Goede service . Snel contact voor onderhandelingb

Goede service en snel contact.

Erg goede service

Een 2 jaar oude Audi e-tron ongezien gekocht met inruil van mijn Porsche (ook niet gezien). Keurige auto maar vooral de service en de after-sales ben ik over te spreken. Snelle terugkoppeling

De auto zag er uit als nieuw top !

De auto zag er uit als nieuw en rijdt lekker en is zuinig.

Bijna 100%

Verkoop gesprek proefrit enz. perfect. Aflevering bijna perfect. De auto was helemaal schoon behalve de binnenkant van het vak tussen de voorstoelen. Toen ik de armleuning van de achterbank naar beneden deed zat er een aangekloven zuurstok vastgeplakt aan de achterkant. Het ruitenwisserblad van de achterwisser piepte en schraapte. Dit heb ik 28 september gratis laten vervangen. Werd door de balie perfect geregeld. Ook de ruitenwisserbladen voor zijn niet meer fraai, maar niet onmiddellijk reden tot vervanging. Had beter gekund maar valt mee te leven.

Prettig en direct zaken doen, goede aftersale service.

Prettig en direct zaken doen, goede aftersale service.

Een fijne, klantgerichte organisatie!

Min of meer bij toeval zijn we bij Huiskes - Kokkelder terecht gekomen omdat we op zoek waren naar een specifieke auto. We werden gastvrij ontvangen en de verkoper nam goed de tijd om zich te verdiepen in onze wensen. We zijn naar huis gegaan met een goed gevoel dat heeft geleid tot een 2e bezoek en uiteindelijk tot een aankoop. Nog even wat over de verkoper in kwestie: Een leuke, attente en zeer klantgerichte verkoper die goed snapt hoe een klantgericht verkoopproces in elkaar zit en en het op een natuurlijke, empathische wijze in praktijk brengt, compliment!

Op zeer deskundige en vriendelijke wijze geholpen.

Ben op een zeer vriendelijke en ervaren wijze geholpen. Bevoordeeld met de auto verzekering, en de programmering van diverse functies van de auto. Afspraken zorgvuldig na gekomen.

Klantvriendelijk en deskundig

Vakkundig en vriendelijk geholpen door Martijn. De auto werd keurig afgeleverd en Martijn heeft ons uitgebreid alles uitgelegd. Ook na de aankoop werden een paar kleine problemen vlot en goed opgelost. Zeer tevreden over de service en de inzet van Martijn.

Super service en auto

Ze hebben een hele gave Cupra Leon geleverd en geven al ruim 10 jaar perfecte service voor onze auto.

Zeer fijne service

Snel en duidelijk kunnen handelen met fijne werknemers. ook de service na aankoop is goed verlopen.

Klantvriendelijk en goede deals

Zie bovenstaande zin

Prima geholpen door Marthijn alles was goed geregeld bedankt

Goede en vlotte service!

Eerst bij de vestiging in Oldenzaal geweest waar we snel en vriendelijk werden geholpen. Een dag later in Hengelo geweest. Ook is hier was de service super. Doordat we in twee vestigingen zijn geweest was er uiteindelijk in de afhandeling wat onduidelijkheid maar uiteindelijk goed afgehandeld. Bij het auto ophalen ook rustig uitleg gehad ondanks dat er andere klanten stonden te wachten in de showroom.

Prima advies!

Fijne verkoper, legde alles haarfijn uit. We zijn heel blij met onze nieuwe Seat Tarraco FR!

Smooth purchase

I would really like to thank Mirko Brus for the support during my Audi A3 8Y purchase. He was professional, kind and patient in answering to my thousand of questions since the first contact via phone, making my purchasing experience very smooth and pleasant. Once again, thank you Mirko!

• Would you recommend us? Yes

Super genialer Service.

Unterstützung bei Ladung des E Fahrzeugs. Vielen lieben Dank für die zuvorkommende Hilfe und den leckeren Kaffee.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super auto gekocht, heel prettig geholpen

Onze nieuwe aankoop bleek onverwachts toch over een trekhaak te beschikken. Aangezien dit voor ons een 'must' was, konden we zaken doen. Kop koffie erbij, proefritje maken en gezellig en vakkundig te woord gestaan door Daan Moester. Fijne kerel. Duidelijk, to the point en prettig in de omgang.

Heel goed te woord gestaan. Vriendelijk, toegankelijk en service gericht.

Goed ontvangen, alle ruimte tot vragenstellen. Gemoedelijk en toch professioneel. Wij zijn heel tevreden als klant. Het is heel byzonder hoe zo’n groot bedrijf toch de menselijke maat kan hebben. Chapeau zou Matt Smeets zeggen!!!

Auto kopen werd een gezellig uitje

Tja, wat zullen we zeggen over Daan.. jong, direct, duidelijk, gevat.. dat paste ons wel. Hij nam de tijd voor ons, wond er geen doekjes om, was laagdrempelig. Heel grappig vonden wij dit. Maar, nog belangrijker, een goed gevoel over deze garage en jonge verkoper en vooral erg blij met mijn nieuwe aankoop! Wat ons betreft een aanbeveling!

Klant vriendelijk en uitstekende service.

Uistekende service en erg klant vriendelijk.

Kort, krachtig en goed zaken doen in een plezierige omgeving

Wij hebben als koper te maken gehad met Daan Moester, een fijne en correcte vent. Hij beschikt over voldoende humor waarmee hij klanten weet te raken. Houd niet van gezeur en dat sprak mijn zoon en mij zeer aan. Ook lekker direct dat precies in mijn straat je past. Een uitstekende verkoper die het zeker ver zal schoppen, zeker omdat hij nog zo jong is. Wees gek met hem

Bij de koop van mijn auto werd ik netjes, gewoon en vakkundig behandeld. En niet van, niet geïnteresseerd wij verkopen geen auto aan jou. wat ik bij een andere grote dealer in de regio wel heb ervaren. ik zeg altijd maar zo, doe gewoon daar verdien je het meest mee.

Prima ervaring!

Geholpen door Daan Moester zonder poespas. De auto keurig netjes afgeleverd! Alles top in orde.

De ervaringen uit het verleden bieden vertrouwen voor de toekomst !

Inmiddels onze 2de Audi bij Huiskes aangekocht. 3 jaar geleden onze toenmalige auto (VW) bij Huiskes in kunnen ruilen en een pracht van een jonge Audi occasion gekocht. De uitstekende ervaring, probleemloze auto en prima service die we vanaf dat moment hebben ervaren heeft ons ook bij onze tweede Audi aankoop eigenlijk automatisch weer bij Huiskes gebracht. Inmiddels rijden we alweer een aantal weken in onze nieuwste aanwinst ! Prima auto, prima keuze !

Top geholpen en er zit veel in dan je verwacht top

Enthousiast verrast, klant vriendelijk en spontaan. Niets is te gek. Top dealer. Jammer dat deze ver van mijn woning vandaan is.

Goudstraat 65

7554NG Hengelo

Over Huiskes-Kokkeler

Huiskes-Kokkeler is dé Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA Service en Volkswagen Bedrijfswagens dealer in Twente en de Achterhoek. Met de 6 merken, een eigen leasemaatschappij (Huiskes-Kokkeler Lease), verhuurbedrijf (Huiskes-Kokkeler Verhuur), de schadebedrijven Hanterink, Siebelink Autoschade, Albert Kip, HK Autoschade en een bedrijfswagencentrum (BWI Twente) is Huiskes-Kokkeler actief op bijna alle vormen van mobiliteit. Enthousiast over ons bedrijf en onze merken? Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze vestigingen. Of kijk rond in onze digitale showroom: