snelle uitstekende service van begin tot eind. Prettig zaken doen!!

Uiterst vriendelijk en ontspannen.

De verkoper nam alle tijd voor ons. De vervelende administratieve handelingen werden keurig voor ons verzorgd zodat we ons volledig op de keuze van de auto konden richten. Een fijn traject afgelegd in wederzijds vertrouwen, wat een zeldzaamheid is tegenwoordig! Dit adres is echt een aanrader voor iedereen die een auto zoekt!

netjes

vriendelijk mensen

Aankoop auto met alle aandacht voor vragen ondanks de drukte

Fijne ontvangst na het maken van een afspraak. Na het maken van een proefrit werd alle tijd vrijgemaakt om vragen te beantwoorden. Auto is netjes thuis afgeleverd. Alle afspraken zijn keurig nagekomen.

Prettig verkooptraject

Van begin tot het eind klantgerichte benadering.

Slecht

Slecht,mijn ervaring met mijn vorige q3,waar ik 15 maanden met tegenzin in heb gereden. Ik heb hem noodgedwongen ingeruild ,puur uit onvrede. Daardoor ben ik op onkosten gekomen. In deze nieuwe auto heb ik geen last,daaruit blijkt dat die vorige auto wat aan niet goed was. Hier zit dezelfde versnellingsbak onder,graag een verklaring. Gr. Reinco Kiffen

Super goede service !

De service en klantvriendelijkheid was er goed en ik ben goed geholpen met al mijn wensen.

Top kerel die Daan Moester

Wij zijn zeer goed geholpen een 10 met een griffel

Uitstekende service van Daan!

Snelle reactie, erg behulpzaam en denkt mee met de klant.

Wat een fijne zaak!

Geholpen door Marcel Poelman. Echt een fijne vent. Open en eerlijke communicatie. Afspraken worden nagekomen. Fijn zaken doen. Bedankt en tot de volgende keer

Helemaal top

Geweldig behandeld!

Pretting samenwerking, erg klantvriendelijk.

Snelle en goed verzorgde samenwerking.

Wederom uitstekend

Zoals de kop al aangeeft is ook de aankoop van mijn 4e auto bij HK uitstekend verlopen. Ditmaal voor de 2e keer in Oldenzaal waar ik goed ben geholpen. Na een telefoontje dat ik onderweg was stond de auto al keurig klaar voor een proefrit. Op mijn verzoek zijn er nog velgen gewisseld en is de auto keurig afgeleverd.

Prima garage,afspraken nagekomen tot op heden

Het leek vooralsnog niet te lukken, echter uiteindelijk is het toch gelukt en ben ik nu in bezit van een VW Tiquan

Prettige en betrouwbare dealer

Prettig contact en met elkaar een mooie deal gemaakt. Tevreden klant!

Super geholpen!

Netjes ontvangen, duidelijke afspraken.

Marcel Poelman is een verkoper om prettig zaken mee te doen

Vanaf het moment van binnenkomst in de showroom tot aan de aflevering verliep alles zoals het hoort. Prettige manier van zaken doen. Marcel succes

Beetje te snel alles en ivm corona wat chaotisch bij aflevering. Velgen van winterbanden waren gebruikte ,wat niet was afgesproken. De beloofde volle tank bleek niet zo te zijn. Direct over bericht en opnieuw naar Hengelo gereden om e.a te regelen wat is opgelost.

Uitstekende ervaring

Via de website wat gezien waar we interesse in hadden. Vervolgens een afspraak in Hengelo gemaakt. Daar stond de desbetreffende auto klaar maar inmiddels hadden we ook een auto gezien die bij het filiaal in Almelo stond. Ten tijde dat we in Hengelo waren is er met Almelo gebeld of het uitkwam dat we kwamen kijken. Dit was prima. Kregen we vanuit Hengelo een soort gelijke auto mee om naar Almelo te rijden. Top geregeld. Uiteindelijk is het de auto uit Almelo geworden. Goede ontvangst. Geen poespas.

Heel goed!

We komen uit de Randstad, maar hebben qua autodealers en onderhoud de beste ervaringen in Twente. Onze auto (gekocht in Enschede) was na 100.000 aan vervanging toe. Tijdens de pinksterdeals een goede inruilprijs gekregen en een hele mooie (voorraad) Octavia Combi 1.0 TSI gekocht bij Huiskes-Kokkeler in Oldenzaal. Communicatie via e-mail was goed, ook het bezoek aan de showroom (tijdens corona) was heel prettig. De auto stond klaar en de papierwinkel was snel geregeld. Steven nam alle tijd om alles te laten zien, de telefoons aan de auto te koppelen en de afneembare trekhaak te demonstreren. En dat terwijl de vrijdagmiddagborrel allang was begonnen. Top! We hopen erop dat het onderhoud in de aankomende jaren net zo goed zal zijn.

Prima geholpen bij de aankoop!

Heb de auto nu drie weken, geen gemis ontdekt. Ervaring met service en werkplaats moet nog komen.

Fijne zaak!!!

Hele goede en vriendelijke verkoper van onze Seat-Arona... duidelijke uitleg over onze eerste auto met automaat

Mijn ervaring in 1 zin is uitstekend! Van begin tot eind goed en deskundig Advies gekregen. Ik zou het zeker adviseren aan iedereen en zou zeker daar terug gaan voor mijn volgende auto!

Ouderwets gastvrij maar vooral heel goed !

Bij diverse Audi-dealers een proefritje gemaakt en dat is goed bevallen. Vervolgens bij thuiskomst e.e.a. nog eens "na beleefd" en zag ook dat er qua uitvoering heel veel verschillen zijn te ontdekken. Heb toen alle mogelijkheden en combinaties bij elkaar als zoekcriterium gebruikt , om te zien welke van deze Q3 modellen overbleven als kandidaat. Alhoewel ik in het westen woon , ben ik uiteindelijk in het oosten uitgekomen bij Huiskes-Kokkeler. Deze enorme dealer had precies het bedoelde model als demo in de verkoop staan , kortom perfecte match. ! Na proefrit en korte zakelijke onderhandeling was de aankoop een feit. En hoe ! Ben hier echt fantastisch geholpen door Tako Hooijsma. Wat een sympathieke man. ! Al mijn vragen en meer waren naar enkele minuten geen vragen meer. Inmiddels rijd ik alweer een aantal dagen met heel veel plezier en trots in deze fantastische Audi Q3 35TFSI . Via deze review wil ik daarom Tako Hooijsma hierbij nogmaals dankzeggen.

Goudstraat 65

7554NG Hengelo

Over Huiskes-Kokkeler

Huiskes-Kokkeler is dé Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA Service en Volkswagen Bedrijfswagens dealer in Twente en de Achterhoek. Met de 6 merken, een eigen leasemaatschappij (Huiskes-Kokkeler Lease), verhuurbedrijf (Huiskes-Kokkeler Verhuur), de schadebedrijven Hanterink, Siebelink Autoschade, Albert Kip, HK Autoschade en een bedrijfswagencentrum (BWI Twente) is Huiskes-Kokkeler actief op bijna alle vormen van mobiliteit. Enthousiast over ons bedrijf en onze merken? Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze vestigingen. Of kijk rond in onze digitale showroom: