Fantastische verkoop adviseur

Wout! Jij bent een fantastische verkoop adviseur. Je weet goed de wens van de klant naar voren te halen en daarin een aanbod te doen. Dit was gelijk in een keer goed en ik ben super blij met mijn nieuwe polo. Je weet heel goed in te spelen op de behoefte van de klant. Super vriendelijk in omgang en dit speelde een grote rol in het kopen van deze nieuwe auto. Zeker een aanrader om je te laten adviseren bij Huiskes Kokkeler!

De hele aankoopbeleving bij Huiskes-Kokkeler is erg prettig. De auto en papieren waren al binnen een week gereed, het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Ik heb zelf niets hoeven doen. Communicatie verliep vlekkeloos met slechts minimale inspanning van mij benodigd. Zonder moeite mijn vorige auto ingeruild en nu heel erg blij met mijn nieuwe auto. Dankjulliewel HK en Marcel Poelman

Prima autobedrijf!

Voor de 2e keer bij H-K een Audi gekocht. Het waren de kilometers vanuit Utrecht naar Hengelo wederom meer dan waard. Zeer prettige communicatie en zaken doen. Marcel Poelman en collega’s hartelijk dank.

Prettige manier van zaken doen

Vriendelijke, enthousiaste verkoper (Daan) die erg meedacht met wat voor auto wij wilden en een auto die bij ons past. Wij zijn er erg blij mee.

Geweldig!

Top ontvangen en alles goed afgehandeld. Zeer vriendelijk personeel en altijd snel bereikbaar!

Dit is een dealer die ik iedereen aan kan raden, hier is klant nog koning !

Dit jaar een gebruikte A5 Sportback en een E-tron zakelijk aangeschaft bij deze Audi dealer . Zowel de communicatie als plezierige manier van zaken doen deed ons besluiten hier onze wagens te kopen. De aflevering was top geregeld door Marcel Poelman , nogmaals bedankt !

Mijn ervaringen zijn goed.

Ik woon ongeveer op 250 km afstand. Ik heb hier een auto gekocht van ongeveer 9 maanden oud. Eerst maakten we een proefrit in de nieuwe auto en de afhandeling met betrekking tot de nieuwe auto was zeer correct. Derhalve konden we dezelfde dag met nieuwe auto huiswaarts keren. Mooie overzichtelijke garage en vriendelijke en correcte persoon, welke ons prima heeft geholpen. Wij waren in ieder geval tevreden!!

Mirko Brus is een gedegen iemand die op de juiste manier informatie verschaft. Het is een rustig persoon waar je in vertrouwen een auto koopt.

redelijkgoed

goede duidelijke afspraken goede inruil aflevering liet wel een beetje te wensen over nog geen mapje voor de papieren gekregen een beetje karig! na zoon bedarg.

prettige en correcte service

De bij H-K Autogroep gekochte auto bevalt uitstekend. Ik heb de nodige informatie betreffende de auto, ook desgevraagd, verkregen. Het contact met H-K Autogroep was plezierig en correct.

Prima geholpen

Wanneer je als 65-plusser een auto zoekt heb je een verkoper nodig die goed luistert en meedenkt. Dat wekt vertrouwen en maakt het aankoopproces een stuk plezieriger. Daardoor stap je uiteindelijk met een tevreden gevoel in de beste auto naar jouw keuze en mogelijkheden. Zo'n verkoper troffen wij bij Huiskes-Kokkeler in Hengelo; bedankt Daan!

Geweldig goede service

Goede service en een hele nette aflevering

Bedankt voor de vriendelijke en efficiente afhandeling bij de aankoop van de auto.

Goode afhandeling

Prettig zaken doen

Zeer klantvriendelijk, enthousiast en met veel humor geholpen door Daan Moester. Het kopen van een auto werd zo een gezellige middag! Daan was ook naderhand goed bereikbaar bij vragen. De aflevering was prima geregeld, leuke sfeer. Ik had het achteraf gezien wel fijner gevonden wanneer bepaalde instellingen (die ik belangrijk vind) werden uitgelegd. Sommige zaken zijn nu eenmaal lastig uit te zoeken met het boekje. Fijn te weten dat ik altijd welkom ben in Hengelo voor uitleg als ik er echt niet uitkom. Dank Daan voor de plezierige gang van zaken bij de aankoop van mijn nieuwe auto!

geweldlg goed goed geholpen

Wij waren op zoek naar eenT roc Gevonden op Gaspedaal afspraak gemaakt met Daan Moester om auto te bezichtigen Wij vonden t direct al een heel moole auto Na enig onderhandelen zijn wij t over de prijs eens geworden Daan heeft de auto netjes en goed aan ons overgedragen Hiervoor vriendelijk bedankt Mvg Johannes

Uiterst plezierig en professioneel

Wij hebben recentelijk een Audi Q3 gekocht. Het contact met Marcel Poelman was uiterst plezierig en professioneel. Een goede deal en vlotte afwikkeling, met oog voor detail, maakte het kopen van een auto bij Huiskes Kokkeler tot een feestje.

