perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg blij met het resultaat de auto bonkte voor het spoelen en is nu helemaal verdwenen meekijken was ook leerzaam

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima svc, snel en goede uitleg, versnelling doet het bij wegrijden al beter. Minder geluid bij schakelen en sneller naar de volgende versnelling

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Perfect

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke contact en uitleg gekregen bij elke stap die werd uitgevoerd. BMW schakelt weer heerlijk, had probleempje dat auto nog wel eens moeite had met opschakelen of kickdown. Problemen zijn allemaal weg! Absolute aanrader.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldig. Sympathiek. Goede uitleg.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Verstand van zaken en liefde voor het vak.\r\n\r\nWeet overigens, behalve van de automaat, meer van automobielen, dat is handig want vaak heeft het een te maken met het ander. \r\n\r\nIk ga daar zeker over pakweg 60.000 km weer langs.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk contact, correct met afspraken, vakkundig werk en concurrerende prijs

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn automaat schakelde al een tijdje niet lekker. Maar ja en dan..? Via via het advies gekregen om mijn auto hier te laten spoelen. Ik ben goed ontvangen en kreeg goed uitleg over het proces. wat een verschil na de spoeling. Daarna reed hij weer heerlijk. Aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service fijn dat ik kon meekijken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben vandaag bij Roeland langs geweest na een telefonische afspraak en kon direct terecht voor het spoelen van mijn automaat, zijn werkwijze is zeer netjes en precies. Je mag met alle handelingen mee kijken en Roeland geeft overal een goede duidelijke uitleg bij. Mijn spoeling wat puur uit voorzorg de bak schakelde goed en doet het nog steeds goed. Kortom een aanrader!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Volvo schakelt weer als een zonnetje.\r\nHad een harde bonk tijdens het schakelen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf DSG laten verversen. Netjes gedaan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed bevallen direct stekker vervangen die blijkbaar lekte van de automaat als extra service.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service duidelijk verschil na de spoeling. \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op 1 april 2016, de automaat van een MB E240 uit 2002 laten spoelen met 150.000 km op de teller. De automaat schakelde wat traag en de kick down duurde een paar seconden voordat deze inschakelde. Na de spoeling rijd deze MB weer voortreffelijk en de kick down grijpt gelijk in! Deskundige eigenaar vertelt veel over het proces en ik mocht er vanaf het begin bij aanwezig zijn!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf persoonlijke benadering, zorgvuldig proces.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Flushed is een bedrijf dat uitsluitend spoelingen doet van automaten. Een echte specialist dus. Roeland legt duidelijk uit wat hij doet en waarom hij dit doet. Het resultaat is een bak die duidelijk soepeler schakelt en sneller reageert dan voorheen. Kortom, Flushed is een aanrader wanneer je je bak wilt laten spoelen.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig en persoonlijk contact. Veel uitleg tijdens de behandeling.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top resultaat mijn renault schakelt veel soepeler.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk, duidelijk en behulpzaam.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn Volvo laten spoelen was super, als ik dit had geweten had ik het 2 jaar eerder gedaan toen de eerste klachten kwamen. Vooral op korte afstanden goed merkbaar.\r\n\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima werk afgeleverd. Het leuke is ook dat je erbij staat en kunt zien wat er allemaal tijdens het spoelen gebeurd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto voor spoelen en olieverversen van automatische versnellingsbak gebracht. Klaar terwijl je wacht. Gepassioneerde monteur werkt keurig en geeft goede voorlichting over nut en noodzaak van onderhoud van de versnellingsbak. Bak schakelt nu weer heel soepel. Prima bedrijf!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf BMW 745i geflushed.\r\nRoeland werkt op z\'n gemak en doet alles heel netjes.\r\nMijn automaat had voor jet flushen last van pendelen van het toerental bij vaste snelheid.\r\nDit probleem is geheel verdwenen en de bak schakelt volgens mij ook soepeler naar hogere versnellingen.\r\nIk kreeg een goed advies om een andere type olie te kiezen voor mijn bak.\r\n\r\nIk zeg..dit adres is een aarader.\r\n\r\nTen minste de moeite om vanuit Tilburg naar toe te rijden.

Kuipersweg 1 a

3446JA Woerden

Over Flushed

Flushed is gespecialiseerd in de automaatbak spoelen. Wij zijn geen garage en doen geen andere activiteiten zoals: tuning of reparaties. Het voordeel hiervan is dat wij al onze tijd stoppen in het spoelen, waardoor wij over veel kennis beschikken en zeer professioneel te werk gaan. Ook kunnen wij scherpe prijzen hanteren. Onze methode van het spoelen van de automaatbak is gespecialiseerd: De gehele automaatbak inclusief koeler, leidingen, warmte wisselaar en koppelvormer gereinigd. De automaat wordt gespoeld terwijl de motor draait, wat zorgt voor een betere spoeling zonder complicaties. 95% van de oude vervuilde olie wordt tijdens het spoelproces verwijderd. De nieuwe verse olie voldoet aan de laatste eisen en laat uw automaat maximaal presteren. Wij werken op een zodanig milieu vriendelijke wijze, dat er geen olie verloren gaat. Deze professionele werkwijze zorgt dat de automaatbak op een correcte wijze wordt gespoeld voor een zeer scherpe prijs!