zeer prettig geholpen

seat arona gekocht in hengelo ,zeer fijn geholpen door daan moesters.goede deal en auto is keurig afgeleverd,zeer tevreden over auto!

Prima !

Prettige manier van zakendoen/communiceren. Erg fijn te woord gestaan door Marcel Poelman!

Duidelijk, open en eerlijk!

Zoals eerder een prettig contact met Marcel Poelman. Open en eerlijk zaken doen met het idee dat beide partijen er een goed gevoel aan moeten overhouden

Volledig tevreden met de aankoop van een Audi Q3

Prima geholpen bij de verkoop van mijn Audi Q2 en de aankoop van de Audi Q3. Op alle onderdelen, ook met de auto verzekering prima geholpen. Marcel bedankt voor alle moeite!

Van het moment van binnenlopen tot het moment van wegrijden top Service.

Tijdens een onderhoudsbeurt van mijn "oude" SQ7 met Marcel gesproken over inruil. Het geheel traject was Marcel een geweldig contactpersoon wat er toe heeft geleidt dat ik vorige week mijn "nieuwe" SQ7 heb opgehaald. Erg prettig contact, open, transparant en fair. Leuke attenties gekregen van het gehele team. Top mannen tot de volgende beurt met mijn Audi.

tevreden

Puntsgewijs: ** De door mij gewenste VW t-roc werd mij duidelijk gepresenteerd, kreeg voor mij voldoende informatie over de auto. ** er werd me een proefrit aangeboden, kon de auto uitgebreid uitproberen. ** kreeg duidelijke informatie m.b.t. de inruil van mijn auto, prijsindicatie e.d. ** voelde me respectvol 'behandeld' door de verkoper, op een vriendelijke toon. Verkoper kon goed evenwicht vinden in formele en meer informele gesprekstoon/ gesprekssfeer. ** auto werd netjes en snel aan me geleverd, conform de gemaakte afspraken.

Fijne bedrijfsauto garage.

Vriendelijk behulpzaam personeel, top occasions en goede prijs overeenkomsten. Zeker een aanrader om een nieuwe of 2e hands occasion te kopen. Was de moeite waard om vanuit Zuid limburg een occasion te kopen en wie weet in de toekomst nog nieuwe bedrijfsauto.

Uitstekende service

Bij het eerste telefonische contact v.w.b. de prijs van een Seat gelijk al € 900,- in de prijs gezakt! Daags daarna een bezoekje gebracht en enthousiast ontvangen door Daan Moester. Auto stond al klaar om te rijden. Na nog wat onderhandeld te hebben over een paar dingen hebben we de Seat aangeschaft. Bij aflevering met Daan nog alles doorgelopen en was volgens afspraak geregeld.We rijden er nu met veel plezier in!

Absoluut pijnloos!

Wonderful, painless experience buying a used VW from Daan at Huiskes-Kokkeler in Hengelo. Vehicle was, beautifully clean, exactly as described, and everything happened exactly as Daan had described. Highly recommend this dealership.

Professioneel, no nonsens geholpen

Bijzonder prettig en zeer snel tot zaken gekomen

Prettig en uiterst vriendelijk geholpen

Ik ben prettig en vriendelijk geholpen en heb dit erg positief ervaren.

Prima deskundig vriendelijk geholpen

Snel geholpen

Golf 8 gezien en snel een offerte voor inruilen ontvangen, communicatie naar de klant kan nog beter. Uitleg bij aflevering was voldoende maar had iets meer kunnen zijn ... das gewisse extra... ontbrak.

Deskundige verkoop

We werden deskundig geholpen, vragen werden goed beantwoord. Er werd tijd genomen. Wij zullen Huiskes Kokkeler aanraden. We zijn zeer tevreden !

Uitstekende ontvangst, er wordt genoeg tijd genomen om alles uit te leggen, proefrit kunnen maken, al met al een uitstekend bedrijf. Aangezien ik met 2 support medewerkers te maken heb gehad, dank voor alles, die het beiden top hebben gedaan.

Een prettig ervaring

Eerst een prettig gesprek via de telefoon met de verkoper William Krien vestiging Almelo , na afspraak auto bekeken met een proefrit. Met akkoord gaan heb ik de auto gekocht en binnen een week opgehaald. Alles ging zoals beloofd. Dank .

Ik heb de dealer via Internet gevonden en een private lease auto gekozen uit de vestiging in Enschede. Prima geadviseerd en afgehandeld. Goede en vriendelijke service. Ik beveel Huiskes-Kokkeler aan.

Top perfect snelle communicatie

Huiskes -kokkeler Hengelo... Vriendelijk en snel geholpen.. Snelle communicatie. Duidelijk Geholpen door Marcel.. dankje wel..!! Ik rij in een top auto..!!

Prima advies en keurige behandeling. Afspraken zijn goed en tijdig nagekomen

Mijn vraag is omgezet in levering binnen 1 week. Top servive

Meer dan goede service.

Geweldige service en "eerste nazorg"!

Aandacht voor ons als klant en koper; voor, tijdens en na de aanschaf van de auto. Plezierig en correct in nakomen afspraken.

Ik heb bij deze autodealer een private lease contact getekend + de auto ik werd goed en uitstekend geholpen zeer nette service

Snelle reactie op vragen en persoonlijk contact met de verkoper. Zeer nette afhandeling en oplevering van nieuwe auto.

Prettig contact en professionele afhandeling, aflevering rommelig en niet volledig.

Ik ken Huiskes-Kokkeler van een eerdere aankoop van een Audi A6, nu online weer contact gelegd voor e-tron 55. Contact met sales professioneel en prettig. De aflevering thuis was rommelig en niet volledig. Veel aangewezen op zelf uitzoeken en opladen is nog steeds niet geregeld wat ook niet begeleidt werd. Verzekering is erbij afgesloten maar onder discussie i.v.m. schadevrije jaren. Dat zorgt voor wat ongemak.

Prima, transparant, aankoopproces!

Wij hebben een hele prettige aankoop ervaring mogen hebben rondom de aanschaf van een T-ROC met uw verkoper Daan Moester. Sleutelbegrippen hierbij waren (en zijn); eerlijkheid en openheid, behulpzaam, vriendelijk en gezellig, snelheid van reageren, kwaliteit van advies en goede staat van aflevering van de auto. Voor ons was Daan Moester van doorslaggevende invloed om de deal te sluiten!

Goudstraat 65

7554NG Hengelo

Over Huiskes-Kokkeler

Huiskes-Kokkeler is dé Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA Service en Volkswagen Bedrijfswagens dealer in Twente en de Achterhoek. Met de 6 merken, een eigen leasemaatschappij (Huiskes-Kokkeler Lease), verhuurbedrijf (Huiskes-Kokkeler Verhuur), de schadebedrijven Hanterink, Siebelink Autoschade, Albert Kip, HK Autoschade en een bedrijfswagencentrum (BWI Twente) is Huiskes-Kokkeler actief op bijna alle vormen van mobiliteit. Enthousiast over ons bedrijf en onze merken? Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze vestigingen. Of kijk rond in onze digitale showroom: