Een zeer goede ervaring

Een zeer aangename open en transparante sfeer ervaren tijdens de koop van mijn Tiguan. Ik geef een negen omdat ik vind dat er altijd ruimte moet zijn voor verbetering.

Perfecte ontvangst. Ons probleem top opgelost. We voelen ons hier thuis!

Alles klopte en was hoed geregeld. Van het eerste contact tot het laatste. CHAPEAU!

Supper

Vriendelijke en hulpzam medewerker.

Super vriendelijk en behulpzaam geholpen!

De verkoper heeft mij uitzettend vriendelijk en meedenkend geholpen. Eerst waren er andere plannen en die zijn vervolgens om gegooid naar een ander plan. De verkoper heeft mij hierbij steeds opnieuw laten weten waar we in het proces stonden en wat er bijvoorbeeld de volgende stap was.

Zeer goede service en meedenken met de klantwens

Zeer goede service en meedenken met de klantwens

Zeer vriendelijk en zeker niet opdringerig!

Bert als verkoper gehad in het filiaal in Almelo. Hele fijne man om als verkoper van een auto te hebben. Niet opdringerig en neemt alle tijd, bij zowel aanschaf als aflevering van de auto.

Keurig netjes behandeld met de inruil en de aankoop van deze auto

Zeer vriendelijke en kundige verkoper die alle tijd heeft en alles perfect uitleg. Al met al ben ik zeer tevreden over dit bedrijf.

Top Dealer Huiskes-Kokkeler

Perfect geholpen door Wesley, luisterde naar mijn wensen en was zeer behulpzaam.

super volledig ontzorgd

prettig zaken gedaan met Marcel voor ledig ontzorgd

Totale beleving!

Audi Q7 aangeschaft, vanaf de eerste afspraak tot na de aflevering heeft het plaatje geklopt. Goede ontvangst, cappuccino met Audi-logo (details), deskundige verkoper, geen gepush, fijne aflevering met duidelijke uitleg over alle functie. Nette inruilprijs ontvangen. Aftersales ook fijn!

Uitstekend!!

Ik ben uitermate tevreden over de verkoper in Doetinchem (Niels). Hij heeft ons geholpen en ik heb bij hem de Audi Q8 gekocht, en mij Q5 op ingeruild. Uitstekende inruilwaarde.

Goede ervaring netjes geholpen

Vertrouwd gevoel bij t kopen van onze Audi !

Ik heb hier goede ervaringen opgedaan

Men heeft me goed ondersteund en ook verder geholpen

Komen na wat ze zeggen, prima auto bedrijf

Service met de hoofdletter S!

Goed en leuk contact gehad, met de heer Joris Reinders over telefoon en email over de Skoda Kodiaq. Uitnodiging gehad voor een vrijblijvende proefrit en een indicatie offerte m.b.t. inruil. Tijdens bezoek ontvangen met een uitgebreid kop koffie inclusief boontjes en glasje water, zoals dit hoort bij een dubbele espresso. Wensen besproken en uiteindelijk deze bewuste ochtend alsnog aangekocht wat nog niet de bedoeling was. Al een week later de aflevering, deze is ook netjes verlopen en weer een lekkere uitgebreide kop koffie. Nu aantal weken later rij ik met een grote smile rond van oor tot oor ! Vandaar Service met een hoofdletter S!

Prima ,open communicatie

Duidelijk in communicatie, Alles volgens afspraak Prima prijs voor naar het lijkt een prima auto

Heel erg prettig geholpen door een klantvriendelijke verkoper

Vanaf het begin dat we de showroom binnen kwamen lopen zeer fijn geholpen om een keus te maken bij de aanschaf van onze A6- hybride. Marcel nam alle tijd om het een ander uit te leggen tijdens een proefrit. De aflevering van de auto was in een woord geweldig!! Wij zijn uiterst tevreden over hoe we zijn geholpen, top!! Freddy en Gerda Harmsen Eerbeek.

Geen idee

Een maand geleden heb ik een Kamiq uit 2024 gekocht en betaald. Auto nog steeds niet geleverd!

Alweer snel bij een autodealer voor onderhoud

We kwamen er na aankoop thuis achter dat de auto binnen en onder de motorkap niet was schoongemaakt. Er is geen deep clean gedaan. Ook zitten we nu op vakantie bij een audi dealer voor inspectie, verversen motorolie en aanvullen koelvloeistof, omdat de auto dit aangeeft.

Verkoper begreep welke auto bij mij past

Prima geadviseerd. Het meehelpen de juiste kleur te kiezen was uitstekend. De aflevering ging vriendelijk en professioneel. Herald bedankt !

Prettige ontvangst. Duidelijke uitleg over hoe het een en ander werkt.

Fantastisch

Prettig goede sfeer prima personeel kennis van zaken goed geholpen

Goed geholpen en geadviseerd

Occasion gekocht met inruil van onze “oude” auto. Goede prijs gekregen en betaald. Afspraken gemaakt met verkoper over de aflevering van de auto, hij kwam zijn afspraken na. Auto zag er perfect uit. We zijn heel tevreden over HK en blij met de auto.

Afspraak, of toch geen afspraak?

Op 17 juni jl. heb ik een werkplaatsafspraak moeten maken. Een niet werkend AC van de geleaset ID4 was hiervoor de aanleiding. Ook een ontvangen email ten aanzien van bandencheck en achteraf een zgn. terugroepactie/software update zou tegelijkertijd opgepakt worden. Afspraak kon pas op 8 juli 2025, 8 uur, gepland worden en op de auto kon niet worden gewacht. De behulpzame HuiskesKokkeler-dames aan de telefoon (Daphne + Lauren) werden vriendelijk verzocht om vervangend vervoer te regelen (iets wat ik voor het eerst in bijna 5 jaar durende leaseperiode deed). Aangezien wij als bedrijf uitsluitend elektrisch rijden, heb ik expliciet elektrisch vervangend vervoer laten noteren op de werkplaatsafspraak. Voor mij niet zichtbaar, wel voor de werkplaats in Almelo, aldus de dames van HK-lease. Eindelijk kwam de dag: 8 juli, 7:50 uur, meld ik me bij de werkplaats te Almelo. Op de bon: alleen de airco. Vervangend vervoer: brandstof. Medewerker heeft (gelukkig!) alsnog elektrisch kunnen regelen. Na veel telefoontjes c.q. emailuitwisseling, werden keurig excuses aangeboden: bij het definitief vastleggen van de gemaakte afspraak is de notitie inzake elektrisch vervangend vervoer - per abuis - niet doorgegeven aan de werkplaats. De reparatie duurde langer dan verwacht, omdat de benodigde onderdelen besteld moesten worden; hierdoor mocht de elektrische leenauto langer gebruikt worden.

Goudstraat 65

7554NG Hengelo

Over Huiskes-Kokkeler

Huiskes-Kokkeler is dé Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA Service en Volkswagen Bedrijfswagens dealer in Twente en de Achterhoek. Met de 6 merken, een eigen leasemaatschappij (Huiskes-Kokkeler Lease), verhuurbedrijf (Huiskes-Kokkeler Verhuur), de schadebedrijven Hanterink, Siebelink Autoschade, Albert Kip, HK Autoschade en een bedrijfswagencentrum (BWI Twente) is Huiskes-Kokkeler actief op bijna alle vormen van mobiliteit. Enthousiast over ons bedrijf en onze merken? Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze vestigingen. Of kijk rond in onze digitale showroom: