perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Motorrijles van Egbert als zeer prettig ervaren. Duidelijke instructies maar ook ontspanning en lol op de motor. Gedetailleerde aanwijzingen. Tijdens rijles al \'gevoeld\' dat motor rijden erg leuk is. Ook voor vrouwen!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goede rijsschool! Ben hier gekomen nadat het bij mijn vorige rijsschool niet goed ging. Binnen een korte tijd gaven de instructeurs mij het vertrouwen dat ik het kon en vrij snel had ik weer plezier in het motorrijden.\r\n\r\nDe rijschool werk in het geheel gewoon lekker. \r\nEgbert en Mark zijn goede instructeurs, echte motorliefhebbers die met veel plezier en geduld alles duidelijk uitleggen. Ze geven op alle vragen rustig antwoord, ook al heb je het drie keer eerder gevraagd en kom je er niet uit. De lesmotoren zijn in goede staat, ze hebben vrij nieuwe Honda\'s en Yamaha\'s, voor ieder wat wils. Geen oude versleten rommel dus.\r\n\r\nWat ook een belangrijk voordeel is is dat de instructeur meerijdt op de motor en niet in de auto achter je aan rijdt. Hierdoor ziet de instructeur hetzelfde wat jij ook ziet en kan veel beter advies geven.\r\n\r\nDe dames van de planning zijn altijd behulpzaam. Binnen drie dagen kon ik meestal wel een afspraak inplannen. \r\nDaarnaast staat de koffie altijd klaar en runnen ze ook een motorkledingwinkel. Dat is ideaal om op het laatste moment nog winterhandschoenen of nieuwe laarzen te halen.\r\n\r\nIk raad deze rijschool aan iedereen aan. Je kan merken dat ze dit al jaren doen. Ze nemen je serieus, je bent geen nummer en ze kennen je bij je naam.\r\n\r\nIk adviseer iedereen hier te lessen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg fijn en relaxed, veel geleerd in een kleine periode.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen met rijschool van drie is in 1 woord geweldig!\r\nIk heb met veel plezier lessen gevolgd bij Joan. Dit heb ik als zeer prettig ervaren, ook omdat de uitleg zo goed was en je werd echt op je gemak gesteld. \r\nIk heb inmiddels 3 jaar mijn rijbewijs en denk met een glimlach terug aan mijn lessen.\r\nIk beveel jullie bij iedereen aan!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne rijschool met persoonlijke aandacht voor de leerling