexibiliteit getoond, mooi bedrijf waar ik ook in de toekomst graag zaken mee blijf doen.

Efficient en vriendelijk!!

Efficient en vriendelijk!!

Nette bedrijf,vriendelijke en behulpzame verkoper(s).

Helaas, auto niet gekocht. Konden we deal niet sluiten wegens prijs.Moest nog geld bijlagen om auto in goede staat te krijgen en ze wilden niet daarvoor prijs verminderen. Jammer..Heb nog steeds belangstelling voor die auto,maar voor betere prijs..

Prima geregeld allemaal.

Na opvragen van offerte wordt men bijna dagelijks gebeld door verkopers of je al uit de keuze bent, soms wordt dit zeer irritant. Bij Huiskes is dit nooit het geval, indien u er uit bent horen wij het graag! Prima geregeld.

Fijn bedrijf en goed geholpen

Een alleraardigste verkoper ( Daan Moesler ) heeft mij goed geholpen met de aanschaf van een Volkswagen Up via private lease concept.

Goed geholpen en direct overal antwoord op!

Afgelopen zaterdag 25-4 onze VW UP GTI opgehaald. Deze via mail en telefonisch gekocht dit omdat wij in het zuiden wonen. Voor ons en de verkoper de 1e keer. Ondanks de coronatijd alles keurig en adequaat afgehandeld. 1 dingetje waren ze vergeten maar kunnen we bij de lokale VW dealer op laten lossen. Voor ons de 2e fijne ervaring met Huiskes-Kokkeler.

Top sevice tot nu toe

top service tot nu toe en een super nette auto

Open en transparant zaken doen !

Vandaag precies 2 weken geleden mijn A3 limousine op mogen halen ( private lease ). Voor mij mijn eerste Audi en ook eerste ervaring met huiskes-Kokkeler. Ik ben geholpen door Marcel Poelman, De open, transparante en flexibele benadering was een zeer prettige ervaring. Dingen worden snel opgepakt en afgewikkeld . Ben super blij met de Auto die overigens heeeerllijk rijd .. maar ook zeker met de service tot nu toe zoals die is gegaan. Marcel nogmaals bedankt voor alles !!!

Super geholpen

Wij zijn super geholpen door Daan met het kijken naar onze “nieuwe auto “ Wij zijn er erg blij mee, nogmaals bedankt Daan

Hier wordt betrouwbare en zeer goede service verleend.

Bij het eerste telefoongesprek met Marcel Poelman over de gebruikte Audi A1 kreeg ik al het volste vertrouwen dat het wel goed zat. Als de auto er niet netjes (kras en deukvrij) uitzag, zou ik een volle tank benzine krijgen voor de terugreis (ruim 150 km). Na een korte onderhandeling over eventuele inruil van mijn oude auto een proefrit gemaakt, en met een goed gevoel de deal gesloten. Verdere afhandeling en het ophalen van de auto verliep probleemloos. Super service, we werden zelfs opgehaald van het treinstation, kregen nog een paar goede tips en flesjes water mee voor de terugreis. Zeer tevreden.

Prettig en positief

Verkoper Daan Moester. Prettige omgang met de klant.

Vriendelijk, open, hartelijk

Precies zoals je het wilt

Vandaag mijn nieuwe Q2 opgehaald Bij Marcel Poelman. Alles perfect voor elkaar en lekker ongedwongen contact. Ik heb aardig wat voetstappen binnen de autobranche staan maar wat mij betreft steekt Huiskes Kokkeler en met name Marcel Poelman er met kop en schouders bovenuit.

Hoge servicegraad!

Het team van Huiskes-Kokkeler heeft een hoge servicegraad en is erg klantvriendelijk. Professioneel ingericht. Prettige communicatie.

Heldere communicatie en uitstekende service

Onlangs een nieuwe Audi Etron aangeschaft via Huiskes-Kokkeler, gezien zij als een van de weinigen er nog met 4% bijtelling op voorraad hebben. Ik had me geen fijne en betere communicatie voor kunnen stellen. Daar kwam nog eens bovenop dat er een gratis afleverservice werd gehanteerd (<200 km enkele reis). De flesjes wijn die meekwamen met de wagen liggen inmiddels heerlijk gekoeld te wachten op de 'aftersales' ;-) Hartelijk dank Marcel en collega's van Huiskes-Kokkeler!

Op afstand de beste service

Letterlijk op afstand hebben wij voor de tweede keer telefonisch een Audi besteld. Marcel is in staat om dat te bieden wat wij wensen, met gevraagd en ongevraagd advies. Met korte communicatielijnen, via email en bellen, hadden wij kort en intensief contact met elkaar. Na bestelling werd de auto vijf weken later geleverd. Voor de aflevering werd alle tijd genomen. We werden vanaf het NS station opgehaald en met rust werd de auto onthuld. We zijn zeer tevreden over Huisker-Kokkeler en zullen met zekerheid de volgende aankoop weer bij hier doen.

Goed geholpen en zeker een aanrader de medewerkers staan altijd voor je klaar met een lekker bakje koffie !!

Zeer vriendelijk en transparant!

Wij kwamen voor een jong gebruikte T6 en werden snel en deskundig te woord gestaan. Het aanbod was uitstekend en de uitleg over de auto was eerlijk en transparant. Na een proefrit waren we het snel eens. De auto werd keurig volgens afspraak afgeleverd en stond er als nieuw bij mét volle tank(s). Zeer tevreden dus!

Goed geholoen

Geholpen door Daan opzoek naar een auto. Het is allemaal makkelijk en snel verlopen.

Uitstekende service! Een dikke aanrader.

Goed en snel geholpen door de verkopers. Klant vriendelijkeheid en duidelijk communicatie hebben ze hoog in het vaandel. Thanks voor de service. !!

Al ruim 40 jaar een AUDI rijder.

Heb een goede indruk aan Tako overgehouden, alleen de inruilwaarde van mijn AUDI A4 Turbo Quattro was helaas ver onder de maat. Had ik bij de garage in Enschede nog niet eerder meegemaakt.

Twentse degelijkheid - betrouwbaar

Twentse degelijkheid - betrouwbaar

Goudstraat 65

7554NG Hengelo

Over Huiskes-Kokkeler

Huiskes-Kokkeler is dé Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA Service en Volkswagen Bedrijfswagens dealer in Twente en de Achterhoek. Met de 6 merken, een eigen leasemaatschappij (Huiskes-Kokkeler Lease), verhuurbedrijf (Huiskes-Kokkeler Verhuur), de schadebedrijven Hanterink, Siebelink Autoschade, Albert Kip, HK Autoschade en een bedrijfswagencentrum (BWI Twente) is Huiskes-Kokkeler actief op bijna alle vormen van mobiliteit. Enthousiast over ons bedrijf en onze merken? Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze vestigingen. Of kijk rond in onze digitale showroom: