Alle afspraken m.b.t. levering auto zijn nagekomen

Prettige ervaring met Marcel Poelman m.b.t. aanschaf Audi Q3. Uiterst correct en plezierig onderhoud gehad. De juiste man op de juiste plaats.

zeer goede afhandeling

een zeer nette en professionele afhandeling van de koop van de nieuwe auto

prima !!!!

Wij zijn op een prettige manier goed geholpen door Daan Moester . Wij hopen dat dit , mocht er in de toekomst wat zijn, ook zo is. Maar daar vertrouwen we op . m.vr.gr. henk en willie hanekamp.

Over het algemeen heel goed.... met 2 minpuntjes

Ik ben goed en prettig geholpen door de verkoper en de balie. De af levering van de auto was minder! De banden waren ongelijk opge pomp en veel te zacht! Minpunt 2: Ik ben mijn zonnebril vergeten in de Suzuki die ik heb ingeleverd en deze heb ik nog steeds niet terug!

Super fijn. Snel en altijd adequate reageren

Marcel Poelman heeft zijn uiterste best gedaan. Ik baal dat het me niet lukt maar ik heb daardoor wel een fijn gevoel van wat jullie als dealers zijn. Klantgericht en zoeken altijd naar mogelijkheden. Marcel je bent een topper ..

prima voorlichting, eerlijke verkoop en goede service

Eigenlijk weinig aan bovenstaande toe te voegen. Kocht een occasion (bijna nieuwe) Audi Q2 en zeer tevreden over de gehele gang van zaken.

Prima uitleg en overdracht

Zeer gemotiveerde medewerker , heeft echt de tijd genomen en onze vragen beantwoord en afgehandeld. Levering ging netjes.

zeer plezierig.

Eerst tel. contact gehad met Marcel Poelman over een jong aangeboden A3. Daarna bezoek gebracht aan de showroom te Hengelo. Al met al een zeer plezierige benadering door Marcel Poelman.

Ongedwongen, transparant en professioneel!

Onlangs via Marcel Poelman een jong gebruikte Audi A6 Avant gekocht. Prachtige auto met veel opties. Alle contacten verliepen ongedwongen, transparant en professioneel. Het was prettig om zaken te doen. Ook na aflevering nog even een belletje van HK of alles bevallen was en hoe de eerste kilometers waren. Zeer correct.

Goede informatie, vriendelijk en prima service.

Fijn bedrijf goed geholpen en snel antwoord op de vragen.

mijn verwachtingen werden overtroffen super mooi bedrijf

Per toeval kwam ik bij dit mooie bedrijf terecht alles klopt hier en een geweldig aanbod de verkoper een serieuze aardige man ,we werden super geholpen en onze verwachtingen werd overtroffen .Auto werd super goed afgeleverd ik ben bij meerdere autobedrijven geweest maar dit bedrijf behoort tot de Top. Een dikke tien.

Uitermate correct en professioneel geholpen door Dick de Groot

Goed ontvangen een correct uitleg met de mogelijkheden correcte aflevering zonder bijkomende kosten zelfs met een volle tank. Auto bevalt heel goed we zijn heel tevreden.

Sublieme ervaring

Uitermate vriendelijke adviseurs. Deskundige medewerkers in een uitstekende ambiance. Kim zeker terug in de toekomst voor een nieuwe auto.

Nette service, meedenken, snel en adequaat handelen

Heel goed georganiseerd

Goede begeleiding,correcte informatie, vlotte aflevering.

geweldig

Oldenzaal is een perfecte vestiging

accuraat en goed geholpen

Goed geholpen staan helemaal voor ons klaar ,en een degelijk uitleg gekregen. Afhandeling correct en netjes geleverd.

Waanzinnig top

Perfecte service .

Goed, deskundig en plezierig

Na 12 jaar opnieuw een Audi via Marcel Poelman gekocht, bij H.K. Marcel neemt je serieus, hij geeft je goede uitleg en is enthousiast. Hij is deskundig en correct. Je merkt dat hij veel kennis heeft van Audi en hij helpt je vlot en vriendelijk. We genieten van het rijden in de Q3. Marcel bedankt!

Bijna niemand verdient een 10.....

TOP. Afspraak is afspraak, helder, duidelijk, vriendelijk, perfecte service om de auto te brengen en daarom een 10

Doen wat ze beloven, goede service en denken met je mee!

In mei 2020 een Audi A3 gekocht bij Huiskes-Kokkeler, een prachtige auto. De service, het persoonlijk contact en het meedenken overtreft al onze verwachtingen. Kwaliteit van dit alles is top! In verband met de (onverwachte) komst van een lease auto in december 2020, is de Audi A3 (helaas)overbodig. Huiskes-Kokkeler gebeld, zij denken meteen mee. Resultaat: Huiskes-Kokkeler heeft de Audi A3 terug gekocht voor een marktconforme inkoopprijs. Op vrijdag afgeleverd en op maandag geld op mijn rekening. Wij zijn een tevreden klant; komen graag weer terug. Bedankt Tako en Mirko

Alles is goed geregeld

Topper! Die Daan Moesters!

Fijn geholpen door Daan. Snel en correct. Komt zn afspraken na. Voor herhaling vatbaar!

Uitstekend geholpen door daan moester

wederom zijn we weer uitstekend geholpen, dit keer met een dikke golf 8 gti. Weer een prima inruil prijs gekregen. Komen zeker nog is terug

Goudstraat 65

7554NG Hengelo

Over Huiskes-Kokkeler

Huiskes-Kokkeler is dé Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA Service en Volkswagen Bedrijfswagens dealer in Twente en de Achterhoek. Met de 6 merken, een eigen leasemaatschappij (Huiskes-Kokkeler Lease), verhuurbedrijf (Huiskes-Kokkeler Verhuur), de schadebedrijven Hanterink, Siebelink Autoschade, Albert Kip, HK Autoschade en een bedrijfswagencentrum (BWI Twente) is Huiskes-Kokkeler actief op bijna alle vormen van mobiliteit. Enthousiast over ons bedrijf en onze merken? Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze vestigingen. Of kijk rond in onze digitale showroom: