• Service N.v.t.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

• Showroom
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In oktober ben ik gaan kijken naar een jonge gebruikte V50 en werd allervriendelijkst ontvangen en uitgenodigd door Bart om een proefrit te maken. Voor mij stond na de proefrit van 2 auto\'s en een gesprek met Bart vast dat het een DriveE uitvoering werd met relatief weinig kilometers incl. de van Aarle garantie. De auto werd keurig een week later afgeleverd met de reparaties en onderhoudsbeurt zoals belooft. Na drie dagen kon ik niet meer koppelen en dus schakelen en direct gebeld. Heb de auto zelf af kunnen leveren op dinsdag en kon hem volledig hersteld twee dagen later weer ophalen! Alles volgens de afgesproken van Aarle garantie incl. gratis leenauto! Dit bedrijf komt gewoon zijn afspraken na en kan ik daarom iedereen aanbevelen. Mijn auto gaat hier in onderhoud en voor de volgende Volvo ga ik zeker naar van Aarle terug. Zoek je een mooie jonge Volvo, neem dan eens een kijkje in hun uitgebreide en heldere showroom. Je zult er zeker aan je wensen toekomen!

• Showroom
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geachte Ron van Aarle,\r\nBij deze geven wij uw bedrijf een enorme pluim! Mijn vrouw en ik waren op zoek naar een ruime gezinsauto en kwamen uit op een Volvo XC90. Misschien niet de allergoedkoopste, maar in ieder geval een van de allerveiligste personenauto\'s!\r\nBij uw bedrijf stond een prachtig exemplaar en de keuze werd al snel gemaakt. Toch waren we zeer positief verbaasd dat het credo van dit bedrijf \"net goed is niet goed en moet vernieuwd worden\" ook daadwerkelijk werd uitgevoerd. We hebben zo\'n goede service en hartelijke ontvangst echt niet eerder meegemaakt. Er bestaan 5 sterren hotels maar ook 5 sterren garages. Van Aarle is zo\'n bedrijf en dat wilden we toch even kwijt.\r\nNogmaals hartelijk dank voor alle service en de wijze waarop jullie onze auto hebben afgeleverd!!!\r\nHartelijke groet,\r\nChris en Caroline Hogenbirk\r\nHeemstede

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaring

• Showroom
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fantastisch bedrijf, fijne mensen die je op de juiste wijze informeren welke auto te kopen of welke niet..\r\n\r\nBen je op zoek naar een gebruikte/jonge Volvo, dan is dit echt een aanrader om is te gaan kijken!

• Communicatie
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn tweede Volvo bij van Aarle, eerst V70 nu S60.\r\nTot nu toe alleen maar goede ervaringen zowel met de auto\'s als met het bedrijf. Klantvriendelijk, transparant en deskundig

• Showroom
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerste ervaringen met het bedrijf zijn positief.\r\nAfspraken zijn nagekomen.

• Showroom
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd uitstekend. De auto is altijd tiptop in orde. Service is prima en vriendelijke mensen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Showroom
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig kleinschalig bedrijf zonder pretenties.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed en betrouwbaar

• Showroom
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mijn V60D3 van de week voor een kleine beurt gebracht en heb hierbij gebruik gemaakt van het aanbod om voor een bedrag van €40,- de software van het Sensus navigatiesysteem te laten updaten. Tijdens het updaten van de software ging echter de printplaat van het navigatiescherm kapot. Van Aarle heeft vervolgens alle mogelijke moeite gedaan om een scherm te vinden dat geschikt was voor mijn auto. Pas het 6de scherm bleek geschikt. Omdat de auto nog net binnen de garantie viel is dit alles zonder kosten voor mij afgehandeld, ook alle extra manuren zijn niet in rekening gebracht. Kortom niets dan lof voor de geboden service en zeker een bedrijf om bij terug te komen!

• Showroom
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We zijn zeer tevreden.

• Showroom
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf mijn ouders hebben eerder een volvo gekocht bij Van Aarle en zijn lauter positief. Een jaar of 3 geleden heb ik mijn V70 bij Van Aarle gekocht, super mooie auto die mij veel rijplezier geeft. Nu had ik een vreemd geluid aan de motor, met veel kennis van zaken was al heel snel duidelijk wat er aan scheelde. Probleem opgelost, ik gelukkig!

• Showroom
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer tevreden over deze garage. De service is uitstekend, men staat altijd voor je klaar. Inmiddels heb ik al een aantal auto\'s bij Van Aarle gekocht, elke auto voldeed geheel aan de verwachtingen!

• Showroom
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eindelijk een autohandelaar die 100% vertrouwen uitstraalt en dit ook biedt. De volgende auto koop ik hier\r\nblindelings weer

Handelsstraat 5

5391 LP Nuland