• Showroom
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik heb mijn 3e Volvo bij Van Aarle gekocht; ik ben zeer tevreden over de persoonlijke en klantvriendelijke contacten

• Showroom
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitsluitend goed ervaringen. Ook doorgestuurde kennissen, vrienden en familie delen die mening.\r\nNa ruim 30 jaar en 17 Volvo\'s nog steeds: chapeau!\r\n

• Showroom
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Niet voor niks weer bij Van Aarle een Volvo gekocht.\r\nEen betrouwbaar, vakkundig en een klantgericht bedrijf waar vertrouwen hoog in het vaandel staat. \r\nAltijd mooie auto\'s voor een even zo mooie prijs in voorraad.

• Showroom
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al sinds mijn geboorte, toen van Aarle nog maar 3 Volvo\'s had, komen wij bij dit bedrijf en altijd onze auto\'s hier gehaald en in onderhoud gehad. Nu ook al weer aan mijn tweede Volvo toe en nog altijd kom ik terug naar van Aarle voor het onderhoud. Deskundig, vriendelijk, behulpzaam en bekwaam. Niks dan lof.

• Showroom
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Solide bedrijf. Duidelijke afspraken. Geen poespas. Aanrader!

• Showroom
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Van Aarle is een eerlijk bedrijf. We hebben een V70 en XC90 bij ze gekocht. Allebei met een behoorlijk aantal kilometers op de teller, maar bij Van Aarle is dat geen probleem. Ze kennen de auto\'s door en door. En als er iets vervangen moet worden, doen ze dit goed en pragmatisch. \r\nIk hou van de mentaliteit bij Van Aarle: je ziet wat je krijgt.

• Showroom
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vanaf 2004 ben ik klant bij \"Ron en Ben\" van Aarle. Naar tevredenheid kan ik bevestigen nadat ik verschillende Volvo\'s hier heb aangeschaft. De door mij gereden Volvo\'s (S60, V70, XC70 en nu XC60) waren steeds betrouwbare en veilige maatjes, met en zonder caravan. Per jaar reed ik ongeveer 50.000 km. Het onderhoud is bij Van Aarle in betrouwbare handen. Juiste en eerlijke prijzen als ik dat mag vergelijken met mijn voegere reguliere Volvo dealers. Daarbij hebben deze monteurs er verstand van, ze hebben oplossingen die er toe doen. Ik ruilde de auto\'s in met ruim 350.000 km op de teller... Geen centje pijn. \r\n
  • Reden bezoek Andere reden

• Showroom
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettig adres om een degelijke Volvo te gaan bezichtigen/aan te schaffen. Verkopers zijn klantvriendelijk, bieden service en denken altijd in win-win. Daarnaast heeft de onderneming deskundige monteurs in dienst.

• Showroom
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima familiebedrijf waar je altijd vriendelijk en deskundig geholpen wordt en altijd met je wordt meegedacht. Niet winst is hun drijfveer maar tevreden klanten. Van harte aanbevolen!!

• Showroom
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit is werkelijk een prima bedrijf. Ik ben er al bijna 30 jaar klant en heb in oktober voor de zesde keer een Volvo gekocht bij van Aarle. Ben en Ron zijn altijd tot overleg bereid en ook de monteurs leggen je uit wat er aan de hand is bij vragen.\r\nAls langjarig volvorijder (39 jaar) is Van Aarle mijn eerste keus om bij vervanging en onderhoud mijn auto aan te bieden

• Showroom
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vlotte professionele no-nonsence... Kom hier al veel jaren. En hoop dat te blijven doen.
  • Reden bezoek Andere reden

• Showroom
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een betrouwbaar bedrijf die altijd voor je klaar staat en meedenkt met de klant.

• Showroom
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deskundig en eerljk advies. Ondertussen 3 volvo\'s gekocht. En al jaren trouwe klant ook voor schade reparaties.

• Showroom
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al jaren trouwe klant en inmiddels mijn 6e Volvo in bezit van Van Aarle. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en een goede service.

• Showroom
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service , denken mee, heldere communicatie en goed vakmanschap
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Handelsstraat 5