voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Suzuki Alto uit 2010 gekocht bij Bij Verheij. Prettig, \'no nonsense\' contact, snel geregeld ook.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf positieve ervaring,heel klantvriendelijk en netjes geholpen,op al mijn vragen deskundig en vriendelijke uitleg gekregen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima! Snelle service en mooie auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed geholpen gastvrij heel vriendelijk goede service en snel zeker de moeite waard om daar heen te gaan

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig geholpen daar. Het terrein staat vol met nette auto\'s in de kleinere klasse. Historie etc ook helder aanwezig.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf genoeg jong gebruikte occasions staan.\r\nwij hadden geluk dat er net 1 binnen kwam die paste bij ons budget.\r\ngezellige mensen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klein bedrijfje verkoopt vrijwel alleen kleine auto\'s die in top staat zijn !\r\nHele vriendelijke, betrouwbare, gastvrije mensen.\r\nLeveren de auto goed af !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeg geholpen en een leuke auto gekocht. Erg tevreden!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed bedrijf. \r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Marco een Mazda 2 van 2009 gekocht. Wij rijden er nu een week in en hij bevalt meer dan prima! Van verkoop tot aflevering hele goede service en de auto is heel netjes met beurt etc. afgeleverd. Voor de volgende auto zullen we als eerst weer terugkomen bij Auto\'s Bij Verheij. Dank voor de service!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben goeie ervaring met dit auto bedrijf \r\nEigenaars zijn heel meedenkend en zeer klantvriendelijk als er problemen voor doen dan worden ze meteen opgelost. U kunt hier echt een auto kopen want de service is heel goed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede communicatie, service en een ruime keuze aan leuke auto\'s!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring. Pixo gekocht voor mooie prijs. Netjes en snel afgeleverd. Bleek later dat remmen piepten: geen probleem, direct nieuwe remblokken eronder terwijl ik wachtte.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Net een auto gekocht. Mensen komen betrouwbaar over.\r\nWe hadden er een goed gevoel over. Hebben de auto net aangeschaft en nog maar een paar km gereden. \r\nAuto werd netjes afgeleverd. Ondanks de leeftijd van de auto zag het er nog keurig uit.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had op de website van verheij een leuke suzuki swift zien staan en na een telefoontje met marco kon ik gelijk komen kijken en een proefrit maken. Ik werd goed en vriendelijk geholpen en rij nu zeer tevreden in deze auto rond.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk ontvangen, eerlijk en betrouwbaar (transparant), meer dan redelijke afleverkosten (inclusief 2 jaar apk, onderhoudsbeurt en 3 maanden garantie), komen afspraken netjes na. Aflevering auto na koop was erg snel en aflevering was netjes (auto was gepoetst en van binnen ook zeer netjes).

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk ontvangen, goede service. Eerlijk en betrouwbaar

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vriendelijk, duidelijk, redelijk qua onderhandelen,\r\n1ste indruk gelijk goed. auto\'s zagen er netjes uit.\r\nsnel afhandelen. \r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tijdje geleden een FIAT 500 gekocht met 3 maanden garantie. Helemaal blij ernaa. De airco ging kapot, was iets buiten de garantie en ze deden nergens moeilijk over. Kreeg een leen auto mee en de volgende dag was de auto weer klaar. Wat een super goede service en aardige mensen zeker een aanrader om hier een mooie auto te kopen!!

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed en snel geholpen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tweedehands Suzuki Alto gekocht. Vriendelijk ontvangst daarna proefrit gemaakt. Na aanschaf erg snel op kunnen halen (had deze vrijdag nodig kon hem als ik wilde woensdag al halen). Bij aflevering was er een onvoorziene omstandigheid aan de auto, deze is per direct opgelost. Probleem kan altijd en gaat er m.i. om hoe deze wordt afgehandeld en dit is keurig netjes en zeer snel gedaan. Geen gedoe, to the point en ontzettend klantvriendelijk. Zeer tevreden klant!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke ontvangst, deskundig advies, zonder probleem in twee auto\'s een proefrit kunnen maken. Goede afhandeling van het kentekenbewijs. Geen dure afleveringskosten met o.a. nieuwe APK, onderhoudsbeurt en garantie.

Havenstraat 95 2

2984 AC Ridderkerk

Over Auto's Bij Verheij

Auto's Bij Verheij: occasions van dealerkwaliteit! De auto's worden door ons persoonlijk geselecteerd en ingekocht.