Onverwachtse Reparatie snel gemaakt

Omdat alle koelvloeistof eruit liep moest ik onverwachts een garage in de buurt hebben. Bij Huisjes kokkeler kon ik terecht en kon ik een huurauto meekrijgen. Wel een dure reparatie, maar tegenwoordig is alles duur. Thermostaat en waterpomp vervangen.

Super garage

Vriendelijk personeel die hun nek uitsteken om aan de koper zijn wensen te voldoen

Heel makkelijk in gebruik

Tot nu toe geen bijzonderheden. Fijn in gebruik en handige app.

Goed en tevreden

Ik ben erg tevreden over de manier waarop ik werd geholpen door de verkoper deskundig en vriendelijk. Over de overdracht van de auto ben ik ook erg tevreden. Een heel klein minpuntje, zorg als je auto’s importeert dat er een Nederlandse aanwezig is, in mijn geval was dat niet (Frans).

Afspraken worden nagekomen.

Gemoedelijke contacten.

Jullie zijn uitstekend!

“Een geweldig bedrijf, goede medewerkers, uitstekende service. Dank jullie wel!”

Hele goede en betrouwbare partner

Snelle reactie op de zoekopdracht naar een audi a6 tfsi 55e. Een open en eerlijk gesprek over de inruil en meedenken over mogelijke verzekeringen… neemt alle tijd en biedt ook nog een mooie inruilprijs en verkoopprijs.. ook de service en klantgerichtheid na de verkoop is top.. kortom.. erg tevreden en voor herhaling vatbaar

Aankoop auto op basis van duidelijke communicatie en vertrouwen

Het hele proces van oriëntatie, advies, communicatie, koopcontract en uiteindelijk levering verdient een grote pluim. De manier waarop wij in het proces als nieuwe klant werden benaderd, schept veel vertrouwen. Die gezonde vertrouwensbasis is voor ons doorslaggevend geweest bij de aankoop van de Volkswagen. Geen snelle verkooppraatjes, maar een scherp luisterend oor voor de klantwensen. Alles wat op schrift was vastgelegd, is tot op de puntjes uitgevoerd.

Er wordt goed geluisterd naar wat de wensen zijn

Wij zijn goed geholpen door Kasper, hij heeft goed naar onze wensen geluisterd en daarna gezocht naar wat wij in een auto wilden hebben. Niet opdringerig en eerlijk over wat wel of niet mogelijk was.

Klantvriendelijk en transparant

Duidelijk in de communicatie en klantgericht. Vriendelijke ontvangst en goede service.

ID7 is een top auto.

Al na een paar hoonderd km kan ik zeggen dat het een top auto is. De massage stoelen zijn prima. Alle verdere instellingen zijn super. Het infotainment systeem is top.

uitstekende service

uitstekende service

Goede ervaring dankzij verkoper

Deze keer leuke, vlotte, gewone, meedenkende verkoper. Eerdere ervaringen waren erg negatief en dat maakte dat wij niet meer naar audi dtc gingen. Via via gehoord van deze verkoper. Mochten wij de volgende audi in dtc kopen willen wij alleen door hem geholpen worden. Ook als het een hele nieuwe is.

Top dealer

Zeer ruim assortiment. Na de afspraak voor een proefrit stond alles klaar zoals besproken. Geen ingewikkelde onderhandelingen.

Geweldig geholpen, goed advies

Wij kwamen bij Huiskes-Kokkeler na een fijne ervaring met een Cupra huurauto in het buitenland. Direct goed ontvangen door Sven en een fijn gesprek gehad, daarna een proefrit gemaakt in de gekozen auto. Na de proefrit vroeg hij opnieuw naar onze ervaring en kwam met een advies dat op dat moment raar leek maar nadat we er over gedacht hebben hebben we een proefrit gemaakt in het andere model. Dat is ons zeer goed bevallen. bij de aflevering van de auto kregen we een uitleg van de belangrijkste functies van de auto en bijbehorende app. Zo hoort het te zijn!

Zowel schade beoordeling als afhandeling prima geregeld. Aankoop andere auto ook.