Super geholpen

Geweldig geholpen door Daan Moester bij onze aankoop van een Vw T-Cross uit 2019. Daan ga zo door, en nogmaals bedankt voor het leuke en spontane contact

Auto gekocht met horten en stoten.

1. kentekens niet aanwezig 2. witte kentekens niet aanwezig 3. remmen werkten niet goed. Volgens H-K had dit te maken met het lange stilstaan. Nogmaals aangegeven dat het niet goed was. H-K heeft 4 wielen gedemonteerd en geen gebreken gezien, ook niet tijdens 130 punten controle!! Nogmaals aangegeven, daarna werkplaatsafspraak en bleek toch dat er stukken van remblokken af waren. Daarna achter remschijven en blokken vernieuwd. Reparatie naar tevredenheid uitgevoerd.

Super geholpen ondanks de drukte

Fijne kennismaking met het bedrijf en de mensen. Een informele sfeer die goed past. Geen vraag was teveel en op alles een keurig en vlot antwoord ontvangen.

Een buitengewoon goede ervaring hebben we gekregen bij Huiskes Kokkeler, na aankoop van de Caddy maxi en een goede dail betreft onze inruil, gingen we met een goed gevoel terug richting haaglanden bij de aflevering van de Caddy kregen we een supper overdracht van de nieuwe auto. Maar ook nadat we één keer voor een kleinigheid weer langs kwamen, en toen ondekte dat een aanvullend artikel wat we in de bedrijfsauto goed konden gebruiken, kregen we weer een goede ervaring, We kunne zeggen, Dank jullie Huiskes Kokkeler voor het super tevreden gevoel dat jullie taem de klant geeft. Zes sterren hebben jullie verdiendt.

open, transparant en doelgericht

Ben goed geholpen. Open overleg, goede informatieverstrekking en onderhandeling, Plezierig persoon.

Professioneel, efficiënt en zeer plezierig

Marcel Poelman en collega’s voelen haarfijn aan wat behoefte van de klant is en spelen hier goed op in. En belangrijk plezierig en persoonlijk contact

Een zeer tevreden klant!

In mijn zoektocht naar een Audi Q2 heb ik in Hengelo de auto gevonden waar ik naar op zoek was. Het was zeer prettig zaken doen met de verkoper Marcel Poelman, waar ik gelijk een klik mee had. Alle afspraken keurig nagekomen op basis van wederzijds vertrouwen. Mijn complimenten voor de correcte afhandeling.

Prettige ervaring

Was al een tijd op zoek naar een goede occasion. De eerste Tiguan kocht ik in 2011 bij Huiskes Kokkeler waar ik in 1969 de eerste kever kocht bij Kokkeler in Enschede. Mijn oog viel op een Tiguan R-line met weinig kilometers. De auto heb ik vandaag 23 september in ontvangst mogen nemen. Ben geholpen door Daan en ik moet eerlijk zeggen dat ik nog nooit zo’n jonge enthousiaste verkoper heb ontmoet met humor en empathie. Laat Huiskes Kokkeler zuinig zijn op zulke enthousiaste werknemers.

Good and supportive staff

I am so happy about my choice on the AUDI dealer.

Goudstraat 65

7554NG Hengelo

Over Huiskes-Kokkeler

Huiskes-Kokkeler is dé Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA Service en Volkswagen Bedrijfswagens dealer in Twente en de Achterhoek. Met de 6 merken, een eigen leasemaatschappij (Huiskes-Kokkeler Lease), verhuurbedrijf (Huiskes-Kokkeler Verhuur), de schadebedrijven Hanterink, Siebelink Autoschade, Albert Kip, HK Autoschade en een bedrijfswagencentrum (BWI Twente) is Huiskes-Kokkeler actief op bijna alle vormen van mobiliteit. Enthousiast over ons bedrijf en onze merken? Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze vestigingen. Of kijk rond in onze digitale showroom: