goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super geholpen en een goede uitleg over de procedure van het flushen door Roland.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag bij Roeland geweest...Mercedes automaatbak gespoeld. Waauuuwwww, wat schakelt het automaatje weer lekker soepel. Idd loopt hij stationair vlakker en rijdt weer als nieuw. Ontzettend bedankt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aardige vent, werkt netjes en resultaat is prima: automaatbak slipte, bleef soms lang hangen in een versnelling of deed soms lastig bij schalkelen van 2 naar 3. \r\nNa flush schakelt ie veel beter, geen gekkigheidjes meer.\r\nHij gebruikt alleen niet de kroon-olie waarmee reclame wordt gemaakt.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag mijn Z4 laten flushen. Nadat er op korte termijn een afspraak gemaakt kon worden werd ik vriendelijk ontvangen en kreeg bij iedere stap uitleg over het proces. En wat een verschil. De auto staat meer stil dan er mee wordt gereden maar ondanks de lage kilometer stand was de oude olie zwart. Met de nieuwe olie erin schakelt de auto weer perfect en is het slippen van de koppeling bij wegrijden volledig weg. Een aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De automaat van mijn Audi A6 laten spoelen. 2 jaar geleden is er door een lekke radiator koelvloeistof in de bak gekomen. Kreeg geleidelijk aan meer problemen. Resultaat is tot nu toe ( na 1 week) fantastisch. Vooraf een duidelijk verhaal. Ben zeer tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke en zeer deskundig bedrijf. \r\nNeemt de tijd en geeft goed advies.\r\nPrijs/kwaliteit dik in orde.\r\nMercedes dealer zelf bleek achteraf veel duurder en minder professioneel te zijn. Automaat spoelen is een vak en dat weten ze bij Flushed in Woerden.\r\nAanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een vlotte afspraak te hebben gemaakt,ben ik vandaag 14 oktober zeer goed geholpen door Roeland,veel vakkennis bekend met het merk Volvo met zijn diverse automaat varianten.Het resultaat na de spoeling was zeer bevredigend.Prijstechnisch/kwalitatief ten zeerste aan te raden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via een collega op de hoogte gebracht en na een bezoek aan de website besloten mijn Mercedes SLK230 te laten \"Flushen\". Het resultaat is verbluffend, stiller, sneller en beter schakelen. Het rijgenot is nog groter.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer fijne ervaring,kon snel terecht goede service en klantgericht.Deze jongen weet precies waar hij mee\r\nbezig is.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf XC70 D5 geartronic van 2013 problemen met automaat bij het wegrijden. Volvo garage raadde aan een nieuwe versnellingsbak te plaatsen. Ik heb gelukkig niet geluisterd en ben via internet bij flushed terecht gekomen. Automaat gespoeld, Alles weer in orde, echt toppie!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed , deze jongen weet wat hij doet legt ook stap voor stap uit wat er gebeurd ben uiterst tevreden .

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helder verhaal, goede service, precies wat je verwacht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top echt een aanrader\r\nNa dat mijn Mercedes E240 wat problemen begon te krijgen met advies van de garage hier na toe gekomen werd vriendelijk ontvangen werd niet gelijk aan de auto gerotzooid nee we gingen eerst stukje toeren om de probleem duidelijk op kaart te krijgen en na het behandellen alle problemen opgelost en voor de zeker heid daarna weer een ritje maken echt top service zeker een aanrader!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke man.\r\nBij vragen netjes antwoord terug

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer positief

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top schakelt veel sneller nu. Fijn ook dat alles werd uitgelegd.\r\nMercedes w212 7 versnellingen.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerste klas service..

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles zoals afgesproken: Geen poespas, maar ter zake kundig. ook op het gebied van de software, die netjes een update (teller van de bak) gekregen heeft.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles liep zoals in alle andere positieve reacties is vermeld. Voor het spoelen van je automaat een prima adres. Groot voordeel (denk ik), het gaat om een gespecialiseerd bedrijf, dat merk je aan de soepele afhandeling en zeker aan de prijs (andere bedrijven waarbij ik heb geïnformeerd waren een stuk duurder).

Kuipersweg 1 a

3446JA Woerden

Over Flushed

Flushed is gespecialiseerd in de automaatbak spoelen. Wij zijn geen garage en doen geen andere activiteiten zoals: tuning of reparaties. Het voordeel hiervan is dat wij al onze tijd stoppen in het spoelen, waardoor wij over veel kennis beschikken en zeer professioneel te werk gaan. Ook kunnen wij scherpe prijzen hanteren. Onze methode van het spoelen van de automaatbak is gespecialiseerd: De gehele automaatbak inclusief koeler, leidingen, warmte wisselaar en koppelvormer gereinigd. De automaat wordt gespoeld terwijl de motor draait, wat zorgt voor een betere spoeling zonder complicaties. 95% van de oude vervuilde olie wordt tijdens het spoelproces verwijderd. De nieuwe verse olie voldoet aan de laatste eisen en laat uw automaat maximaal presteren. Wij werken op een zodanig milieu vriendelijke wijze, dat er geen olie verloren gaat. Deze professionele werkwijze zorgt dat de automaatbak op een correcte wijze wordt gespoeld voor een zeer scherpe prijs!