Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf
Even voorstellen:\r\nEen kritische klant van Volvo van Aarle\r\n\r\n1ste Auto gekocht bij van Aarle: Volvo S80 D5 2001, model 2002\r\n\r\nDeze auto heb ik gekocht in 2004, de auto was toen nog geen 3 jaar oud. \r\n\r\nVoor ik van Aerle leerde kennen en klant werd, heb ik hiervoor een Volvo 850 sedan 20 klepper gereden met gas inbouw. Helaas was de motor overleden bij 325.00 km. Was wel Volvo dealer onderhouden, en was een wat dure klant, omdat de gas inbouw niet professioneel uitgevoerd was.\r\n\r\nDus werd het in 2004 tijd voor een Diesel, en ons oog viel op de S80 D5, wij reden destijds toen ook al nogal wat Kilometers , en ons gezin dat toen nog met jonge kinderen was kon geen auto hebben die ons in de steek zou laten, en het moest een zeer veilige auto met airbags gaan worden, in de vorige Volvo 850 GLT 1992 nog geen standaard….\r\n\r\nOm een lang verhaal kort te maken, januari 2016, de laatste grote beurt die niet meer werd gegeven…De koppakking van ons trouw gezinslid had wellicht een scheurtje of een lekkende pakking.. het ging mij aan het hart om naar 15 jaar trouwe dienst, en daarvan 12 jaar in het bezit en in goed onderhoud bij van Aarle de auto te moeten laten staan bij 724.00 km…\r\n\r\nHet was geen moeilijke keuze om een lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan… mijn nieuwe maatje is een Volvo XC90 D5 geworden met alle denkbare opties die je maar kan bedenken, heeft onderhoud gehad bij van Aarle bij de vorige eigenaar, iets wat zo goed is als garantie voor een lang, bijna al oneindig lijkend kilometer leven, hij had in Januari pas 233.000 op de teller, ik rijd ongeveer 50.000 per jaar, de komende 5 jaar of meer zit ik weer goed, dankzij de service en onderhoud van Aarle, oh ja, garantie heb je niet bij van Aarle, ik bedoel maar, Van Aarle is de garantie voor de auto \r\n\r\nDe standard 3 maanden die erbij zitten zijn formeel, papiermatig, er komen wel eens wat kleine zaken voorbij na de garantie periode, standard geld tijdens de garantie periode een 25 euro betaling per claim, deze heb ik nog nooit hoeven betalen.\r\n\r\nLaatst was helaas bij de XC90 een aardige trilling waarneembaar bij ongeveer 1700 toeren, de koppelomvormer wat versleten, van Aarle stelde direct voor om deze onder garantie te vervangen, maar omdat de Getronics automaten gevoelig zijn van deze auto, kon ik tegen 25% van de originele revisie prijs de automaat geheel laten reviseren via Gansewinkel, daarbij zijn nog 7 aanpassingen gedaan aan de automaat, die zuiniger rijden mogelijk maken, ik rijd nu 1 op 13, als ik echt mij best doen rijdt ik wel eens 1 op 14.2. Deze auto is zeer comfortabel, en koop je normaal niet voor zuinig rijden, wat echter wel mogelijk is.\r\n\r\nHet leuke bij Ron en Ben van Aarle is, dat er als klant ook echt de tijd voor je wordt genomen, en naar je geluisterd word. Dit zijn ondernemers waar de klant nog is zoals je zeldzaam tegenkomt in de automobiel branche, en waar je nog echt centraal staat. Er zijn geen onzin reparaties en onderhoud uitgevoerd is mijn 12 jarige ervaring met Ben en Ron van Aarle. Ron en Ben denken ook met je budget mee zeg maar .\r\nWaar de mooie Volvo dealer panden jarenlang als paddenstoelen uit de grond schoten, zijn Ron en Ben pas kortgelden de nieuwe showroom geopend, na lang sparen met eerlijk verdiende centen, die niet werden verdiend op de rug van de klant zeg ik maar.\r\n\r\nIs er dan niks te zeuren? Natuurlijk wel, ik kan nu minder met mijn neus in de werkplaats kijken om de monter weer alles van het hemd te vragen, omdat ik nu eenmaal alles wil weten en graag leren van de vaste monteur de mijn auto onderhoud, en eigenlijk alle lof verdiend, die mijn auto onderhoud met no nonsens kwaliteit, die eigenlijk zo vanzelf sprekend is bij Ben en Ron van Aarle, dat je er niet eens om hoeft te vragen.\r\n\r\nEen tevreden klant.\r\n