• Showroom
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We zijn prima ontvangen en geholpen, toen we kwamen om naar een evt. Nieuwe auto te kijken. Ook mochten we meteen een proefritje maken, zonder dat ze ons kenden. Dat geeft wel vertrouwen. Prima.\r\nOok bij aflevering werd er tijd genomen om eea uit te leggen.\r\n\r\nToch hebben we wel wat opmerkingen:\r\n1. Bij aflevering keek ik toevallig onder de auto en zag dat er een behoorlijke lekkage was. Dit is wel meteen opgelost. Er werd meteen een monteur opgetrommeld die van huis kwam om het te repareren. Gewoon prima opgelost.\r\n2. Het derde remlicht was defect. Dit werd toevallig opgemerkt door iemand die achter mij reed. Hiervoor heb ik meteen gebeld en is ook keurig opgelost.\r\n3. Ook bleek de nummerplaathouder gescheurd aan de voorkant. Ook dit is opgelost. \r\n4. Maar nu kwam ik er gisteren ( 4 feb) achter dat ook de nummerplaathouder achter gescheurd en kapot is. Dit kan bijna geen toeval meer zijn en dit vind ik erg slordig. Ik ga hier nog mee terug naar van Aarle. Die houders horen gewoon heel te zijn.\r\n\r\nMaar de auto rijdt prima, hoop er een aantal jaren met veel plezier en weinig trammelant mee vooruit te kunnen.\r\n

• Showroom
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Keurig autobedrijf, no nonsens, goede auto voor een hele nette prijs.

• Showroom
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vrijwel nieuwe XC 60 gekocht van het type Volvo Ocean Race. Meteen een heel lange rit gemaakt. Auto rijdt super, erg blij mee.\r\nHeb er vertrouwen in dat ik lang plezier van deze auto zal hebben. Ik blijf ook bij Van Aarle voor onderhoud.

• Showroom
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positief. Een V70 met 333.000 op de teller gekocht. \r\nToch behandeld door iedereen alsof we een nieuwe Volvo kochten\r\nZeer tevreden over de auto en garage \r\n

• Showroom
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, heb er mijn derde auto gekocht
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

• Showroom
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ongedwongen, eerlijk, zonder poespas

• Showroom
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf you get what you see

• Showroom
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf al meer dan 30 jaar de garage war we auto\'s kopen en in onderhoud hebben

• Showroom
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Reparatie en onderhoud is prima geregeld.

• Showroom
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf No-nonsense, toegankelijk, vriendelijk, redelijke tarieven.

• Showroom
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en leuk, gezellig brabants familiebedrijf waar iedereen klaar staat voor de klant

• Deskundigheid N.v.t.
  • Showroom
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Grote beurt en apk tevens betreffende voertuig aangeschaft bij van aarle

• Showroom
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede kwaliteit, vakmanschap, specialist

• Showroom
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn bedrijf nu twee keer een auto gekocht zonder problemen gereden. Prima service en goede communicatie.

• Showroom
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 10 Maanden geleden een 2e hands Volvo V60 Drive gekocht bij van Aarle. Dit is helemaal naar wens verlopen en wat opviel, was de laagdrempeligheid van dit mooie bedrijf. Fijne, open communicatie en geen fratsen. Na de eerste (kleine) onderhoudsbeurt en een software update van de navigatie nog steeds erg tevreden en verrast door de relatief lage kosten. Helaas 2 weken terug een probleem met de turbo gekregen. Er werd door Bart samen met mij overlegd en gekeken naar een passende oplossing. Een dag later werd ik door Ron opgebeld met slecht nieuws....Door een smeringsprobleem is de complete motor aan vervanging toe, dus niet alleen de turbo....Dat was even slikken....De garantie was een half jaar en daar waren wij dus 4 maanden overheen. Ron deed een zeer net aanbod om een jonge ruilmotor te monteren tegen een eerlijke prijs, waarbij we allebei ons verlies namen. Nog geen week later was de klus geklaard en dat ook nog \'\'ongepland\'\'. De leenauto was bij de afgesproken prijs inbegrepen. Een mooi bedrijf met eerlijke en vakkundige mensen. Ze hebben er weer een vaste klant bij!

• Showroom
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij willen bij deze de heren ( Ron & Bart ) heel hartelijk bedanken voor het perfect afleveren van onze v60. De deskundigheid en service is gewoon perfect. Het niet opdringen van\'\' we moeten een auto verkopen\'\' is bij hun ook nadrukkelijk aanwezig. Verder wensen wij jullie prettige feestdagen en een goed ook zakelijk 2017 toe.\r\n\r\nMario & Sonja Mennen

• Showroom
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed!

• Showroom
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd een perfecte service en ondersteuning.\r\nal het personeel doet het werk en verdient een pluim.

Handelsstraat 5

5391 LP Nuland