Laden reviews...
16 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De ervaringen zijn overwegend positief met vriendelijk personeel en duidelijke uitleg. Klanten waarderen de follow-up en eerlijke prijsafspraken. Een enkele melding gaat over een kleine technische kwestie, maar over het algemeen verloopt het aankoopproces soepel en relaxed.
Ik ben erg goed geholpen bij het kiezen van een nieuwe auto. Heel erg tevreden met mijn Mini Countryman! Ik kan dit autobedrijf aan iedereen aanbevelen, de eigenaars zijn heel vriendelijk en meedenkend!
9 September 2026
Marleen
Rotterdam
Auto gekocht bij dit bedrijf na een eerder prima ervaring. De auto wordt netjes afgeleverd en binnen de garantie kan je terug voor als er iets aan de hand is en dat wordt dan netjes en snel opgelost … chapeau!!!!ik zou mensen deze verkoper zeker aanbevelen
4 September 2026
Linda Van der Kruit - Moerland
Rotterdam
wij hebben hier een mooie auto gekocht alles netjes geregeld
31 August 2026
patrick
apeldoorn
We zagen de auto op de site. Maakte een proefrit en werden het snel eens met de heer van Verheij over de prijs en voorwaarden. Wat ons erg aansprak is het no-nonse karakter van dit kleine garagebedrijf. Oprecht zaken doen, duidelijk en zonder gladde praatjes.
17 August 2026
Marcel
BREDA
Ik ben prima geholpen, een eerlijke manier van verkopen die mijn vertrouwen wekte. Goede inruil voor mijn Twingo en blij met de C1 die ik heb gekocht. Een aanrader !
9 July 2026
Marijke Velders
Rotterdam
De communicatie, ontvangst, opvolging en hulp was super. Alleen jammer dat de auto nog steeds piepende remmen heeft na 2 weken inrijden.
15 May 2026
Rene
Heerlen
Ik ben erg goed en vriendelijk geholpen. Ik zal jullie zeker aanraden aan vrienden of nog een keer terug komen!
11 May 2026
Joya
Asperen
Top! zeer fijn geholpen en geen typische gladde verkopers wat een opluchting was. Ze denken ook met je mee. Ik ben erg tevreden en erg blij met mijn fiat 500
6 March 2026
Lydia
Bergschenhoek
Niet voor niets de derde auto hier gekocht. Betrouwbaarheid is het beste woord wat ik voor dit bedrijf kan verzinnen. Zowel in handelen als in afhandelen zeer goed over te spreken!
27 February 2026
Wim
papendrecht
De auto was als beschreven en de service goed. Ook een aardige mens met te praten
27 February 2026
Olaf
Rijswijk
Mooi aanbod, reële prijzen en goede service
19 February 2026
Judith
Visser
Ik ben daar geholpen door een hele aardige man die duidelijk was bij vragen zonder opdringerig te zijn . Ik zou anderen zeker aanraden om daar ook eens te gaan kijken , als je een andere auto zoekt .
6 February 2026
Anja
Dordrecht
Wordt netjes geholpen. Geen overdreven verkooppraatjes. Laat je rustig kijken en proefrijden.
1 February 2026
Janny
Berkenwoude
Ik ben heel goed geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe Fiat 500. Ik zou dit autobedrijf zeker aanbevelen!
7 November 2025
Marleen
Rotterdam
Fijne verkoper. Nette prijs gekregen voor inruil auto. Ik ben heel blij.
6 October 2025
Rutger
Breda
Mee denkend en behulpzaam
17 September 2025
Marja
Schiedam
Ik heb wel auto ingeruild ben ik echt blij mee Ook gooie service
Beveelt niet aan
10 September 2025
Sami
Ede
Voor de 2e keer hier een auto gekocht. Een goede prijs voor mijn inruil auto gekregen. Vriendelijk echtpaar. Geen dure showroom, maar gewoon relax een auto kopen.
13 August 2025
Otto
Mijnsheerenland
Werd goed geholpen, goede service, snel !
29 July 2025
Diane
Ridderkerk
Ik heb een hele goede ervaring met Auto's bij Verheij. Ik kon mijn oude auto inruilen. Daar kreeg ik een nette prijs voor. Het is ook niet een autoverkoper die je wat aansmeert. Ik ben ook erg blij met de auto die ik er gekocht heb.
3 June 2025
Bertine
Ridderkerk
Goed auto netjes volgens afspraak afgeleverd,.. (houden zo),...
30 May 2025
Ruud Kouwen
Breda
Na het zien van een mooie auto via AutoTrack een afspraak gemaakt voor proefrijden. Na de proefrit en afspraken over het bijwerken van wat kleine puntjes aan de auto stond hij binnen een week op de afgesproken tijd klaar en was alles naar wens opgelost. Geen gladde praatjes maar schappelijke prijzen en praktische oplossingen.
28 May 2025
F.P. den Eerzamen
Stellendam
Rustige man, zeer makkelijk een afspraak te maken. Geen praatjesmaker. Snel en adequaat geholpen.
23 May 2025
Anoniem
Rotterdam
Recent een auto gekocht bij Auto`s Bij Verheij. Tot nu toe een prettig contact. Zeker aan te bevelen.
19 April 2025
Marco
Barendrecht
Hele eerlijke man, geen verkoop praatjes. Mooie auto's. Samen tot een mooie deal gekomen.
5 April 2025
P
Zwijndrecht
Auto's Bij Verheij: occasions van dealerkwaliteit!
De auto's worden door ons persoonlijk geselecteerd en ingekocht.
Havenstraat 95 2
2984 AC Ridderkerk