Vriendelijk, meedenkend, adviserend en zakelijk

Warme ontvangst, echt een familiebedrijf. Duidelijke en eerlijke informatie. Meedenkend met je situatie en/of het gebruik van de auto en adviserend. Laten je vrij in je beslissing. Zakelijke en correcte afhandeling. Wij durven Bloemert auto's aan te bevelen bij familie, vrienden en kennissen.

Bijzonder prettig en behulpzaam bij de aanschaf van onze volgende Caddy!!!

Vader en zoon zijn bijzonder gedreven en behulpzaam bij de verkoop en begeleiding van - in ons geval - de aanschaf van een VW Caddy. Goed en sympathiek bedrijf!!

Wij zijn goed geadviseerd en de dienstverlening is prima

wij zijn goed geadviseerd en de dienstverlening is prima

Top !

Erg vriendelijke mensen. Mooi en net bedrijf .

vertrouwd en net bedrijf

Ivm. corona ,snelle reactie via email. vriendelijk, en duidelijke mensen. Gekocht bijna nieuwe Caddy voor een eerlijke prijs.

Zeer klantvriendelijk

Niet uit op een maximale prijs maar uiterst klantvriendelijk en meedenkend op een haast vriendschappelijke wijze.

Solide ondernemers met gevoel voor service, klantvriendelijkheid en duidelijkheid

Ondanks corona goed en duidelijk zaken kunnen doen op afstand vanuit het buitenland. Correct bedrijf met top kwaliteit auto's. Aanrader, kan niets anders zeggen.

Betrokken en deskundig bedrijf

2de hands Caddy gekocht die ons prima bevalt. Deskundig advies. Redelijk in onderhandelen hoewel er wel iets meer richting klant had gekund.

Top behandeling en service

Prettige en mee denkende mensen.

Prettig zaken doen en zeer klantvriendelijk

Meedenkend en zeer net bedrijf qua uitstraling.

Goede en open communicatie

Straalt vertrouwen uit

Erg prettige ervaring

Het contact verliep ongedwongen en in hoge mate professioneel. Die ervaring heeft in grote mate bijgedragen in de keus van de nieuwe auto.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel klantvriendelijk familiebedrijf met ouderwetse service.\r\nMet oog voor de mens, geweldig .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf persoonlijk contact en een vertrouwd gevoel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Afgelopen zaterdag een geweldig mooie X3 gekocht. De auto is 8 jaar oud, maar rijdt en ziet er als nieuw uit. Erg fijn geholpen. Een eerlijk familie bedrijf. Zeer aan te bevelen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onze zoekopdracht is prima uitgevoerd. Prima bedrijf, vriendelijk en ongedwongen contact.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldige service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Meer dan vriendelijk geholpen aan een prachtige VW Caddy\r\ndie ik moet laten aanpassen voor mijn gehandicapte dochter. Bedankt Hendrik ik ben er blij mee

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige benadering en goede plezierig behandeld.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel vriendelijk familiebedrijf, klant- en servicegericht! Zeker aan te bevelen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Keurig ontvangen. Ruime mogelijkheden voor een proefrit. En afspraken worden nagekomen. Top.

Industrieweg 30

7951CX Staphorst

Over H. Bloemert Auto's

H Bloemert Auto’s is een echt familiebedrijf met passie voor auto’s bij ons gaat service, persoonlijke aandacht en kwaliteit voor op. Ons aanbod bestaat voornamelijk uit mooie, jonge en compleet uitgeruste auto’s met weinig kilometers, veelal Duitse merken zoals Volkswagen, Audi & BMW. Welke we zorgvuldig selecteren en ook zelf importeren. Inruil is bij ons ook mogelijk. Ook kunnen wij de financiering van uw auto regelen.