voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf kwam met de melding dat de airco aangaf dat de buitentemperatuur -32 was.\r\nDus hoogstwaarschijnlijk buitentemperatuurmeter kapot.\r\n\r\nGerrit heeft mij keurig geholpen, geen enkele aanmerking, maar ik kom niet meer bij jullie terug, vrees ik!\r\n\r\nIk zocht een servicegericht bedrijf dat meedenkt, maar dit sluit niet aan bij de manier waarop jullie werken zoals ik dat gewend ben.\r\nAuto is aan de meetapparatuur gehangen om tot dezelfde conclusie te komen. \r\nKortom voor een onderdeel van 30 euro is een onderzoek nodig van 120 euro terwijl al redelijk duidelijk was wat er aan de hand was.. Dit is compleet uit balans! \r\nAls ik dus bij elke beurt al 120 euro kwijt ben aan de diagnoseapparatuur, kan ik dat beter zelf aanschaffen en alleen het onderdeel bij jullie bestellen. Ik was zelfs met deze ene keer dan al goedkoper uit geweest.\r\n\r\ndus wat helaas blijft hangen is: als je binnenloopt ben je al 120 euro kwijt! \r\n\r\nGroet en uiteraard tot discussie bereid!\r\n\r\nAldert

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen zijn positief\r\nWerkzaamheden worden vooraf doorgesproken, waarbij de kosten gedetailleerd worden gemeld.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Bas aan het goede adras!
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een ondernemer met grote kennis en passie voor Landrover en zijn medemens. Goede service is hier vanzelfsprekend net zoals de eerlijke & normale tarieven. Een fijn team van medewerkers waar wij kennis mee mochten maken en die stuk voor stuk hun beroep uitoefenen met veel plezier en 100% servicegericht zijn!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ervaringen met zn oude stal.zijn nieuwe stal de service niet veranderen.ga zo door

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De ongedwongen sfeer en vriendelijkheid vallen direct op na binnenkomst. Hier werken mensen met een passie voor Land Rovers. De werkplaats is vrij toegankelijk en ook is er een plek om zelf te werken, terwijl je auto nagekeken wordt. Ideaal.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super mensen. Zeer deskundig. Jarenlang probleem eindelijk verholpen. Als er maar iemand met verstand van zaken na kijkt blijkbaar. \r\n\r\nEn natuurlijk ik ben een vrouw.... de wijn was ook heerlijk tijdens het wachten (en nee ik hoefde niet terug te rijden)

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top bedrijf zeker een aanrader!!!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ontzettend vriendelijk en gastvrij ontvangen! No nonsens, what you see is what you get, openheid van zaken: het geeft al met al veel vertrouwen en heeft ons doen besluiten onze auto hier niet alleen te kopen maar ook in onderhoud te houden. Ga zo door!!
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Diverse malen geweest, elke keer erg vriendelijk ontvangen en zijn super tevreden
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed en heel behulpzaam
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel