uitstekend geholpen

klantvriendelijk bedrijf

Das pas Klantvriendelijkheid!

Werd geholpen door Ron, die mij na 20 jaar gelijk herkende, kreeg naar mijn idee goed en betrouwbaar advies. Als deze XC70 net zo goed voldoet als de 850 en de V70 die ik eerder kocht bij Van Aarle dan ben ik helemaal blij na een debacle met een T4 van een helaas onbetrouwbare handelaar uit Vaassen! Grt en dank. Dick R

Eerlijke kwaliteit

Heldere uitleg en een kostenopgave voorafgaand aan de reparatieafspraak.

Prima.

Beurt keurig uitgevoerd.

Echt familiebedrijf, eerlijk en betrouwbaar. Onze aankoop is zeer naar wens verlopen. Complimenten!

Mensen komen hun beloftes na. Tweede auto die ik gekocht heb. Betrouwbaar bedrijf.

Super, net zo vriendelijk en degelijk als de Volvo.

Zie boven

Mooie volvo V90 gekocht, De auto is keurig afgeleverd. Als je een Volvo wil kan ik dit bedrijf zeker aanbevelen.

Prima, zeer klantvriendelijk

Prima service, klantgericht. Nooit gedoe, altijd alles goed geregeld.

Zeer prettige ervaring, betrouwbaar en correct.

Top bedrijf. Duidelijke info, auto op de juiste tijd klaar en geen verassingen in de financiën. Zou er zo weer een auto kopen.

Goed, snel en vakkundige dealer.

Heb vandaag mijn gekochte volvo XC 60 opgehaald. Prima verloop van het aankoopproces: goed advies en men komt de levertermijn na. Geen mooie praatjes; gewoon doen wat je zegt / beloofd. Heel fijn.

Komen afspraken netjes na, Tijdens de apk kwamen ze erachter dat de banden bijna op waren (nog goed genoeg om door de keuring te komen) maar boden bij voor weinig extra 4 gloednieuwe banden. Week later kwam ik erachter dat een hendeltje van de achterbank afgebroken was en die wordt gratis opgestuurd. Al met al een zeer fijn bedrijf om een auto te kopen.

Top.

Vriendelijke ontvangst en daarnaast goed geholpen.

Erg goed

Goede service en vakmensen!

Top bedrijf

Na voor onderzoek wisten we dat onze volgende auto een Volvo XC60 moest worden. Het liefst weer een diesel. Na een zoektoch op de world-wide-web hadden we een geschikte vervanger gezien bij van Aarle. Ik heb ze gebeld om een afspraak te maken voor een proefrit. In het weekend zijn we af gereisd vanuit het noorden naar van Aarle. Bij aankomst stond de volvo al netjes klaar voor een proefrit. Na een lekker bakje koffie en een kijkje in de showroom (snoep winkel voor een volvo-fiel) hebben we een proefritje gemaakt. Na de rit werden waren we het snel eens en was de koop gesloten. 2 weken later konden we de auto halen en waren al de afgesproken punten netjes uitgevoerd. Van Aarle is een no-nonsense autobedrijf die doet wat zeggen en hun afspraken na komen. Ook de vragen die ik voor en na levering waren snel beantwoord. Voor ons een top-garage dit de rit naar Nuland meer dan waar maakt.

Geweldig bedrijf!

Service gericht, deskundig en betrouwbaar.

Top service

Positief verrast met gratis leenauto tot mijn nieuwe gereed was top!!!

Top bedrijf

Duidelijk en recht door zee bedrijf. Goede service en eerlijke prijs. Zeldzaam goed onder garagebedrijven...

Prettige en ontspannen gesprekken, redelijke prijzen.

Er is een ruime keuze en de auto wordt tip top afgeleverd.

duidelijk, kort en goed

kundige medewerkers die met de klant meedenken

Fijn bedrijf

We hadden meteen een goed gevoel toen we binnen stapte bij het bedrijf. Het voelde vertrouwd. We zijn keurig geholpen

Goed en altijd vriedelijk

Correcte planning en uitvoering. Met betrekking tot voorlichting een klein minpuntje. Brandstoflekkage van de regeneratie van het roetfilter leidt tot een verhoging van het oliepeil, waardoor tussen de beurten door een garagebezoek noodzakelijk kan zijn. Dat is kennelijk een ontwerpfout waar niets aan te doen is. Dat had eerder mogen worden gecommuniceerd.

Klantvriendelijk, deskundig, betrouwbaar

Waar voor je geld & goede service

Met de koop van een XC60 onlangs heb ik weer mogen ervaren dat de verkopers van van Aarle hun afspraken altijd nakomen. Daarnaast zijn zij ook zeer transparant tijdens het verkoop proces over alle zaken omtrent de auto. Tijdens de grote beurt voor de aflevering is alles aangepakt wat nodig was inclusief de afgesproken (kleine) reparaties. Wederom een tevreden klant!!

Handelsstraat 5

5391 LP Nuland