Prettig en goed geholpen door Sven

Voor de eerste keer bij Huiskes-Kokkeler en hadden daar een ontspannen professioneel gesprek met de verkoper. Zeer naar wens geholpen en afgehandeld. Dank en wellicht tot ziens

Helaas niet alle afspraken na gekomen

Mijn Skoda Octavia voor een Inspectie beurt, APK en Navi update naar vestiging Hengelo gebracht. De beurt en APK zijn uitgevoerd maar de Navi had nog steeds de kaart van vorig jaar erop staan, dus volgens mij geen Update. Een dag of 2 later met de werkplaats gebeld, het zou uitgezocht worden en ik zou terug gebeld worden. Helaas na 8 dagen nog steeds niets gehoord en zelf maar weer gebeld. Na een discussie met de receptioniste eindelijk doorverbonden de werkplaats en hier weer hetzelfde antwoord, ik zoek het uit en u wordt terug gebeld. U raad het al ik wacht, nu 3 dagen geleden, nog steeds niets gehoord. Jammer, ik kom (kwam) al jaren bij Huiskes-Kokkeler maar helaas is dat is nu over, je krijgt het gevoel dat je als klant niet serieus genomen.

Veel keuze en goeie en prettige service in het aankoopproces

Eerst vanuit Utrecht telefonisch contact gelegd met Huiskes-Kokkeler in Hengelo nav een search op Autotrader waar 3 jonge Touaregs bij hen te koop stonden. Telefonisch prima geholpen! Dat gaf genoeg vertrouwen naar Hengelo af te reizen om de 3 auto's nader te bekijken. In de showroom zijn we vervolgens heel goed geholpen en konden we een proefrit maken. De keuze was snel gemaakt; Het werd de blauwe! Service gericht, vriendelijk en kundig personeel. Oprecht en niet pusherig. Prima inruil gekregen voor de oude auto en ontzorgd met verzekering, uitbreiding alarm etc. Inmiddels staat ie voor de deur! Complimenten aan Sven!

Geduldig en vriendelijk

Verkoper weet wat er nodig is. Helpt meedenken. Jaren klant en elke keer weer top geholpen.

voor zo ver een goede auto uitgekozen.

lekkere koffie leuke verkopers en was gauw verkocht. Dank jullie ik hoop nog lang te kunnen genieten van de auto.

alles gewoon goed gegaan zoals besproken

gewoon top behandeld

Erg prettig aankoopproces

Van begin tot eind een erg positieve ervaring gehad! Afspraak gemaakt, auto stond keurig klaar op het afgesproken moment, proefrit gemaakt en ondertussen werd de in te ruilen auto bekeken, waarop een prima voorstel volgde. Twee weken later onze auto opgehaald. Klein punt daarbij: ik kon me niet registreren als hoofdgebruiker, oude gebruiker stond er nog in. Met als gevolg dat het op moment van aflevering niet volledig op te lossen was. Ging vanuit Skoda nog tijd overheen. Wellicht in het vervolg toch ruim op tijd het systeem terug naar fabrieksinstellingen zetten?

Zeer prettig verlopen inruil- en aankoopprocedure

Onderhandelingen verliepen prettig en 'to the point'. Alle afspraken werden vlot nagekomen.

goed en mensen met kennis. top

wij mijn vrouw en ik zijn heel tevreden met de vestiging in Aalten; we zijn deskundig geholpen en de service is heel goed. we hebben ook familie er heen gestuurd. en die ervaren het zelfde als ons goed en deskundig. groet Henk

Goudstraat 65

7554NG Hengelo

Over Huiskes-Kokkeler

Huiskes-Kokkeler is dé Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA Service en Volkswagen Bedrijfswagens dealer in Twente en de Achterhoek. Met de 6 merken, een eigen leasemaatschappij (Huiskes-Kokkeler Lease), verhuurbedrijf (Huiskes-Kokkeler Verhuur), de schadebedrijven Hanterink, Siebelink Autoschade, Albert Kip, HK Autoschade en een bedrijfswagencentrum (BWI Twente) is Huiskes-Kokkeler actief op bijna alle vormen van mobiliteit. Enthousiast over ons bedrijf en onze merken? Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze vestigingen. Of kijk rond in onze digitale showroom: