Bedankt voor uw mooie feedback. Goed om te horen dat u tevreden bent over het de aankoop en levering van uw XC70 Inscription. Uiteraard mag u bij ons Solide Garantiepakket verwachten dat uw Xc70 een uitgebreide grote onderhoudsbeurt met alle toebehoren krijgt voor aflevering. Het spijt ons dat de de defecte LED-lamp niet direct hebben kunnen repareren tijdens de aflevering omdat op zaterdag onze monteurs niet werken.
Bedankt voor uw positieve review. Uiteraard bieden wij u de garantie waarop u recht heeft wanneer gemonteerde onderdelen niet aan onze kwaliteitsnormen voldoen.
Bedankt voor uw mooie review. Goed om te lezen dat de levering van uw V40 naar alle tevredenheid is verlopen.
Bedankt voor deze hele mooie recensie.
Bedankt voor uw mooie recensie. We bieden u graag goed en betrouwbaar onderhoud tegen scherpe tarieven.
Bedankt voor uw leuke review. We waarderen het dat wij uw beide Volvo's mogen onderhouden, zeker gezien de afstand die u ervoor aflegt.
Bedankt voor uw leuke beoordeling.
Bedankt voor deze mooie beoordeling. We vinden het erg leuk dat u ook bij uw nieuwe V70 opnieuw voor ons bedrijf heeft gekozen.