goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en klantvriendelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooie auto voor mijn zoon gekocht. Keurig geholpen en zeer betrouwbaar. Alles werd keurig geregeld. Zal dit bedrijf zeker aanbevelen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een goede indruk gekregen.\r\nWe zijn zeer goed geholpen, en we hebben een mooie auto gekocht. en er is een goede garantie, ja de koffie was ook lekker.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wordt goed geholpen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijk en betrouwbaar.\r\nRuime keuze.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na telefonisch een afspraak gemaakt te hebben stond de auto op een koude zaterdagochtend geheel ijsvrij op mij te wachten. Terwijl ik de auto bekeek, stond de heer Verheij rustig toe te kijken en was niet opdringerig en had geen gladde verkooppraatjes. Mijn vragen werden keurig beantwoord. De deal werd gemoedelijk onder genot van koffie en thee in het knusse kantoortje gesloten. Thuis gekomen nog een mail gestuurd waarop binnen enkele minuten door mevrouw Verheij keurig gereageerd werd. De auto werd daarna netjes afgeleverd. Een goede service is voor deze ondernemers vanzelfsprekend.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn bedrijf aan huis, prima geholpen snelle correcte afhandeling.\r\nZeer tevreden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en snelle service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klein bedrijf met een goede en snelle service. Betrouwbaar, gastvrij en een vriendelijke ontvangst!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel prettig, goede service. Erg vriendelijke mensen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik was al een tijdje op zoek naar een bepaalde auto en vond deze Bij Verheij voor een goede prijs. Mijn oude auto kun ik inruilen.\r\nAlles is keurig geregeld, er was duidelijke communicatie en de auto is op tijd geleverd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Meteen een goed gevoel bij de kennismaking. Aardige en behulpzame mensen.Communicatie verliep zeer goed.\r\nGeen snelle babbel zoals menig autoverkopers.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf leuke, en deskundig geholpen.\r\nen onder genot van een bakkie koffie, met marco en ijn vrouw de papieren in orde gemaakt.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een uitgebreide zoektocht naar een (eerste) auto voor onze dochter zijn we uiteindelijk bij \'Auto\'s Bij Verheij\' uitgekomen. Waren we hier maar begonnen! Liesbeth en Marco bewijzen dat een auto verkopen ook zonder verkooppraatjes kan.\r\nVeel keus uit eerlijke, nette, goed onderhouden auto\'s voor een reële prijs. We hebben een mooie Kia Picanto aangeschaft en inmiddels ervaren dar de after-sales ook prima in orde is. Volgende keer eerst hier naar toe!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf komen de klant betrouwbaar tegemoet.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor het eerst dat ik weer vertrouw in een autobedrijf. Ik werd hartelijk ontvangen en konden zij ervoor zorgen dat ik op dezelfde dag de auto kon meenemen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig ontvangst. Goede auto kunnen kopen voor een goede prijs. Bedrijf is aan te bevelen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nette auto\'s en nette service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer behulpzaam, betrouwbaar en voor een mooie prijs!

Havenstraat 95 2

2984 AC Ridderkerk

Over Auto's Bij Verheij

Auto's Bij Verheij: occasions van dealerkwaliteit! De auto's worden door ons persoonlijk geselecteerd en ingekocht.