Uitstekende en professionele service ontvangen bij de aankoop van mijn Cupra Formentor.

Fantastisch en gemoedelijk

Warme ontvangst en goede afhandeling. Geeft vertrouwen dat in de meeste gevallen minder wordt. Ga zo door.

Prima bedrijf om een auto aan te schaffen

Vanaf het moment om even rond te kijken, proefrit maken, nieuwe proefrit met een andere auto op een andere dag die speciaal vanuit een andere vestiging was gehaald, tot en met daadwerkelijke aflevering, prima ervaring. Verkoper nam alle tijd, ook tijdens de aflevering zelf.

Niet van toepassing

Het is jammer dat in de Skoda Kamiq geen Nederlandse gebruiks aanwijzing inzit ik zou er eentje krijgen zit er al 4 weken op te wachten

Top!

Vriendelijke, en zeer goed geholpen tijdens de koop en een top nazorg!

Goede, nette service!

Als klant uit Zeeuws Vlaanderen had men de auto waar ik interesse in had een paar dagen gereserveerd zodat ik tijd had te komen kijken, iets wat eigenlijk niet gebruikelijk is. Na aankoop ook alles netjes en vlot geregeld. Bij aflevering ook zeer duidelijk en rustige uitleg over de werking van vooral het infotainment.

Perfect geholpen door de verkoper.

Uitstekend voorgelicht en niets was een probleem.

Adequaat en professioneel

Door een snel en adequaat handelen van Alfred Beumer een prima koop gedaan van een mooie Q7!

Super geholpen.

Snelle reactie, eerlijk en dienstverlenend.

klantvriendelijkheid

Vriendelijke medewerkers. Uitgebreide hulp bij uitleg digitale gebruiksaanwijzing

Top ervaring

Na mijn eerste bezoek zijn we niet tot elkaar gekomen. Er werd afgesproken dat als er een beter bod zou komen op mijn auto, ik een telefoontje zou krijgen. En dat was zaterdags het geval en ben terug gegaan en zijn we toch tot overeenstemming gekomen. De Skoda Kamiq bevalt prima. Bedankt team Huiskes-Kokkeler Almelo.

Fantastische verkoper.

Zeer positief, een geweldige verkoper die tijd en moeite steekt in de wensen van de klant, ik kom in veel bedrijven maar dit is sporadisch, verkopen is niet zo moeilijk masr de klant met een goed gevoel weg te zien gaan is top, ik hoop in de toekomst nog meer zaken te kunnen doen.

Top met dank aan Niels Tomesen

Goede info en een duidelijke uitleg over alle toeters en bellen.

Zeer slecht

Verkoop prima, maar service zeer slecht, bij problemen wordt je van het kastje naar de muur gestuurd.

Prima en degelijk

Snel geschakeld na pech met auto. Nieuwe binnen enkele dagen besch1kbaar. Prima deal gesloten.

Transparant

Afspraak maken ging snel en soepel. Werd snel op aanvraag gereageerd. Offerte en inruilwaarde was overzichtelijk en duidelijk. Overdracht auto werd tijd aan besteed, duidelijke uitleg over de auto.

Heel fijn geholpen

We hebben een prima auto gekocht maar de bijgeleverde winterbanden hadden op het loopvlak onvoldoende profiel. Hadden we beter moeten controleren…

Prima geregeld

Onlangs kocht ik een nieuw gebruikte T-ROC bij Huiskes Kokkeler. Ik kreeg een goed aanbod voor mijn inruilauto eerst wat misverstanden geweest met de inruil van mijn Golf plus maar dat was later zeer netjes opgelost door Wesley Driezen nog bedankt hiervoor, De T-ROC werd netjes afgeleverd. ps Wesley nam de tijd en legde alles uit ging met een goed gevoel naar huis

Voelde als een warm bad

Fijne en eerlijke onderhandeling gevoerd. Daarna een prima service inclusief persoonlijke benadering. Een goed gevoel aan overgehouden.

Prima service van de verkoper van mijn T-roc goede uitleg van de werking enzovoorts! Mochten we ooit nog eens een andere auto nemen dan hoop ik dat Joris ons weer een mooie VW-SEAT of Skoda verkoopt!

Perfecte audi dealer

zeer nette behandeling bij aanschaf van een nieuwe auto kunnen de audi dealers in het westen nog een voorbeeld aan nemen, 200 km gereden om deze auto bij een goede dealer te kopen.

Niels Stomesen is een topper!

Super Top!

Super ervaring bij aankoop van auto door Wesley Drieze en Niek Slots Goed geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe GTI bij Huiskes Kokkeler.

Goede info van de verkoper. Nam de tijd en legde alles uit. Stelde zelf ook vragen. Goed gevoel hierbij.

Netjes geregeld top

Alles volgens afspraak gemaakt

Goudstraat 65

7554NG Hengelo

Over Huiskes-Kokkeler

Huiskes-Kokkeler is dé Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA Service en Volkswagen Bedrijfswagens dealer in Twente en de Achterhoek. Met de 6 merken, een eigen leasemaatschappij (Huiskes-Kokkeler Lease), verhuurbedrijf (Huiskes-Kokkeler Verhuur), de schadebedrijven Hanterink, Siebelink Autoschade, Albert Kip, HK Autoschade en een bedrijfswagencentrum (BWI Twente) is Huiskes-Kokkeler actief op bijna alle vormen van mobiliteit. Enthousiast over ons bedrijf en onze merken? Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze vestigingen. Of kijk rond in onze digitale showroom: