perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed, goede service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Die was goed en netjes.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig zaken te doen met dit bedrijf. Goed bereikbaar via mail en WhatsApp.

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer klantvriendelijk en transparant bedrijf, met prima service. Komen afspraken netjes na en zijn erg behulpzaam. Kleine tip: Toen ik mijn auto kwam ophalen kreeg ik hem ongewassen en ongestofzuigd mee. Het zou perfect zijn als de auto perfect schoon en gewassen wordt afgeleverd! Ondanks dat toch een dikke 8!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijke ontvangst. Ook de service bij de oplevering was super. Mijn zoon is zeer tevreden met de Toyota Aygo.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helemaal blij met mijn Fiat 500. Correct geholpen en goede ontvangst. Top service. Snelle afwikkeling mbt kentekenregistratie.\r\nIk kan het iedereen aanbevelen. Leuke auto\'s voor een mooie eerlijke prijs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ontvangst was vriendelijk, werd goed geholpen, geen probleem om een proefritje te maken. Duidelijke communicatie. Heel tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn zaken doen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf recent een Suzuki Swift gekocht bij Verheij, zeer tevreden moet ik zeggen ,ik hoorde een licht gebonk in de auto ook nadat mijn garantie van 3 maanden voorbij was werd dit gewoon kosteloos verholpen.Keurig bedrijf met service hoog in het vaandel .Bent u ook van plan een auto aan te schaffen,ga gerust eens kijken .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onze eerste indruk van dit bedrijf was vriendelijk, betrouwbaar en netjes.\r\nGemaakte afspraken werden correct nagekomen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk onvangst . Goede keus aan auto\'s en eerlijk advies.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aardige mensen en zeer behulpzaam.\r\nZeggen we ze beloven.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hier een occassion gekocht. \r\nBen tot nu toe zeer tevreden! Alles wordt goed afgehandeld, mails worden snel behandeld.\r\nOver garantie kan ik nog niets zeggen maar heb hier alle vertrouwen in.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldig geholpen, het even wachten was het zeker waard.\r\nFijn bedrijf met fijne mensen.\r\nEen aanrader om daar een auto te kopen\r\n\r\nMvg. Jan vd Arend

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige bedrijf, verkopers zijn geduldig en leveren een prima service. Ben erg blij met mijn nieuwe auto!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een flink ongeluk met trillende benen toch voor een nieuwe auto gaan kijken. Ditmaal bij Verheij. Ik werd goed geholpen, heb een super fijne auto gekocht en ga met een vertrouwd gevoel de weg op. Mijn volgende auto ga ik hier zeker kopen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf leuke en goede auto gekocht .\r\ngoede service en de mensen hebben geduld.\r\nde volgende auto koop ik weer bij dit bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service en nette afhandel i ng

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De aankoop van mijn nieuwe auto verliep uitstekend. De service van Auto\'s bij Verheij is snel en compleet, en de prijzen zijn schappelijk. De auto wordt netjes afgeleverd en eventuele gebreken worden duidelijk aangegeven en eventueel verholpen. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare en kwalitatief goede auto!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Van een kennis hoorde ik van uw bedrijf. Hij had goede ervaring en kon mij u aanbevelen. Ben gaan kijken op de website, deze vond ik heel toegankelijk en duidelijk, vriendelijk en professioneel. Had meteen een goede indruk. Deze bleek later te kloppen bij het contact over de aankoop van de auto en de afhandeling hiervan. Kortom: prima ervaring, om uw bedrijf ook weer aan te bevelen aan anderen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De auto die ik gekocht heb ben ik zeer tevreden mee ik werd goed geïnformeerd ook goed geholpen. Na een lange tijd was er een defect aan de linker deur met de centrale vergrendeling. Ik werd perfect snel en vriendelijk geholpen. Ik ben zeer tevreden met deze bedrijf goede service. En tenslotte get zijn aardige vriendelijke mensen die je helpen te kiezen voor een goede auto.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Havenstraat 95 2

2984 AC Ridderkerk

Over Auto's Bij Verheij

Auto's Bij Verheij: occasions van dealerkwaliteit! De auto's worden door ons persoonlijk geselecteerd en ingekocht.