Goeie service en afspraken nagekomen!

Autobedrijf van Aarle komt bij mij over als een eerlijke onderneming.

Ik heb hier vorig jaar een nieuwe Volvo XC60 gekocht en het hele aankooptraject en nazorg inclusief onderhoudsbeurt ben ik volkomen over tevreden. Een fijn en warm familiebedrijf met eerlijke prijzen.

Alles volgens afspraak altijd vriendelijk prijs redelijk.

goed geen poespas

Gewoon een fijn bedrijf

Fijn een mee te werken. Er is aandacht voor de klant

Goede service en dienstverlening.

De service bij autobedrijf van Aarle is zoals hij behoort te zijn, goed. Ze doen wat er beloofd en afgesproken is.

Fijne autogarage met vertrouwen

Vriendelijke mensen die vertrouwen geven wanneer je langskomt. Mooie deal kunnen maken.

Super.

Super mooie auto gekocht. Heel goed door Ron geholpen. Ben zeer tevreden over de gang van zaken. Aanrader voor eenieder die een Volvo wil kopen.

Prima hoor

Beurt gehad en APK. Alleen jammer dat de bougies vervangen werden, was bij de vorige beurt ( bij Volvo dealer) ook al gedaan.

Top Service

Doen wat ze beloven

Als je een volvo zoekt moet je bij Van Aarle zijn!

Ik was op zoek naar een xc60 en die zijn daar in alle denkbare uitvoeringen en reële prijzen. Ik kocht hier 34 jaar geleden mijn eerste Volvo. Een 945 turbo intercooler. Een betrouwbaar familiebedrijf waar service hoog in het vaandel staat. En wij nu erg blij met de xc60 t8 r-design. De uitvoering zoals de oprichter Ben zou noemen: full options!

Fijn bedrijf vriendelijk personeel . alleen bij aflevering nieuwe auto lang moeten wachten .!

Goede service, 2e keer met grote tevredenheid een auto gekocht.

Professioneel

Mooie grote selectie volvo's, je gaat echt niet weg zonder een auto.

Net autobedrijf, goede prijs, mooie auto’s.

Vriendelijk en laagdrempelig familiebedrijf. Gastvrij ontvangen. Keurige prijs voor mooie auto!

Heel blij met Autobedrijf van Aarle!

Professioneel en gepassioneerd over Volvo

Keurig afspraak gemaakt, deze obv advies receptie wat later ingepland om combinatie te maken met grote onderhoudsbeurt. Pro-actief. Extra's worden vooraf afgestemd opdat je geen verrassingen hebt. Los van het feit dat het rijden van een auto duur is en blijft. Kortom prima garage aanrader.

vriendelijke personeel/prettige ervaring

De Volvo XC40 voldoet prima en zijn tevreden over de dienstverlening.

Fijn familiebedrijf met kennis van zaken.

Al 18 jaar zijn we klant bij Van Aarle, snel en prettig zakendoen. We rijden inmiddels in onze 4e Volvo, die we daar hebben gekocht. Ook de monteurs verstaan hun vak. Je auto is daar in goede handen!

Top service geweldig vak bedrijf.

Anderhalf jaar geleden bij van Aarle een volvo xc40 occasion gekocht super fijne auto. Nu mijn eerste service beurt uit laten voeren en ook dit weer keurig afgeleverd en hadden ook nog een lakstift voor m8j besteld en ook die weer keurig geleverd. Een bedrijf wat niet alleen auto's verkoopt maar ook nog eens een geweldige service en garage met uitstekende monteurs in huis heeft. Dus hier kunt u met een gerust hart naar toe om een auto te kopen. Gewoon geweldig.

Zeer goed bedrijf

Leuke mensen Duidelijke uitleg

Klant vriendelijk en behulpzaam

Ben reeds 10 jaar klant. Zijn erg meedenkend, korting op werkplaats uurloon als vaste klant. Helpen je met tweede hands materiaal waar nodig. Betrokken bij de klant. Gratis koffie!

Met zorg voor mijn Volvo

Dat is bij Van Aarle in vertrouwde handen. En naast de zorg voor mijn Volvo, zijn ze ook geïnteresseerd in de eigenaar van die Volvo. Een mooie combinatie.

een hele moie ervaring en aankoop

goede voorlichting en verkoop

Super accuraat in planning en uitvoering

Vriendelijke en persoonlijke benadering vakkundige service en redelijke prijzen

Handelsstraat 5

5391 LP Nuland