Goede overdracht van onze nieuwe auto

Fijne overdracht. Alles duidelijk. Onze nieuw elektrische uitgeprobeerd voor reis naar Parijs. Bij rustig en zorgvuldig rijden halen wij gemakkelijk 375 tot 390 km. Dat is fijn. Bij hoge snelheid 120/130 gebruik 20 kwh per 100 km. Bij rustig gebruik gemakkelijk 18.3 kwh per 100 km. Bij druk verkeer en circa 80 km p.u, remmen etc. reden wij gemakkelijk naar 15 kwh per 100 km. Bij file rijden wordt de auto goed geladen. Ook heel fijn. Wij zij blij en tevreden over onze auto. Jammer alleen dat wij de bandenspanning bij aankomst in Parijs moesten aanpassen. Theo Reijers

Al meer dan 20 jaar goede service en klantvriendelijkheid.

Gewoon een goed bedrijf met goede service, goede auto's en klantvriendelijkheid

Denken met je mee als er problemen zijn

Volvo xc60 gekocht. Waren wat problemen. In goed overleg zonder gezeur opgelost. Prima.

Fijne zaak zonder poespas

Zaterdag 18-4 mijn V60 op mogen halen. Geen kleffe verkopers maar gewoon Brabantse 'boertjes' die weten wat ze doen en in mijn ogen doen ze het goed. Voordat de papieren in orde werden gemaakt een prima uitleg gekregen over de wagen, een rondje gedaan en elke vraag werd keurig beantwoord. Het roldek boven de bagage ruimte was niet de mooiste meer maar goed, ik koop een 2dehands auto dus daar mankeert weleens wat aan. Terwijl we de papieren in orde maakten kwam hij nog even binnen om te zeggen dat ie een net model erin had gedaan want wat erin zat was wat smoezelig. Dat vind ik echt netjes. Verder is de wagen afgeleverd zoals besproken dus prima in orde allemaal.

wwerkzaamheden conform afspraak .op tijd.

Goede koop/verkoop adviezen

kwaliteit en service van het hoogste niveau

ik ben er al jaren klant en ben zeer tevreden. kundige en vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat ik nog jaren klant zal blijven.

Meer dan 15 jaar een zeer tevreden klant

Nu mijn 3e Volvo bij van Aarle. Iedere auto was zeer scherp geprijsd en kwalitatief goed. Het is een familie bedrijf met betrokken medewerkers en dat zie je terug bij receptie, werkplaats en verkoop. Daarnaast zijn het echte Volvo liefhebbers en kenners.

Goede afspraken. Je weet waar je aan toe bent !

Alles volgens afspraak correct uitgevoerd

Met Brabantse klantvriendelijkheid werd ik ontvangen en de werkzaamheden werden volgens afspraak uitgevoerd. Het bakske koffie maakte de wachttijd aangenaam. De auto liep als een zonnetje de lente tegemoet

Klantvriendelijk, servicegericht, professioneel

Na jaren afwezigheid weer terug bij onze oude Volvo leverancier, en het voelt meteen weer als vanouds: vriendelijk, makkelijk, service gericht en met kennis van zaken. Heerlijk om weer terug te zijn.

Betrouwbaar bedrijf met een goede service

Jaar geleden een auto bij hen gekocht en sindsdien bij hen in onderhoud. Prima service voor een redelijke prijs.

Uitstekend!

Mooie XC60 hybride awd 2023 gekocht. Prima geholpen en goed uitgelegd. Na weekje klein dingetje gehad maar snel en uitstekend verholpen. Professionele en leuke club!

Correct

Heel goed geholpen

Prima geholpen en vertrouwen in de klant

Fantastisch

Prima garage, geweldig team, betrouwbaar, denkt met de klant mee !!

Auto gerepareerd zodat ik op vakantie kon.

Ondanks het feit dat ik lang moest wachten omdat de reparatie complex was en dit ook jullie planning verstoorde heeft de monteur mijn auto uiteindelijk kunnen repareren waardoor ik op vakantie kon. Daar was ik erg blij mee.

Gewoon in alle opzichten een fijn bedrijfsfeest

Ben heel blij met dit bedrijf: zeer betrouwbaar,accuraat en prettig in de omgang.

goede prijs kwaliteit verhouding. Prima service en vriendelijk personeel. e

Uitstekende prijs en kwaliteit verhouding. Prima service en vriendelijk personeel.

Geweldige service en vriendelijk personeel.

Super adres voor aanschaf en onderhoud van uw Volvo.

Prima vakbedrijf

Ben zeer tevreden maar de prijzen voor onderhoud vind ik te duur worden. Dus afscheid genomen

Mijn ervaring met Van Aarle in goed

Ik wordt goed behandeld

Fijne ervaring.

Bij van Aarle een Volvo V60 gekocht. We konden zonder poespas 2 proefritten maken. Gewoon op basis van vertrouwen. De aankoop ging vlotjes. Bij aflevering verliep alles ook vlotjes. Afspraken waren keurig nagekomen. Keurige uitleg van de auto gekregen bij aflevering. Kortom, bij van Aarle kan je prima een auto kopen. Een kleine tip. Wij waren er op zaterdag en bij terugkomst van de proefrit was iedereen aan het eten. Misschien toch besluiten om een aanspreekpunt in de zaak te houden. Nu liepen de bezoekers er wat verloren rond. Is toch jammer als je potentiële kopers mist.

Altijd prima geholpen

ZEER VRIENDELIJK PERSONEEL ,VANAF RECEPTIE T/M DIRECTIE, EFFICIENT, ANTWOORD OP AL JE VRAGEN. ONDERHOUDSBEURTEN KWALITATIEF GOED UITGEVOERD TEGEN REDELIJKE PRIJS.

Wederom goed geholpen.

Bougies vervangen. Onder genot van een koffie op kunnen wachten.

Reactie

Tijdens het telefonisch contact met uw bedrijf heb ik op al mijn vragen goede antwoorden gekregen. Ook bij de aanschaf van de nieuwe auto zijn mijn vrouw en ik goed te woord gestaan en hebben de service als zeer prettig ervaren.

Handelsstraat 5

5391 LP Nuland