perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima spoeling mijn xc70 uit 2011 had al veel zwarte olie dan ik verwacht had en dat bij 140 dkm. \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Automaatbak laten Flushen, Mazda CX-7 heeft ruim 100000 km gereden bij het overschakelen voel je de auto licht schokken.\r\nNa het spoelen schakelt de auto weer als nieuw.\r\nPrettige man legt alles uit en je mag alles zien.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn Audi DSG laten spoelen had niet echt klachten maar merkte na het spoelen toch duidelijk verschil.\r\nZal dit na 60.000km zeker weer doen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn Audi A4 preventief laten spoelen was in een uurtje klaar. \r\nWas fijn om mee te kijken. Tot de volgende keer.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Afgelopen maandag mijn Mercedes 200 cdi laten spoelen. \r\nRijd weer als een zonnetje, had soms wat ruwe schakelingen als die koud was gezien de km stand. 150.000 Spoeling duurde 1,5 uur \r\nNu weer soepel opschakelen.\r\nBedankt \r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top geholpen, mijn Mercedes had wat moeite in de ochtend met wegrijden is nu helemaal weg.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Afgelopen zaterdag mijn Bmw 535D laten spoelen. \\r\\nRijd weer als een zonnetje, had soms wat ruwe schakelingen. Flushed gaf aan dat dit normaal was gezien de hoge km stand. Spoeling duurde 1,5 uur inclusief het vervangen van de karterpan met filter. \\r\\nWas top dat ik erop kon wachten, mocht zelfs gedeeltelijk meekijken hoe de oude en nieuwe olie eruit zag. Top ervaring, bedankt jongens.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vanmiddag langs geweest om de automaat van mijn volvo S60 uit 2002 preventief te laten flushen en moet zeggen dat de automaat echt perfect schakelt na de spoeling hij schakelt nog vloeiender door de versnellingen heen en maakt meer gebruik van z,n koppel voorheen schakelde de automaat wat hoger in de toeren en nu schakelt de bak bij minder toeren wat het brandstofverbruik ook ten goede komt.Ik ben zeer tevreden over de service en de spoelbeurt en zal flushed.nl zeker bij andere aanbevelen.\r\nRoeland bedankt voor de goede service en tot de volgende spoelbeurt.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer tevreden. Kon mijn Volvo in de avond langsvoegen. Mocht tijdens de spoeling meekijken, wat een zwarte drap.\r\nAuto schakelt nu weer als een zonnetje. En dat voor een betaalbare prijs. Bedant jongens!

Kuipersweg 1 a

3446JA Woerden

Over Flushed

Flushed is gespecialiseerd in de automaatbak spoelen. Wij zijn geen garage en doen geen andere activiteiten zoals: tuning of reparaties. Het voordeel hiervan is dat wij al onze tijd stoppen in het spoelen, waardoor wij over veel kennis beschikken en zeer professioneel te werk gaan. Ook kunnen wij scherpe prijzen hanteren. Onze methode van het spoelen van de automaatbak is gespecialiseerd: De gehele automaatbak inclusief koeler, leidingen, warmte wisselaar en koppelvormer gereinigd. De automaat wordt gespoeld terwijl de motor draait, wat zorgt voor een betere spoeling zonder complicaties. 95% van de oude vervuilde olie wordt tijdens het spoelproces verwijderd. De nieuwe verse olie voldoet aan de laatste eisen en laat uw automaat maximaal presteren. Wij werken op een zodanig milieu vriendelijke wijze, dat er geen olie verloren gaat. Deze professionele werkwijze zorgt dat de automaatbak op een correcte wijze wordt gespoeld voor een zeer scherpe prijs!