goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je wordt professioneel geholpen en krijgt goede en extra service. Zo heb ik nog een reserveband inclusief materiaal bij kunnen bestellen. Ook word de auto netjes en schoon afgeleverd, alsof hij nieuw is!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al een poosje hadden we ingedachten om onze oude auto te vervangen, na wat rond gekeken te hebben op het internet kwamen we uit bij een auto die ons wel wat leek. Verheij was de eerste garage die we bezochten. We waren er tevreden. We werden vriendelijke ontvangen. Kregen eerlijk antwoord op onze vragen. En konden zonder vervelende verkoop praatjes onze auto kiezen. Met als resultaat dat wij nu met een goed gevoel een mooie auto hebben.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met dit bedrijf was zeer goed en deskundig. Wij werden vriendelijke geholpen beide keren dat wij hier waren.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Contact met Marco als zeer prettig ervaren. Superblij met onze Mini Countryman. Goede service, staat altijd voor je klaar. Zou Verheij zeker bij anderen aanbevelen. Zou zo weer een auto bij Marco en Liebeth kopen. Echt een aanrader!

voldoende, een redelijke ervaring

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vriendelijke mensen\r\nGeen ervaring met hun deskundigheid\r\nWeet niet of ik dit bedrijf aan zal bevelen, daarvoor te weinig ervaring mee.\r\nIk ga niet akkoord met gebruiken van IP-adres

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit jaar voor de 2x een auto gekocht bijverheij, professioneel, deskundig en zeer betrouwbaar.\r\nWij waren deze keer op zoek naar een automaat, binnen een week had Marco voor ons de perfecte auto gevonden!\r\nZoals gewoonlijk een auto met weinig kilometers en uitstekende prijs/kwaliteit.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf. Erg vriendelijk en hulpvaardig. Klantgericht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima geholpen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We werden vakkundig en eerlijk geadviseerd.\r\nVoldoende keus aan auto\'s die aan onze wensen voldeden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een klantvriendelijk bedrijf, dat met je mee denkt!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rustige niet opdringerige heer, neemt alle tijd en moeite voor je als klant. Perfecte aflevering van de auto schoon gemaakt en gratis nieuwe vloermatjes erin.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Superleuke mensen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf heel goed alles ging snel goeie service vriendelijke mensen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer fijn contact gehad en mijn droomauto gekocht

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Woensdagavond mijn autootje opgehaald. Ik ben er super blij mee. Fijn kleinschalig bedrijf, vakkundig geholpen, lieve mensen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Niet zo veel problemen met de auto gehad maar de nazorg is prima, eigenlijk zoals je mag verwachten.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De auto die ik wilde hebben daar gevonden.\r\nZeer positief,goede service,echt toffe mensen.\r\nBedankt Marco en Liesbeth !!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer positief .

Havenstraat 95 2

2984 AC Ridderkerk

Over Auto's Bij Verheij

Auto's Bij Verheij: occasions van dealerkwaliteit! De auto's worden door ons persoonlijk geselecteerd en ingekocht.